Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 200 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 7.Hafta Fenerbahçe SK - MKE Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roberto ne yaptı öyle ya 50 m depar atmış
    Orada pas vermek yerine kaleye vurup golü atsa yılın gölü

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Önümüzdeki 3-4 hafta yine aynı sıkıntıyı çekecek Fener, tek bir galibiyetle tüm hataları unutturacak yine..

Allah yardımcısı olsun tüm camianın..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Önümüzdeki 3-4 hafta yine aynı sıkıntıyı çekecek Fener, tek bir galibiyetle tüm hataları unutturacak yine..

Allah yardımcısı olsun tüm camianın..
    Sanmıyorum. Dün rakibimizi kilitledik. Defansif anlayışda mükemmel bir oyun sergiledik. Bu oyun devam edecek ve seriler gelecektir. İlk yarı sonuna kadar bütün maçlarımızı kazanacağımızı tahmin ediyorum.

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Roberto ne yaptı öyle ya 50 m depar atmış
    Orada pas vermek yerine kaleye vurup golü atsa yılın gölü
    Sabri´nin gecen sene öyle bir golü vardi,Bursa`ya atmisti.

Dakika 90+3,Sabri orta sahada birini geciyor,sonra koyuyor depari,bir kisiyi daha geciyor,sonrasinda müthis bir asirtma golü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saraçoğlu Stadı'nda birkaç F.Bahçe taraftarı geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'la ilgili dalga geçen pankart açtı.

Futbol camiasında herkesin beğenisini kazanan Canaydın ile ilgili Fenerbahçe - Ankaragücü maçında kendini bilmez birkaç sarı lacivertli taraftar alay edici pankart açtı.

'Allah Seni 6S'nin başından eksik etmesin' Geçmiş Olsun Büyük(!) Başkan' Yatağında da olsan alkışlamaya devam Centilmen Başkan(!)' gibi küçük düşürücü ifadelerle yazılı olan pankartlar karşılaşma boyunca açıldı.

VATAN

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Saraçoğlu Stadı'nda birkaç F.Bahçe taraftarı geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'la ilgili dalga geçen pankart açtı.

Futbol camiasında herkesin beğenisini kazanan Canaydın ile ilgili Fenerbahçe - Ankaragücü maçında kendini bilmez birkaç sarı lacivertli taraftar alay edici pankart açtı.

'Allah Seni 6S'nin başından eksik etmesin' Geçmiş Olsun Büyük(!) Başkan' Yatağında da olsan alkışlamaya devam Centilmen Başkan(!)' gibi küçük düşürücü ifadelerle yazılı olan pankartlar karşılaşma boyunca açıldı.

VATAN

Baskanlari gecmis olsun demeye gitmez.Taraftarlar alay eder.

Böyle holiganlar oldugu sürece biz ilerleyemeyiz.Insan be sonucta bu Canaydin.Allah korkunuz yok mu sizin ?

Hani bir laf varya,imam ... cemaat ....,bu söz tam cuk diye oturur olaya !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Böyle holiganlar oldugu sürece biz ilerleyemeyiz.Insan be sonucta bu Canaydin.Allah korkunuz yok mu sizin ?

Aziz Yıldırımla olayın ne alakası var. Fenerbahçe Resmi Siteden hastalık duyulduğunda da ameliyat olduğunda da geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Bunları yazanlara da taraftar değil insan bile denmez. Yorum yapılası insan bile değiller...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fener beklediği galibiyeti aldı..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aziz Yıldırımla olayın ne alakası var. Fenerbahçe Resmi Siteden hastalık duyulduğunda da ameliyat olduğunda da geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Bunları yazanlara da taraftar değil insan bile denmez. Yorum yapılası insan bile değiller...
    Yildirim Demirören,Nuri Albayrak ve baska kulüplerin baskanlari Canaydini ziyaret etmeye gittiler demi ? Gittiler.
    Aziz Yildirim böyle önemli bir durumda,iki kulübün burada belkide baris olacagi bir durumda Canaydin`a ziyarete gidebilirdi,zeytindali uzatabilirdi.Iki kulübün arasindaki soguk rüzgarlar dinebilirdi.Belkide ozaman taraftarlar bu pankartlari acmazlardi.

Sadece resmi sitede gecmis olsun mesaji.Bu neye yarar ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yildirim Demirören,Nuri Albayrak ve baska kulüplerin baskanlari Canaydini ziyaret etmeye gittiler demi ? Gittiler.
    Aziz Yildirim böyle önemli bir durumda,iki kulübün burada belkide baris olacagi bir durumda Canaydin`a ziyarete gidebilirdi,zeytindali uzatabilirdi.Iki kulübün arasindaki soguk rüzgarlar dinebilirdi.Belkide ozaman taraftarlar bu pankartlari acmazlardi.

Sadece resmi sitede gecmis olsun mesaji.Bu neye yarar ki ?
    İşi çıkmıştır, programı uygun değildir vs. Gitse tabi ki çok iyi olurdu. Soğuk rüzgarlı gidermek için sayısız fırsatlar doğdu ama gerçekleştirilmedi. Keşke gitseydi.

Ama Aziz Yıldırım gitmedi diye böyle işler yapan taraftarlarla aynı kefeye koyman saçma bence. Neyse bu konuda da tartışma çıkarmak istemiyorum. Haber gerçekten doğruysa sadece yazık diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Sitede geçmiş olsun diye konu açıldı. Sonuçta geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca üç-beş kendini bilmezin yazdıkları bütün taraftara söylenemez. Bu açılan pankartı bende kınıyorum. Birde Aziz Başkan kaç kez anjiyo geçirdi. Hiçbir başkan geçmiş olsun demedi. Ayrıca gitmemiş olsa bile belki telefonla aramıştır nereden biliyorsunda bu kadar emin konuşuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi öğrendim. Hani demiştim programı uymamıştır diye, demek ki gün gidecek durummu yokmuş. Bugün yanına en sivri yöneticiler olarak bilinen Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yu alarak Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı hastanede ziyaret etmişler.

İmam cemaat, hemen suçlamak kolay Baran, bu mesajından dolayı bir özür dilersin sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi öğrendim. Hani demiştim programı uymamıştır diye, demek ki gün gidecek durummu yokmuş. Bugün yanına en sivri yöneticiler olarak bilinen Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yu alarak Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı hastanede ziyaret etmişler.

İmam cemaat, hemen suçlamak kolay Baran, bu mesajından dolayı bir özür dilersin sanırım.
    Bu haberi duymamistim.Biz özür dilemesini de biliriz Serkan abi
    Simdi yönetim bu taraftarlari tespit edip gerekli yaptirimlari uygularsa cok iyi olur.
    Iste ozaman Galatasaray-Fenerabahce arasindaki sogukluk biter.Bu da cok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu haberi duymamistim.Biz özür dilemesini de biliriz Serkan abi
    Simdi yönetim bu taraftarlari tespit edip gerekli yaptirimlari uygularsa cok iyi olur.
    Iste ozaman Galatasaray-Fenerabahce arasindaki sogukluk biter.Bu da cok iyi olur
    Olacağını düşünüyor musun? Ben pek sanmıyorum. Keşke olsa. Türk futbolundaki gerilim, devamlı kavga ortamınin hiç kimseye faydası yok.

Neyse maç ile ilgili devam edelim. Alex'in ne kadar zeki bir oyuncu olduğunu dün bir kez daha gördük. O pozisyonu bir de golle sonuçlandırabilse çok ilginç bir gol olacaktı.

FM araştırmacıları, Alex'in önsezinde bir değişiklik düşünülür herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ben de sanmiyorum,olmasini diliyorum (:
    Türkiyenin en büyük 2 kulübü kavgali olmamali.Baris saglansa cok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post

VATAN
    Fenerbahçe taraftarının yaptığı rezilliklere başka bir örnek ...

Nesil
    2006

Bide bu barış mesajları içinde tel örgüler kalksa. Kendimi hapisanede gibi hissediyorum. Hele Premier maçlarını izledikten sonra.

Fenerbahçe taraftarı eskisi gibi değil, büyük bir kalite düşüşü var, destek de eskisi gibi değil. 99. yılımızda boş tribünlere destek verilirdi Daum zamanında, geçen yıl ve bu yıl destek iyice azaldı, umarım böyle devam etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilet fiyatları çok pahalı ortada futbol yok taraftar maça neden gitsin ki ? bu yönetime bir mesajdır böyle şeylerin olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bilet fiyatları düşerse katılım artar bence.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri