Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 191 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 12. Hafta | Galatasaray - Gençlerbirliği

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Maç güzel olmuş seyir açısından. Ayrıca Lincoln'ün gol atması iyi oldu yoksa Lincoln elden gidiyordu. Arda-Uğur-Barış. Bu üçlü çok iyi oynamış
    lincoln gol attı ama yinede kötüydü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben Beşiktaş maçından bahsetmiştim,sen karıştırmışsın.G.Saray maçında 8.000 kişi vardı.16.000 kişi Beşiktaş maçında vardı dedi arkadaş.Sen karıştırdın...
    Hatasız kul olmaz Hatamla sev beni.

Arkadaşlar Barış konusunda katılırmısınız bilmem. Nasıl anlatsam. Ya küçükken gider abilerinizin bir maçını izlersiniz. Sonra orda gördüğünüz bir hareketi kendi arkadaşlarını arasında sürekli yaparsınız. Barış'ta Lincoln'de idmanda mı görüyor nedir. Bazen bir hareketler yapmaya çalışıyor. Genellikle de önemli ataklarda yapıyor takım hızı kesiliyor. Bir maçta da Lincoln gibi sağa bakıp sola pas atmasını kaç kere yaptı. Birinin uyarması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bi ara çılgınlar gibi pas yaptık dedim n'oluyoruz yahu

bikaç pozisyon dışında bireysel olarak herkes iyiydi, istekli bi şekilde mücadele ettiler istenilen şeyde bu zaten. ilk defa geriye düştüğümüz bi maçı hele de maçın başında rahat izledim..

bu arada tribünler çok iyiydi de ne 8bini yahu
    kapalı altı, yeni açık altı boş geç, stadın kapasitesi 23785, rakip hariç 21000küsür stadın yarısından çoğu boşmuş demek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Temiz bir futbolla galibiyeti aldılar.Çok önemli bir avantaj elde ettiler rakiplerinin puan kaybettiği haftada..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Maç güzel olmuş seyir açısından. Ayrıca Lincoln'ün gol atması iyi oldu yoksa Lincoln elden gidiyordu. Arda-Uğur-Barış. Bu üçlü çok iyi oynamış
    Barış'ın iyi oynadığını kim söylüyorsa maçı kesinlikle seyretmemiş. Mehmet Topal çok iyiydi bence. Serkan da öyle. Lincoln golü attıktan sonra açıldı. Barış bence takımın en kötüsüydü. Hiçbir şey yaptığı yok bu adamın. Eski Sabri gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet büyük avantaj yakaladık yine inşallah bu sefer kaybetmeyiz Fenerbahçe ile 6 Beşiktaş ile 7 puan fark var şimdi Sivası da geeçrsek tamamdır çok güzel olur akşam güzel oynadık yalnız Barış pek iyi değildi.Serkan Mehmet Topal Ve Lincoln iyiydi şimdi artık önümüzdeki Trabzon maçına bakıyooruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nihayet özlediğimiz takıma biraz olsun kavuştuk bu maçta.Gerçi ikinci yarı 60. dkdan sonra durduk gene ama özellikle ilk yarı mükemmeldik ezdik resmen gençleri.

Nihayet Hakanla Ümitin olmadığı bir maç seyrettik umarım daha uzun süre oynamazlar da burunları sürtülür iyice.Serkan Çalık ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu gösterdi bu maçta.Ama beni en çok
    .sevindiren takımın özellikle ilk yarıdaki koşan,basan,savaşan hırslı görüntüsüydü.Futbolcular doğru mevkilerde oynayınca bu sonuç ortaya çıktı.

Demek ki sayın Kalli macera aramaya hiç gerek yokmuş.elindeki elemanları düzgün kullanırsan bu iş oluyormuş umarım bu şekilde devam ederiz...

Lincolne bilerek sert giriliyor..Bunu dün gece Rıdvan dilmen,Aykut hoca,Arif Erdem Ntv dede konusdu...Bütün hocalar oyuncularına top gelince indir emri vermişler..Bütün sert hariketler adama yapılıyor..Sonra sakatlanında yaygara kopuyor..Spor yazarları önce bunları görsün...

Macın yıldızı:Mehmet Topal ....İnanılmaz güzel oynadı as alıs verişlerini çok iyi yaptı...Bence Avrupa maçlarında cift önlibero oynamalıyız...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    kulaklarını çınlatim nasılsa okur Hamza Abi demişti (Nart Susreko) yanlış hatırlamıyosam tribünler dolmicak gibi bişeyler demişti..

Galatasaray Avrupa'da istedği gibi oynayamıyor çünkü iyi savunma yapamıyor Türkiye'de ise iyi hucum yapıyor gol yese bile nasılsa atıyor en iyi örnekte bugünki maç...
    fırat stadyum dolmuyacak diye ben dedim 1 veya 2. sayfada var..Hamza abi ben idaalasdı İşte sen nerden biliyon basladın diye...Bende Ona pazartesi günü görüsürüz dedim....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gb nin gidişi gidiş deil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    gb nin gidişi gidiş deil.
    Ee n'olcak şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stadyumun neden dolmadıgınıda söylim..uA daherkez konusuyor biletler Çok pahallı+Herkez Parasını UEFA macına vermiş...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    fırat stadyum dolmuyacak diye ben dedim 1 veya 2. sayfada var..Hamza abi ben idaalasdı İşte sen nerden biliyon basladın diye...Bende Ona pazartesi günü görüsürüz dedim....
    görüşemedik..

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri