Bende HaLiL in oynamayışına epey takmış durumdayım ;)
Printable View
Bende HaLiL in oynamayışına epey takmış durumdayım ;)
Hakan Şükür kadroda değil..
Bazı arkadaşlar için sevindirici haber bu..
Hazırlık maçı ondan resmi maçlarda olmazsa olmazıdır H.Şükür F.Terim in...
Valla şu kadroda bir Sabri olmasa lokum gibi bence.Tabii bu benim düşüncem.
Hakan-Sabri-İ.Toraman-G.Zan-Volkan Yaman-Hamit-S.Kurtuluş-M.Topuz-Tuncay-Nihat-G.Ünal olurdu benim tercihim...
Sabri yerine Serdar olsa tam süper olur.Diğerleri çok doğru tercih bence.
Şükür'ün gözü başka bir rekorda
A Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan Hakan Şükür, şimdi de gözünü ay-yıldızlı forma altındaki kaptanlık rekoruna dikti.
Türk Milli Futbol Takımı'nda şimdiye dek 32 kez kaptanlık pazubandını takan Hakan Şükür, yarınki Romanya maçında da kaptanlık yaparsa, aynı sayıda bu gururu yaşayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcı antrenör Oğuz Çetin'i geride bırakacak.
(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu, 35 kezle Turgay Şeren. Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.
"Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal"
Muhtemel 11 böyle galiba, Hamit'in yerine SERDAR KURTULUŞ da oynasa, kaleci dahil defans bizim olacak :)
Durun bakalım belki bir bildiği vardır Fatih Hoca'nın :icon_wink:
Bence Sevretin oynamaması büyük hata Türkiyenin en iyi stoperi bence tek burda bir hata var..
:) servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.
Yapma yahu Servet gibisi var mı şu anda ?Pepeyi gördük 30 milyon avroluk adam geçen maç yapmadığı hata kalmadı...Orda Servet olsaydı öle hatalar olurmuydu...Ben tam aksine Servertin hamlelerine bayılıyorum çok yerinde ve harika müdahaleler yapıyor..dediğim gibi bu hamleler ne Vidic,Terry,Ferdinand,Carvalho da bile yok hızı olsa bu tkaımlarda rahat rahat forma giyerdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..
Gökhan Zan çok hızlı sanki, Servet'ten fazla bir farkı yok..
Bencede Servet Türkiye'nin şuan en iyi stoperi.Rıdvan Dilmen söylüyor uzun mesafede çok hızlı ama kısa mesafede yavaş
Gökhan ZAN,Servet ikiside bana göre vasatın altında defans bı ikisi oynayınca defansımız agır oluyor ikisininde en önemli avantajı hava hakimiyeti.....
Zico şu yasini harcamasada adam gibi bir defansımız olsa:)
Gökhan Zan Servete göre biraz yavaş kalıyor..Milli takımda Emre-Servet ikilisi oynamalı..Toraman ve Zan yedekte tuutlmalı yada çağırılmamalı..