lincoln gol attı ama yinede kötüydü
Printable View
Hatasız kul olmaz :) Hatamla sev beni.
Arkadaşlar Barış konusunda katılırmısınız bilmem. Nasıl anlatsam. Ya küçükken gider abilerinizin bir maçını izlersiniz. Sonra orda gördüğünüz bir hareketi kendi arkadaşlarını arasında sürekli yaparsınız. Barış'ta Lincoln'de idmanda mı görüyor nedir. Bazen bir hareketler yapmaya çalışıyor. Genellikle de önemli ataklarda yapıyor takım hızı kesiliyor. Bir maçta da Lincoln gibi sağa bakıp sola pas atmasını kaç kere yaptı. Birinin uyarması lazım.
bi ara çılgınlar gibi pas yaptık dedim n'oluyoruz yahu :icon_biggrin:
bikaç pozisyon dışında bireysel olarak herkes iyiydi, istekli bi şekilde mücadele ettiler istenilen şeyde bu zaten. ilk defa geriye düştüğümüz bi maçı hele de maçın başında rahat izledim..
bu arada tribünler çok iyiydi de ne 8bini yahu :p
kapalı altı, yeni açık altı boş geç, stadın kapasitesi 23785, rakip hariç 21000küsür stadın yarısından çoğu boşmuş demek :icon_razz:
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Temiz bir futbolla galibiyeti aldılar.Çok önemli bir avantaj elde ettiler rakiplerinin puan kaybettiği haftada..
Evet büyük avantaj yakaladık yine inşallah bu sefer kaybetmeyiz Fenerbahçe ile 6 Beşiktaş ile 7 puan fark var şimdi Sivası da geeçrsek tamamdır çok güzel olur akşam güzel oynadık yalnız Barış pek iyi değildi.Serkan Mehmet Topal Ve Lincoln iyiydi şimdi artık önümüzdeki Trabzon maçına bakıyooruz.
Nihayet özlediğimiz takıma biraz olsun kavuştuk bu maçta.Gerçi ikinci yarı 60. dkdan sonra durduk gene ama özellikle ilk yarı mükemmeldik ezdik resmen gençleri.
Nihayet Hakanla Ümitin olmadığı bir maç seyrettik umarım daha uzun süre oynamazlar da burunları sürtülür iyice.Serkan Çalık ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu gösterdi bu maçta.Ama beni en çok
.sevindiren takımın özellikle ilk yarıdaki koşan,basan,savaşan hırslı görüntüsüydü.Futbolcular doğru mevkilerde oynayınca bu sonuç ortaya çıktı.
Demek ki sayın Kalli macera aramaya hiç gerek yokmuş.elindeki elemanları düzgün kullanırsan bu iş oluyormuş umarım bu şekilde devam ederiz...
Lincolne bilerek sert giriliyor..Bunu dün gece Rıdvan dilmen,Aykut hoca,Arif Erdem Ntv dede konusdu...Bütün hocalar oyuncularına top gelince indir emri vermişler..Bütün sert hariketler adama yapılıyor..Sonra sakatlanında yaygara kopuyor..Spor yazarları önce bunları görsün...
Macın yıldızı:Mehmet Topal ....İnanılmaz güzel oynadı as alıs verişlerini çok iyi yaptı...Bence Avrupa maçlarında cift önlibero oynamalıyız...
fırat stadyum dolmuyacak diye ben dedim 1 veya 2. sayfada var..Hamza abi ben idaalasdı İşte sen nerden biliyon basladın diye...Bende Ona pazartesi günü görüsürüz dedim....
gb nin gidişi gidiş deil.
Stadyumun neden dolmadıgınıda söylim..uA daherkez konusuyor biletler Çok pahallı+Herkez Parasını UEFA macına vermiş...