Selam arkadaşlar,
FM 2015 U21,U19 Ligi neden yok.Bu konuya el atabilir misiniz lütfen?
Selam arkadaşlar,
FM 2015 U21,U19 Ligi neden yok.Bu konuya el atabilir misiniz lütfen?
Hocam Beşiktaşlıyım diye demiyorum ama Veli'nin Ekim ayında sahalara dönebileceği söyleniyor. Ben de Veli'nin yalancısıyım. :)
son zamanlardaki en güzel yama gözüme çarpan bir kaç hata var BJk uefa avrupa ligine playofdan katılıyor mali durumu çok kötü transferde + bütçe kazandıgı unutulmuş galiba
Son halini yayınlamanı bekliyorum. Zira şu anki oyunumda çok kötü takımım :/ Fenerbahçe önüne gelene fark atıyor, benim takım 8. sırada. Bilmiyorum bende mi hata var ama Fener fazla güçlü olmuş :n:
Yeni çıkacak olan versiyonda düzelttim.
Fenerbahçe'li oyuncuların profillerinde düzeltmelere gittim. Daha dengeli olacak. Benim deneme kariyerimde de açık ara şampiyon oldular. Gökhan Gönül gibi düşüşte olan oyuncuları yansıttım. Yeni halinde 10.000e yakın değişiklik olacak fazladan. Harika bir şeyler geliyor.. :) Grosskreutz durumu da bakalım değişirse yansıtacağım. Su an bir kaç tane alt ligin transferleriyle ugrasıyorum.
Yeni oyun için bekliyoruz ne zaman yayınlanır son hali yamanın
Hocam kolay gelsin, eğer imkanı varsa Bursaspor'un Uefa cezasını kaldırabilir misin ? Gerçekte böyle bir ceza kalmadı çünkü..
Ya hocam Yaş 34, Cm3`ten beri oynarım bu meredi, Nalet gibi:icon_lol: yapışık ikizim.işten geliyorum stres atıcam ne olur Grosskreutzù muhtemelen oynatacağız o bağlamda yayınla artık şunu da biraz iş çıkışı stres atalım :s7::s_galatasaray::s_galatasaray::s_galatasaray:: s_galatasaray::icon_cry::icon_cry::icon_smile::ico n_smile:
Teşekkürler :) Gross işi muhtemelen olmayacak. Onu bekleme bence :) Olur da bi mucize olup oynama izni çıkarsa sadece bir edit yapıp yayınlarsın. Zaten dosya da ufak boyuntta :)
ben de fener ile kariyer açtım para bitmiyor harcamayınca bir sonraki sezona 75 m dolar verdi. kevin voland ı alıyordum ki bayern devreye girdi :)
Tamamdır beklemedeyim o zaman. :)
Fenerbahçeli bir arkadaş şu mesajı gönderdi bana kendisi iletememiş. Nocna Mora bi bakıver. :D
http://puu.sh/k5xRp/bb9c08af41.png
Hafta sonunu bekliyoruz ve elektrik idaresine mail yolluyoruz. :)
Valla eline sağlık hocam çok büyük sevaba giriyorsun. Ben bi uğraşmaya çalışmıştım ama yok, bir yerden düzeltince başka yer bozuluyordu. Zor iş vesselam.
Bakıyorum. Kombine sayısı ayarlandı. Fenerbahçe maddi olarak en iyi Türk kulübü yamada sadece reputation'da Galatasaray'dan azıcık geride o da Avrupa başarıları ve marka olarak Galatasaray'ın biraz daha önde olması ile alakalı. Kaptanlığı boş bırakmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonucta takımın kaptanı Mehmet Topal.
Yapay zekanın transfer tercihlerini de ayarlamaya calisacagim. Deneme kariyerleri aciyorum sürekli degisikliklere baglı olarak
Kesintiler durdu bakalim umarım olmaz bişeyler. Gece yapmayı seviyorum genelde böyle şeyleri. :) Oldum olası sevmişimdir uğraşmayı ben. Bir yerden sonra yapması keyifli hale geliyor. Bolca vaktim olsa bütün ligleri yaparım da işte sizlere yetiştirme durumu var :) Oyuncu profillerinde oldukca degisiklikler var, memnun olmadıgnıız gerçege uygun olmadıgını düsündügünüz varsa bu sırada geri dönüşlere cok mutlu olurum.
Yine kullanabilecegim sponsorluk anlasmaları vs. varsa eğer.. oyunu yansıtmayı unuttuysam gözden geciririm tekrar.
Trabzonspor daki oyuncuların profilleri nasıl bilmiyorum yarın indirip deneyeceğim. Forumda fazla TS li yok geri dönüşleri ben yaparım artık:)
He yazarlığım onaylandı :) Kardeşim çok teşekkür ederim yaptığın iş gerçekten harika senin yaptığın bu emeğe durumu en iyi şöyle özetleyebilirim 3 gbytelık bu oyuna 6.85 gbyte boyutnda yüz paketi logo + forma paketleriyle 3 katı ek paket uyguladım bu gerçekten de yaptığın işin kalitesine inancımdan çok teşekkür ederim bu haliylede güzel ama yapmışken bana da hak vereceğini düşünüyorum oyunda van persie nani başka takımdayken Fenerbahçe bu haliyle alabilir miydi? Cevap hayır ama aldı demek ki gerçekleşmesi muhtemelmiş bunu demek istedim dostum. Devre arasında iki transfer daha alacağız bunlardan biri robben olursa ben ne yapcam :) Şubata kadar fm 2016 kendini bulmaz haklısın bundan bu isteğim transferde zorluk çekmeyelim teşekkür ederim takımın kaptanıda volkan normalde ama boş bırakmakta olsa iyi olurdu liderlik vasfı persie'nin 16 en iyisi o ondan söyledim yaptığın bu kaliteli iş için gerçekten teşekkür ederim eline sağlık :)
Eline sağlık,on numara olmuş :)
Rica ederim :) Takımın kaptanı Volkan olarak değiştirildi. Bir iki deneme kariyeri açtım; yaptıgım degisikliker sonucu daha yüksek profilli oyuncuları transfer etmeye başladı kulüpler. Zaten siz yönetirseniz de alabiliyorsunuz düşüşe geçen yıldızları. Ben kendi kariyerlerimde bile rahatça transfer etmiştim. Kocaelispor kariyerime bakabilirsiniz.
Yeni versiyon çok daha süper geliyor :)
Teşekkürler sizlerin emekleriyle bu site rağbet görüyor sabırsızlıkla bekliyorum nasipse cuma gecesine çıkar mı?
Şampiyonlar ligi gelirleri güncel degil galiba.1 Takım gidince yayın gelirinin değişmesi gibi konular oyuna yansıtılabilirmi
Pazartesi sabah büyük ihtimalle yayınlamıs olurum. Kapsamını genisletmeye devam ediyorum çünkü.
Bunu oyuna yansıtmak oldukca zor. Deneyeceğim fakat kaynaga ihtiyacım var. Bir kaynak belirtirseniz gelirlerin ne kadar olduguna dair, elimden geleni yaparim ve sizi buradan bilgilendiririm. :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ
Gruplara katılım payı: 12 milyon Euro
Grup maçlarında galibiyet: 1.5 milyon Euro
Grup maçlarında beraberlik: 500 bin Euro
Son 16 turu: 5.5 milyon Euro
Çeyrek final: 6 milyon Euro
Yarı final: 7 milyon Euro
Finalist: 10.5 milyon Euro
Şampiyon: 15 milyon Euro
AVRUPA LİGİ
Gruplara katılım payı: 2.4 milyon Euro
Grup maçlarında galibiyet: 360 bin Euro