Logo paketini nereden indirdiniz acaba paylaşırsanız sevinirim :)
Printable View
Logo paketini nereden indirdiniz acaba paylaşırsanız sevinirim :)
Bahseden varsa affola ama telif sıkıntısı dikkatinizi çekti mi ? Mesela Schalke 04 Gelsenkirchen olmuş.
Arkadaşlar fırsat bulursanız lütfen şu River Plate altyapısına bir bakabilir misiniz . Adamların hepsi mi yıldız adayı olur ya :n: Hayretler içerisindeyim.
Ayrıca Dinamo Zagreb çok tatlı bir takım olmuş. Tam kariyerlik :)
Dakika 1 gol 1. De Gea Man Utd ufak takım diye PSG'ye gitmek istiyor.
Bu arada haberler ekranı müthiş olmuş. Lig başlama tarihleri, güncel transferler falan. Tuttum baya.
Eboue'de ki sıkıntı nedir acaba niye transfer yasağı var gözüküyor ?
http://i.imgur.com/guEm5Ux.png
O yüzden olduğunu sanmıyorum bu bilerek yapılmış bir şey gibi duruyor.
Bu arada sakatlık sorunu var kesinlikle,1 hafta içinde Semih 9 ay,Selçuk 3 ay,Olcan 1 ay sakatlandı.
maç motoru kesinlikle daha iyi olmuş.. gerçi daha 8-10 maç oynayabildim ama yandan açılan ortalarda direğe çarpma henüz olmadı sanıyorum..
gerçi 14 betası da sorunsuzdu.. ne zaman tam sürüme geçtiler o ara çuvalladılar :)
Torres sanırım oyunun en iyi forveti şuanda.
Ben bu adamla gol rekoru kırarım çok net söylüyorum. Mastour' da 11 oynayacak seviyede ama biraz ayar yapmanız lazım basit oynaması için.
Arkadaşlar geçen seneki gibi maçlar bol gollü mü geçiyor henüz girmedim oyuna ama inşallah öyle değildir geçen sene bu yüzden oyundan soğumuştum.
Oyunu Araldan alsam direk kod geliyor mu kargo falan değil dimi ? Şimdi almayı düşünüyorum paypal ile kodu yolluyorlar mı direk ? ve nereye yolluyorlar kodu onu da bilmiyorum biraz anlatırmısınız rica etsem ?
Eskisi gibi maaş bütçesini transfer bütçesine aktaramıyor muyuz yahu? Galatasaray'da bayağı oyuncu sattım, 30 MN Euro maaş bütçe farkı oluştu ama transfer dönemi boyunca aktarmama izin vermedi. Bazen oluyordu eskiden öyle dedim devam ettim devre arası kadro kurarım diye(ŞL'de kalede İsmail Çipe falan oynadı :D sakatlıklar sağ olsun) ancak Kasım oldu hala maaş bütçesini transfer bütçesine aktaramıyorum.
Oyuncuların ayaklarından topu çok açma sorunu var
+ sakatlanma sorunu :icon_cry:
İlk maçtan sonra şunu demek istiyorum : güle güle Fm 2014'ün o sıkıcı possession futbolu.
Hoş geldin Fm 2015'in şanlı dikine direk paslı atak futbolu.
Yahu arkadaş Sneijder 30 metreden aşağı gol atmıyor. Adama daha fazla uzaktan şut çek dedim, hiç hayır yapamam demiyor :n:
Yapay zeka maçı PSG'ye kaybettirtmemek için numarasını yaptı yine bana. Bazı şeyler hiç değişmiyor, FIFA'daki momentum olayı bunda da var ama tersten, yine de geçen seneye göre daha az olacak sanırım bu hatalar.
Crash Dumps...
4 seridir crash dump falan en fazla 1-2 kere görmüşümdür,oyun çıkalı 24 saat olmadı 2 kez crash dump yedim.
bu arada 2014 teki taktiği 2015 e aktarabiliyormuyuz
Yapay zeka da akıllı, işine yarayanı alıyor yaramayanı almıyor :D Muslera ve Sneijder'i toplam 22.5 MN Euro bedelle satabildim(belki daha fazla da olabilirdi, o kadar istedim verdiler). Ancak bazılarını bedavaya bile alacak bulamadım. Hamit, Eboue, Umut dışında hepsini yollayabildim bir şekilde. En azından maaşlarından kurtuldum.
@Ali Hikmet
Maalesef ne oradan ne de Board kısmından değişmiyor. Devre arası da geldi, takımda oyuncu yok. Baştan falan başlamam gerekecek sanırım.