Gooooooooooooooooooooooooool süpersiiin ARDAAAAAAAAAAAAA
Printable View
Gooooooooooooooooooooooooool süpersiiin ARDAAAAAAAAAAAAA
4-0 Arda turan
Hadi kral daha senden gol bekliyorumm
Arda Çıktı Hasan girdi...
LinGOLn bi tane daha atsin yau :D süper oynuyor, sana verilen paralar helal bee. Kral ve B.Özbek'de atsin bi tane'de perdeyi kapatalim
Hasan'ın girmesi daha iyi oldu, 2 gol daha bekliyorum :)
Sion maçtan önce kalenin boyunu ölçtü ve 7 metre olduğunu görerek yerine oturdu :D Bu nedenle ben 7 istiyorum. :D
Koptu maç :D
Ah ah neler kaçıo nelerr
Lincoln ------------------> Nonda
Alkışlar Lincoln'e Nonda dan gol istiyoruz:D
1 gol daha lütfeeeeeeeeeeeeeen
5-0 bitecek :p
Aşmış Bunlar :D
Hadi bi tane daha Nonda atsın ya lütfen :Y:Y
helal olsun valla fark atıyor Galatasaray...
5-1 bouzid :D:D::D
5-1 !
Bu Sion`lulara en az 5 tane atmaliyiz demistim,5 tane attik :) Artik anlamislardir kim oldugumuzu ;;)
Costanin bey noldu acaba :zuhaha
Karan 2 !
Lincoln !
Arda !
Bouzid !
Biktik Isvicrelilere fark atmaktan :)
En göze batan isimler. LinGOLn ve Arda Turan.
Bouzid'de ASLAN oldu.
İşte böylee süper oldu bu maç süper süper ! Lincoln şov yaptı be aslan parçası :p
Güzel oynadık kazandık. Ama sion gibi bir takıma karşıda böyle skor alalım yani. Sion'a fark atamayacaksak kime fark atıcaz avrupada :) Ço gol pozisyonu üretiyoruz ama bunları çoğunu değerlendiremiyoruz. Ciddi bir rakiple karşılaştığımızda bu kadar çok kaçırırsak işimiz çok zor olur...
İyi oldu iyi :D
Tebrikler Gs.
Lütfen sadece turu kutlayın. 5-1 lik skoru başka boyutlara çekenlere gerekli cezalar verilmeye başlandı...
Tebrikler Galatasaray.
Yorumların çok doğru EreN. ;) sonuna kadar katılıyorum.
Tahrik mesajlarını atanlara cezalar verildi.!!! Hala bu mesajlara cevap verip tartışma boyutunu arttıran arkadaşlar da devam ederlerse ceza alacaklardır. Ayrıca böyle SATAŞMALARLA Galatasaray'ı avrupada destekleyen arkadaşlarında şevkini kırıyorsunuz.! Yazdıklarınız hiç hoş değil sizlere ceza puanından başka hiç bir şey kazandırmaz. Haa "Ben egomu tatmin edicem" diyorsanız yanlış yerdesiniz size taraftar forumlarının yolu gözükür o zaman... SEVİNMEK ile TAHRİK etmek arasında ki farkı anlamayan arkadaşlar memnun değilseniz adminlere "Yöneticiler görevlerini kötüye kullanıyor. Rahatla sevinemiyoruz" diye mesaj atabilirsiniz. Konu incelenir gereken yapılır...
Konumuz Galatasaray - Sion maçı lütfen konudan devam...
süper bir galibiyet oldu..Sion Başkanına ve İsviçre basınına daha iyi cevap verilemezdi..Süpersin Galatasaray...Tebrikler..Gruplarda başarılar:)
Galatasaray iyi oynayarak kazandi,fark attik.Zaten Sion bizim rakibimiz olamaz,onlar kendilerini bizimle ayni degerde görünce onlara bir ders vermek zorundaydik,bu dersi de bugün cok güzel bir sekilde verdik ! Baskanlari taraftarlarimiza,kulübümüze laflar atiyordu.Insallah utanmistir bugün ! Sionun golünden sonra Sionu alkislayan taraftarlarimizi görünce utanmistir !
Gençler adam gibi yorum yapın. Skor üzerinde durmayın.
Golleri simdi izledim,hepsi mükemmel yahu.Ümit Karan Türkiye`nin en KLAS golcüsü.Kim ne derse desin,topu kontrol etmeden vurdugu sutlar müthis.Bugün de gollerini yine böyle atti.Ardanin gol müthisti.Lincoln`ün golü de güzeldi,gerci top savunmaya carpti ama güzeldi yinede.Bouzid cok teknik yav gercekten.Nasil cakti voleyi öyle :)