Quote Originally Posted by magirus View Post
servet cok yavas.ayrica topu uzaklastirsa bile kime gidecegine bakmadan vuruyo ve donen toplardan gol olma olasiligi artiyo.Servetin hizi bile olsa su anda sunderland gibi bi takimda oynuyo olurdu.tuncay boro da ise servete sunderland bile fazla.ayrica chelsea,arsenal veya manuda herhangi bi defans eksikligi yok.
Yapma yahu Servet gibisi var mı şu anda ?Pepeyi gördük 30 milyon avroluk adam geçen maç yapmadığı hata kalmadı...Orda Servet olsaydı öle hatalar olurmuydu...Ben tam aksine Servertin hamlelerine bayılıyorum çok yerinde ve harika müdahaleler yapıyor..dediğim gibi bu hamleler ne Vidic,Terry,Ferdinand,Carvalho da bile yok hızı olsa bu tkaımlarda rahat rahat forma giyerdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by avniaker View Post
Servet deyince aklıma Bosna-Hersek - Shevchenko ve Ukrayna geliyor bunları Koprivnica'yıda ekleyebiliriz..Kusura bakma sana katılmıyorum..
Ama bu Servetin hatası değilki gittiler Serveti Shevayı tut dediler..Servette tutamayınca olanlar oldu..Bu tamamen bir teknik hata Servetin bir hatası yoktu..Eminim Galatasaryda kendine yapılan eleştirelere gereken cevabı verecektir..