Quote:
Originally Posted by
03Gs1905
Galatasaray'ın kadrosundaki çoğu oyuncunun baştan sona tekrar değerlendirilmesi gerekiyor bana göre.
Uğur uçar CA'sı yükseltilmeli.Çalımlama,hızlanma,hız,kademe,orta açma(bana göre bu konuda Galatasaray'ın en iyisi),pas konusunda yükseltilme yapılması gerekli.
Ugur'da gelisme yapildi.
Quote:
Emre Güngör neredeyse Cannavoro gibi oynamaya başladı bir ara.Ama yaşının gençliği nedeniyle oyuna konsantre olmakta zorlanıyor bazen bu da hata yapmasına neden oluyor.
Aksine bence Emre oldukca konsantre ve ozellikle ters kademeye girmesi gerektigi zaman bunu hatasizca yapabiliyor. Buna tabii hizli ve oldukca cevik olmasinin da bir katkisi var. Emre'de en buyuk zaaf topu oyuna sokamamasi.
Quote:
Rigobert Song CA olarak kesinlikle düzenleme yapılması lazım.Markajı,top çalması,yer tutması kesinlikle daha yüksek değerlere çekilmeli.Hızı ve hızlanması yaşından dolayı düşürebilir.
Katilmiyorum. Song iyi bir oyuncu ancak buyuk degisiklikler yapilmasi gereken bir oyuncu degil. Yaslanmasina ragmen hizindan cok fazla kaybettigini de dusunmuyorum.
Quote:
Servet Çetin tamamen tekrardan değerlendirilmeli.Fenerbahçe'deki Servet ile arasında dağlar kadar fark var.Takım oyunu ve bağımlılık kesinlikle yüksek değerlere çekilmeli.Sakatlık konusu olabildiğince düşürülmeli fizik yapısı kuvvetlendirilmeli.İkili mücadelelerde ve hava toplarında çoğu maçta geçilmez kale gibiydi Servet vücüdunu kullanması çok yerindeydi.
Fizik guclendi. Natural fitness yukseltildi.
Bagilmlilik deyince ne demek istediginizi anlayamadim. Takima bagimlilik ise soylediginiz kesinlikle katilmiyorum. Servet kim en yuksek maasi verirse o takima gidecek bir oyuncu. Kariyeri ve kendi kazanci her zaman icin kendisi icin ilk planda. Simdiye kadar yapitigi tum aciklamalarda da bunu hic tereddut etmeden soyluyor.
Quote:
Ü.Karan bitiricilik ve oyun kurma yeteneği geliştirilmeli.
Oyun kurma konusunda katilmiyorum. Umit bu sezon cok asist yapmis olabilir ancak top ayaginda oldugu zaman pek etkili olmayan, tek vurusluk bir oyuncu Umit.
Quote:
Nonda takım oyunu ve bitiriciliği geliştirilmeli,fiziksel açıdan tekrar değerlendirilmeli.
Nonda'nin bitiriciligini gelistirmek icin en ufak bir neden goremiyorum. Hatta bu sezon bir tane bile ne guzel bitirici vurus diyebilecegim bir gol de atmadi.
Quote:
Uğur,Sabri,Arda,Barış,Serkan,Ü.Karan,Aydın Yılmaz,Özgürcan Özcan,Mehmet Topal,Song,Emre Güngör ve birçok adı aklıma gelmeyen oyuncunun favorite team hanesine Galatasaray eklenmeli.
Cogunda zaten vardi, bazi digerlerine de eklendi.
Quote:
Altyapıdaki genç yeteneklere biraz daha dikkatli inceleme yapılması gerekli.Çok az oyuncuyu ilk 11'e alabilecek kadar geliştirebiliyorsunuz.
Alt yapidaki oyuncularin hepsi A takima cikacak ve A takimda oynayacak diye bir kaide yok. Bazi oyuncular var ki ne kadar umit baglasak da baglayalim fiziksel gelisimi olmayacak, hic bir zaman Galatasaray'da oynayamayacak oyuncular. Bazi oyuncular da var ki iyi fizik sahibi olmalarina ragmen basarili olmalari icin gereken patlamayi, gelisimi gosteremeyebiliyorlar. Alt yapidan cikan oyuncularin cogu, Super Lig'de ortaya ve ortanin ustune oynayan takimlar icin kaliteli oyuncular olabiliyor ancak daha ustune cikamiyor bu degerlendirme bence gayet gercekci hatta bazi durumlarda iyimser.