Roberto ne yaptı öyle ya 50 m depar atmış :eek:
Orada pas vermek yerine kaleye vurup golü atsa yılın gölü :D
Printable View
Roberto ne yaptı öyle ya 50 m depar atmış :eek:
Orada pas vermek yerine kaleye vurup golü atsa yılın gölü :D
Önümüzdeki 3-4 hafta yine aynı sıkıntıyı çekecek Fener, tek bir galibiyetle tüm hataları unutturacak yine..
Allah yardımcısı olsun tüm camianın..
Saraçoğlu Stadı'nda birkaç F.Bahçe taraftarı geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'la ilgili dalga geçen pankart açtı.
Futbol camiasında herkesin beğenisini kazanan Canaydın ile ilgili Fenerbahçe - Ankaragücü maçında kendini bilmez birkaç sarı lacivertli taraftar alay edici pankart açtı.
'Allah Seni 6S'nin başından eksik etmesin' Geçmiş Olsun Büyük(!) Başkan' Yatağında da olsan alkışlamaya devam Centilmen Başkan(!)' gibi küçük düşürücü ifadelerle yazılı olan pankartlar karşılaşma boyunca açıldı.
VATAN
Fener beklediği galibiyeti aldı..
Yildirim Demirören,Nuri Albayrak ve baska kulüplerin baskanlari Canaydini ziyaret etmeye gittiler demi ? Gittiler.
Aziz Yildirim böyle önemli bir durumda,iki kulübün burada belkide baris olacagi bir durumda Canaydin`a ziyarete gidebilirdi,zeytindali uzatabilirdi.Iki kulübün arasindaki soguk rüzgarlar dinebilirdi.Belkide ozaman taraftarlar bu pankartlari acmazlardi.
Sadece resmi sitede gecmis olsun mesaji.Bu neye yarar ki ?
İşi çıkmıştır, programı uygun değildir vs. Gitse tabi ki çok iyi olurdu. Soğuk rüzgarlı gidermek için sayısız fırsatlar doğdu ama gerçekleştirilmedi. Keşke gitseydi.
Ama Aziz Yıldırım gitmedi diye böyle işler yapan taraftarlarla aynı kefeye koyman saçma bence. Neyse bu konuda da tartışma çıkarmak istemiyorum. Haber gerçekten doğruysa sadece yazık diyorum.
Sitede geçmiş olsun diye konu açıldı. Sonuçta geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca üç-beş kendini bilmezin yazdıkları bütün taraftara söylenemez. Bu açılan pankartı bende kınıyorum. Birde Aziz Başkan kaç kez anjiyo geçirdi. Hiçbir başkan geçmiş olsun demedi. Ayrıca gitmemiş olsa bile belki telefonla aramıştır nereden biliyorsunda bu kadar emin konuşuyorsun.
Şimdi öğrendim. Hani demiştim programı uymamıştır diye, demek ki gün gidecek durummu yokmuş. Bugün yanına en sivri yöneticiler olarak bilinen Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yu alarak Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı hastanede ziyaret etmişler.
İmam cemaat, hemen suçlamak kolay Baran, bu mesajından dolayı bir özür dilersin sanırım.:)
Olacağını düşünüyor musun? Ben pek sanmıyorum. Keşke olsa. Türk futbolundaki gerilim, devamlı kavga ortamınin hiç kimseye faydası yok.
Neyse maç ile ilgili devam edelim. Alex'in ne kadar zeki bir oyuncu olduğunu dün bir kez daha gördük. O pozisyonu bir de golle sonuçlandırabilse çok ilginç bir gol olacaktı.
FM araştırmacıları, Alex'in önsezinde bir değişiklik düşünülür herhalde.:p
Ben de sanmiyorum,olmasini diliyorum (:
Türkiyenin en büyük 2 kulübü kavgali olmamali.Baris saglansa cok iyi olur.
Bide bu barış mesajları içinde tel örgüler kalksa. Kendimi hapisanede gibi hissediyorum. Hele Premier maçlarını izledikten sonra.
Fenerbahçe taraftarı eskisi gibi değil, büyük bir kalite düşüşü var, destek de eskisi gibi değil. 99. yılımızda boş tribünlere destek verilirdi Daum zamanında, geçen yıl ve bu yıl destek iyice azaldı, umarım böyle devam etmez.
Bilet fiyatları çok pahalı ortada futbol yok taraftar maça neden gitsin ki ? bu yönetime bir mesajdır böyle şeylerin olması lazım
Bilet fiyatları düşerse katılım artar bence.