Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır
-
Berabere Biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
Valla futbol yorumlayacam ama hakem futbol oynatmadı ki yorumlayayım. Her pozisyon mu faul her pozisyon mu kartlık olur arkadaş. Gelsin yabancı hakemler yönetsin şu maçları, biraz futbol izleyelim.
Fenerbahçe için kaybedilme ihtimali olan maçlardan biriydi. Zaten bunların hesabı yapıldığından dolayı maça çıkmadan önce puan farkı 13'tü. Ancak Ersun Yanal'ın sabah akşam oturup 2007'deki Zico'lu Fenerbahçe'nin gergin bir atmosfer ve gerilmiş bir takım karşısında nasıl takım yönetildiğini milyon defa izlemesi gerek. Bugün Fenerbahçe maçı değil, oyuncularını ve futbol karakterini kaybetti. Allahtan 2. yarı ne olduklarını hatırladılar. 10 kişiyle bile sakin futbolla Galatasaray'ı zorlayıp, daha fazla pozisyona girdiler. Tek oyuncusu bile 3 defa Galatasaray savunmasının boş pozisyonda hata yapmasını sağladı. En başta olması gerekenler en sonda olunca 3 puandan daha önemli kayıplar gerçekleşti.
Galatasaray içinse diyebileceğim kötü futbol oynuyor. Bu oyunları 2.lik için yeterli olur mu bilemiyorum çünkü Beşiktaş da pek iyi sayılmaz. Ama bu oyunla kalan deplasman maçlarını da kazanma ihtimalleri çok düşük.
Son olarak Sneijder'e helal olsun diyorum. Melo'yu bile geçti. Bir oyuncu rakibin 3 futbolcusuna sarı kart göstermede nasıl başarılı olur onu gördük. Hakemin yanından ayrılmadı. Bir an yaveri falan sandım. Pozisyon faul Sneijder sarı ver diyor, veriyor. Fenerli oyuncu itiraz ediyor, Ver diyor, Veriyor. İyi yönetti maçı (:
Mesaj Yetkileri