Sayfa 7 / 41 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda oyunda gercekten kotu gercektekıyle cok uzak bı oyun sergılıyo...
    arda ıcın dusunduklerım cok abartı degılll .....
    teknık:19 top surme:17 hız :12 hızlanma:15 calısma oranı :14 takım oyunu14
    dayanıklılık:13 topsuz alan:15 yaratıcılık:14 verılmelı eger arda sahayı ugur ucar ve hakan sukur kadar goremıyosa bıraksın futbolu....
    orta yapma:13 pas:15 ardanın paslarında bı duzelme gordum ben bu sezon....
    bıtırıcılık:10 nu gecmez...ılk temas:14 frıkık:9 korner:12 bıde ardanın onemlı macları sanırım 14 tu 16 olabılır gıbı gelıyo bana....
    tabı yapıcak omer abı bız fıkrımızı beyan ettık.....

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Yaratıcılık 15 olmalı.Sabrinin yaratıcılığı nerde.Ardanın yaratıcılığı nerde.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

mesajı 2 kere yazmısım ozur dılerım....ardanın kesınlıkle 14-15 olmalı sabrı ,hakan sukur,ve ugur ucar kadarmı yaratıcı arda......14-15 verılmeyecegını bılıyorum ama yınede umut....

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'ın kadrosundaki çoğu oyuncunun baştan sona tekrar değerlendirilmesi gerekiyor bana göre.
    Uğur uçar CA'sı yükseltilmeli.Çalımlama,hızlanma,hız,kademe,orta açma(bana göre bu konuda Galatasaray'ın en iyisi),pas konusunda yükseltilme yapılması gerekli.
    Emre Güngör neredeyse Cannavoro gibi oynamaya başladı bir ara.Ama yaşının gençliği nedeniyle oyuna konsantre olmakta zorlanıyor bazen bu da hata yapmasına neden oluyor.
    Rigobert Song CA olarak kesinlikle düzenleme yapılması lazım.Markajı,top çalması,yer tutması kesinlikle daha yüksek değerlere çekilmeli.Hızı ve hızlanması yaşından dolayı düşürebilir.
    Servet Çetin tamamen tekrardan değerlendirilmeli.Fenerbahçe'deki Servet ile arasında dağlar kadar fark var.Takım oyunu ve bağımlılık kesinlikle yüksek değerlere çekilmeli.Sakatlık konusu olabildiğince düşürülmeli fizik yapısı kuvvetlendirilmeli.İkili mücadelelerde ve hava toplarında çoğu maçta geçilmez kale gibiydi Servet vücüdunu kullanması çok yerindeydi.
    Arda Turan konusunda arkadaşlar gerekenleri fazlasıyla yazmışlar.Oyunu kurma,görev alma konusundaki değerleri yükseltilmeli.
    Barış Özbek bağlılık,takım oyunu,takım çalışması değerleri yükseltilmeli.
    Ü.Karan bitiricilik ve oyun kurma yeteneği geliştirilmeli.
    Nonda takım oyunu ve bitiriciliği geliştirilmeli,fiziksel açıdan tekrar değerlendirilmeli.
    Lincoln bence bir sene daha değişim yapılamdan beklenmeli.Çünkü bu sene Türkiye'deki sert oyuna alışmakta zorlandı.İBB maçında Tjikuzu neredeyse tekvando haraketleriyle kendisini biçiyordu.

Uğur,Sabri,Arda,Barış,Serkan,Ü.Karan,Aydın Yılmaz,Özgürcan Özcan,Mehmet Topal,Song,Emre Güngör ve birçok adı aklıma gelmeyen oyuncunun favorite team hanesine Galatasaray eklenmeli.

Altyapıdaki genç yeteneklere biraz daha dikkatli inceleme yapılması gerekli.Çok az oyuncuyu ilk 11'e alabilecek kadar geliştirebiliyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çalımlama özelliği yok.dribling,özel yetenek,teknikten biri bunu içeriyor sanırım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    arda oyunda gercekten kotu gercektekıyle cok uzak bı oyun sergılıyo...
    arda ıcın dusunduklerım cok abartı degılll .....
    teknık:19 top surme:17 hız :12 hızlanma:15 calısma oranı :14 takım oyunu14
    dayanıklılık:13 topsuz alan:15 yaratıcılık:14 verılmelı eger arda sahayı ugur ucar ve hakan sukur kadar goremıyosa bıraksın futbolu....
    orta yapma:13 pas:15 ardanın paslarında bı duzelme gordum ben bu sezon....
    bıtırıcılık:10 nu gecmez...ılk temas:14 frıkık:9 korner:12 bıde ardanın onemlı macları sanırım 14 tu 16 olabılır gıbı gelıyo bana....
    tabı yapıcak omer abı bız fıkrımızı beyan ettık.....
    Ozellikler belirttiklerin ile ya ayni, ya 1 asagi ya da 1 yukari verilmis durumda.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    Galatasaray'ın kadrosundaki çoğu oyuncunun baştan sona tekrar değerlendirilmesi gerekiyor bana göre.
    Uğur uçar CA'sı yükseltilmeli.Çalımlama,hızlanma,hız,kademe,orta açma(bana göre bu konuda Galatasaray'ın en iyisi),pas konusunda yükseltilme yapılması gerekli.
    Ugur'da gelisme yapildi.

Emre Güngör neredeyse Cannavoro gibi oynamaya başladı bir ara.Ama yaşının gençliği nedeniyle oyuna konsantre olmakta zorlanıyor bazen bu da hata yapmasına neden oluyor.
    Aksine bence Emre oldukca konsantre ve ozellikle ters kademeye girmesi gerektigi zaman bunu hatasizca yapabiliyor. Buna tabii hizli ve oldukca cevik olmasinin da bir katkisi var. Emre'de en buyuk zaaf topu oyuna sokamamasi.

Rigobert Song CA olarak kesinlikle düzenleme yapılması lazım.Markajı,top çalması,yer tutması kesinlikle daha yüksek değerlere çekilmeli.Hızı ve hızlanması yaşından dolayı düşürebilir.
    Katilmiyorum. Song iyi bir oyuncu ancak buyuk degisiklikler yapilmasi gereken bir oyuncu degil. Yaslanmasina ragmen hizindan cok fazla kaybettigini de dusunmuyorum.

Servet Çetin tamamen tekrardan değerlendirilmeli.Fenerbahçe'deki Servet ile arasında dağlar kadar fark var.Takım oyunu ve bağımlılık kesinlikle yüksek değerlere çekilmeli.Sakatlık konusu olabildiğince düşürülmeli fizik yapısı kuvvetlendirilmeli.İkili mücadelelerde ve hava toplarında çoğu maçta geçilmez kale gibiydi Servet vücüdunu kullanması çok yerindeydi.
    Fizik guclendi. Natural fitness yukseltildi.

Bagilmlilik deyince ne demek istediginizi anlayamadim. Takima bagimlilik ise soylediginiz kesinlikle katilmiyorum. Servet kim en yuksek maasi verirse o takima gidecek bir oyuncu. Kariyeri ve kendi kazanci her zaman icin kendisi icin ilk planda. Simdiye kadar yapitigi tum aciklamalarda da bunu hic tereddut etmeden soyluyor.

Ü.Karan bitiricilik ve oyun kurma yeteneği geliştirilmeli.
    Oyun kurma konusunda katilmiyorum. Umit bu sezon cok asist yapmis olabilir ancak top ayaginda oldugu zaman pek etkili olmayan, tek vurusluk bir oyuncu Umit.

Nonda takım oyunu ve bitiriciliği geliştirilmeli,fiziksel açıdan tekrar değerlendirilmeli.
    Nonda'nin bitiriciligini gelistirmek icin en ufak bir neden goremiyorum. Hatta bu sezon bir tane bile ne guzel bitirici vurus diyebilecegim bir gol de atmadi.

Uğur,Sabri,Arda,Barış,Serkan,Ü.Karan,Aydın Yılmaz,Özgürcan Özcan,Mehmet Topal,Song,Emre Güngör ve birçok adı aklıma gelmeyen oyuncunun favorite team hanesine Galatasaray eklenmeli.
    Cogunda zaten vardi, bazi digerlerine de eklendi.

Altyapıdaki genç yeteneklere biraz daha dikkatli inceleme yapılması gerekli.Çok az oyuncuyu ilk 11'e alabilecek kadar geliştirebiliyorsunuz.
    Alt yapidaki oyuncularin hepsi A takima cikacak ve A takimda oynayacak diye bir kaide yok. Bazi oyuncular var ki ne kadar umit baglasak da baglayalim fiziksel gelisimi olmayacak, hic bir zaman Galatasaray'da oynayamayacak oyuncular. Bazi oyuncular da var ki iyi fizik sahibi olmalarina ragmen basarili olmalari icin gereken patlamayi, gelisimi gosteremeyebiliyorlar. Alt yapidan cikan oyuncularin cogu, Super Lig'de ortaya ve ortanin ustune oynayan takimlar icin kaliteli oyuncular olabiliyor ancak daha ustune cikamiyor bu degerlendirme bence gayet gercekci hatta bazi durumlarda iyimser.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Aksine bence Emre oldukca konsantre ve ozellikle ters kademeye girmesi gerektigi zaman bunu hatasizca yapabiliyor. Buna tabii hizli ve oldukca cevik olmasinin da bir katkisi var. Emre'de en buyuk zaaf topu oyuna sokamamasi.
    Bende bununla alakalı bişeyler söylemek istedim. Evet topu oyuna sokarken hataları oluyor ama GSyi uzun zaman sonra defanstan attığı toplarla pozisyona, hatta karşı karşıya pozisyona bile soktuğu oluyor.(Uğurun Uçarın attıklarıda var ama o stoper oynamıyor ) Yani hem hataları oluyor hemde attığı çok süper paslar. Evet burada bir çelişki var gibi ama oluyor çoğunz görmüşsünüzdür o yüzden acaba emrenin en büyük zaafı topları oyuna sokamamak mı yoksa pozisyona soktuğu paslar şansa mı? Çünkü bundan önce ne Song Tomas ne de Servetin attığı bi uzun top GS için pozisyon olmuş hatırlayamadım..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Bende bununla alakalı bişeyler söylemek istedim. Evet topu oyuna sokarken hataları oluyor ama GSyi uzun zaman sonra defanstan attığı toplarla pozisyona, hatta karşı karşıya pozisyona bile soktuğu oluyor.(Uğurun Uçarın attıklarıda var ama o stoper oynamıyor ) Yani hem hataları oluyor hemde attığı çok süper paslar. Evet burada bir çelişki var gibi ama oluyor çoğunz görmüşsünüzdür o yüzden acaba emrenin en büyük zaafı topları oyuna sokamamak mı yoksa pozisyona soktuğu paslar şansa mı? Çünkü bundan önce ne Song Tomas ne de Servetin attığı bi uzun top GS için pozisyon olmuş hatırlayamadım..
    Gozunun onunde canlanan sadece bir pozisyon. Topu rakip cikmaya calisirken kapti ve hemen uzun oynadi ve Umit Karan'i pozisyona soktu. O bir pozisyona takilip kalirsak Ayhan'in uzun sutlarini 18-19, Arda'nin bitiriciligini 17-18, Servet'in top kapmasini 17-18 yapmamiz gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet'înkini yapabiliriz güç ve fizik yardımıyla topu kapıyor ama sonuçta kapıyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gozunun onunde canlanan sadece bir pozisyon. Topu rakip cikmaya calisirken kapti ve hemen uzun oynadi ve Umit Karan'i pozisyona soktu. O bir pozisyona takilip kalirsak Ayhan'in uzun sutlarini 18-19, Arda'nin bitiriciligini 17-18, Servet'in top kapmasini 17-18 yapmamiz gerekir.
    1 Tane yapmış olduğunu düşünseydim zaten yorum yazmazdım, bundan önceki yorunlarıma bakabilirsiniz, herneyse ama ben bu pozisyonlardan 4-5 tane oldu gibi düşündüm veya aklım beni yanılttı ama sadece fener ve leverkusen maçlarında defansttan pozisyon oluşturan paslar atmış şimdi biraz inceledim. Zaten ben emrenin pasıda şu olsun falan demek istemedim o yüzden kusura bakmayın ..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

bıde omer abı servetın top kapma 13 temı kalıcak yanı mınımum 15 ı hak edıyo........vucuduyla topu alıyo demıssın dogru ama dunyada bole defans oyuncuları cok ve bunlara dusuk degerler verılmıyo.....

Nesil
    2003

bıde omer abı servetın top kapma 13 temı kalıcak yanı mınımum 15 ı hak edıyo........vucuduyla topu alıyo demıssın dogru ama dunyada bole defans oyuncuları cok ve bunlara dusuk degerler verılmıyo.....
    Servet topu kapmak icin mudaheleyi bir cok durumda yapamiyor. Ustune gelen forvet oyuncusundan top alabilen bir yapisi yok.

Omuz omuza gidiyor, rakibi zorluyor ve kaleye yaklasmasini onluyor. Defans oyuncusu ise belli seviyede top kapma becerisi olmasi lazim dusuncesine katilmiyorum. Bu dusunce nedeniyle Ingiltere'de 4 buyuk takimda oynayan butun defans oyuncularin tackling 16 bu nedenle ve hic de mantikli degil acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

bide ugurun pa sanırım 143 tu....pa aynımı kalıcak?ardanın mevkı ozellıklerı aynımı kalıcak ppm dıyosunuz galıba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre bazen iyi uzun pas atıyor ama topu oyuna sokmada biraz heyecanlı özellikle büyük maçlarda çok zorlanıyor..Yaşıda genç tabii biraz daha büyük maçlarda oynarsa kendisine güveni gelicek..uğur pa max 150 olur 143 te fena sayılmaz...Aydının bu sene göstereceği performansla bence bir çok değişiklik olucak..ortaları çok iyi özellikle son maçlarda..Ardada zaten gelişme tapılmış ama güç 11-12 olmalı dayanıklılık 11-12 zor geçer..Yaratıcılık bence uzakta koşan adama pas atmaktan ibaret değil bence..Oyuncuyu boşa kaçıran ince paslarıda içermesi lazım..Mesela ardanın beledeye maçındaki asisti tam bi yaratıcılık akıl örneği..Sabri nin dayanıklılığı 20 olmalı.Hızıda artmalı..Spiker dün şl maçında ingilterenin en hızlı oyuncularının 100 metreyi 11 saniyede koştuğunu duydum sanırım sabri geçen seneki bursa maçında 90.dakikada hemde topla 10 saniye civarnda koşmuştu walcott un hızıda 20 20 olduğuna göre biraz düşünülebilir bu konuda..Aykutun cesareti düşük yumruklama ve yan toplar en büyük zaafı reflexleri ve 1-1 de iyi olan kaleci iletişimi biraz düşük..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sabrinin hız artarsa ca da cok artıcagından 20 20 zor....ama mumkunse verılmelı cunku hak edıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Theo Walcott, Glichy ve Adebayor Arsenalin en hizli isimleri.

Walcott hem topla hemde topsuz cok ve cok hizli. Sabri'ye 20 vermek yanlis olur ama 17-18 uygundur, Work rate ve staminada ufak artis olabilir.

Arda konusundada, Team work ve work rate 14-15 olabilir. Stamina birkac puan artabilir. Ayrica Creativity 2, flairde 1 puan artis olabilir, olmayabilirde.

Cafercan konusundada Teknik ve birkac tane mental özelliklerinde artis bekliyorum yada suanki degerleri tutup fizik degerleri artrilabilir, cünkü bu yil bayaa bi mac oynanica güclendi, bana hizlanmisda gibi geliyor.

Nesil
    2003

Arda konusundada, Team work ve work rate 14-15 olabilir. Stamina birkac puan artabilir. Ayrica Creativity 2, flairde 1 puan artis olabilir, olmayabilirde.
    Teamwork ve work rate o seviyelerde olmayacak. Creativity'de ufak bir yukselme oldu. Flair ayni ve bence pek gerek yok.

Cafercan konusundada Teknik ve birkac tane mental özelliklerinde artis bekliyorum yada suanki degerleri tutup fizik degerleri artrilabilir, cünkü bu yil bayaa bi mac oynanica güclendi, bana hizlanmisda gibi geliyor.
    Cafercan'i izlemedim bu sezon. Izleyen ve Ordu'yu takip eden arkadaslar gerektigi duzeltmeleri yaparlar.

Nesil
    2003

Sabri nin dayanıklılığı 20 olmalı.Hızıda artmalı..Spiker dün şl maçında ingilterenin en hızlı oyuncularının 100 metreyi 11 saniyede koştuğunu duydum sanırım sabri geçen seneki bursa maçında 90.dakikada hemde topla 10 saniye civarnda koşmuştu walcott un hızıda 20 20 olduğuna göre biraz düşünülebilir bu konuda..Aykutun cesareti düşük yumruklama ve yan toplar en büyük zaafı reflexleri ve 1-1 de iyi olan kaleci iletişimi biraz düşük..
    Dayaniklilik icin 20'nin biraz yuksek olacagini dusunuyorum.

Walcott'un 100 metreyi 11 saniyede kosmasi dogru. Hatta bu nedenle Ingilizler 20/20 verdi. Sabri 90 metre degil ama yaklasik 80 metreyi 10 saniyede kostu.

Aykut konusunda da soyledigine benzer degisimler yapildi bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Turkiye U-19 milli takimin Elite round'daki ilk macinda Erhan Senturk galibiyet golunu atmis turnuvanin ev sahibi Ermenistan U-19'u 2-1 yenmisiz diger golu de Bursasporlu Sercan Yildirim atmis. U-19 kadrosunda Galatasaray'dan Erhan Senturk ile birlikte Cetin Gungor ve Sinan Osmanoglu'da kadroda bulunuyor.

U-16 milli takimin Beyaz Rusya ilw 2 hazirlik maci yapmis ve ikisini de 4-1 kazanmisiz kadroda bulunan tek Galatasaray'li oyuncu Berkin Arslan da iki macta da birer gol kaydetmis. Bu Berkin Arslan cok yakindan takip edilmeli U-16'da neredeyse her mac bi golu var.

Ayrica kadrolara bakiyorum cok sayida yurt disinda oynuyan oyuncularimiz (cogu Almanya'da) var umarim FM 2009'da eklenirler oyuna ozellikle PSV'de oynayan Engin Bekdemir'in eklenmesi icin 3-4 ay once yazmistim 802 icin ama eklenmemisti....

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Emre Güngör bence topu gayet iyi oyuna sokuyor.Sadece Türkiye maçında hatalar yaptı onunda heyecandan olduğunu düşünüyorum.Uzun paslarıda 4-5 maçtan hatırlıyorum ben.Arda konusuna gelirsek Ardanın yaratıcılığında ufak bir değişme olacak demişsiniz.Ufak göreceli bir kavram.15 i zorlayabilir bu sezon attırdığı bir çok golle.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Turkiye U-19 milli takimin Elite round'daki ilk macinda Erhan Senturk galibiyet golunu atmis turnuvanin ev sahibi Ermenistan U-19'u 2-1 yenmisiz diger golu de Bursasporlu Sercan Yildirim atmis. U-19 kadrosunda Galatasaray'dan Erhan Senturk ile birlikte Cetin Gungor ve Sinan Osmanoglu'da kadroda bulunuyor.
    Ispanya ve Ukrayda, seviyemizi gormek acisindan cok daha dogru rakipler olacaktir.

U-16 milli takimin Beyaz Rusya ilw 2 hazirlik maci yapmis ve ikisini de 4-1 kazanmisiz kadroda bulunan tek Galatasaray'li oyuncu Berkin Arslan da iki macta da birer gol kaydetmis. Bu Berkin Arslan cok yakindan takip edilmeli U-16'da neredeyse her mac bi golu var.
    SI'in istegine gore 16 yas alti oyuncularin eklenmesi durduruldu. Zaten sadece prof. olanlari ekliyorduk. Ozellikle bu yas grubunda yarismacilik on planda tutulmadigi icin cok da onem vermemiz gereken bir seviye oldugunu dusunmuyorum.

Ayrica kadrolara bakiyorum cok sayida yurt disinda oynuyan oyuncularimiz (cogu Almanya'da) var umarim FM 2009'da eklenirler oyuna ozellikle PSV'de oynayan Engin Bekdemir'in eklenmesi icin 3-4 ay once yazmistim 802 icin ama eklenmemisti....
    Almanya'da oynayan ve lig bitiminde milli takimlara cagirilmis butun oyuncular hakkinda Alman arastirmacilara olabildigince detayli bilgi verdim. Hollanda sirada.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sabrinin fiziksel özellikleri hakkında ilk söylememiz gereken stamina ve natural fitness degerleri..özellikle sabri kendi agzından iki 90dk üstüste oynayabilirim gibilerinden bi demeç vermişti

Kendi database'imdeki fiziksel özellikleri :
    acc:18
    agility:13
    balance:11
    injury proneness:5
    jumping:4
    natural fitness:19
    pace:18
    strangth:10
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Sabrinin fiziksel özellikleri hakkında ilk söylememiz gereken stamina ve natural fitness degerleri..özellikle sabri kendi agzından iki 90dk üstüste oynayabilirim gibilerinden bi demeç vermişti

Kendi database'imdeki fiziksel özellikleri :
    acc:18
    agility:13
    balance:11
    injury proneness:5
    jumping:4
    natural fitness:19
    pace:18
    strangth:10
    natural fitness 18 olcak yanlış yazmışım ve yazmayı unuttugum stamina: 20
    Last edited by Prowler84 : 23.Mayıs.2008 at 19:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ömer abi barış ve serkan hakkında ne dusunuyosun?barısın oyundakı teknık ozellıklerı fazla geldı bana kırpılabılır ozellıkle pas ve top surme.....

Nesil
    2003

ömer abi barış ve serkan hakkında ne dusunuyosun?barısın oyundakı teknık ozellıklerı fazla geldı bana kırpılabılır ozellıkle pas ve top surme.....
    Baris'in teknik ozelliklerinde cok sorun yoktu bence. Oyunun kendiliginden bir cok ozelligini yukseltmesi sozkonusu idi.

Serkan'da ufak tefek bir kac degisim var.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

her soruma cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım omer abi...sıktıysak kusura bakma...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

U-16 hakkinda bisey solemek istiyorum mesela U-17 turnuvasi olan Karadeniz oyunlarina gecen sene U-16 takimimiz ile gitmistik bizde U-16 en az U-17 kadar onemli gibi duruyor. Bazen oyuncu8lar iki takima rasinda gidip geliyor. Ozellikle takimin en iyi ismi denebilicek Berkin Arslan'nin oyundan cikarilmasi bence hata olur cunku kendisi gelecek sezondan itibaren buyuk olasilikla U-17 oyuncusu olucak belki paf liginde bile sans bulabilir alt yapida ciddi anlamda gelecek acisindan beklentiler var ondan.

Aydin Yilmaz bugun Umit Milli Takimizin olimpiyatlara hazirlanan Italya U-23 karsisinda en iyi oynuyan ismi idi, gercekten cok guzel bi gol atti ve toplu veya topsuz cok iyi performans srgiledi, cok iyi calisti. 2-1 yenildik ama 9 kisi kalana kadar macin kontrolu bizim elimizde idid gercekten yengiyi hak etmediler bugun cunku Italya resmen bizi izledi. Aydin bence bundan sonra hazirlik kampinda da ciddi sekilde takip edilmeli profilinde ciddi degisiklikler olabilior gelecek sene Galatasaray'in en onemli isimlerinden olabilir.

Aydin icin CA olarak 120 hatda 125 bile ciddi anlamda dusunulebilinir. Baris Ozbek'e kiyaslaninca bence eksikleri yok artilari var mesela 1-2 sene sonra da boyle gelismeye devam ederse Arda'dan bile daha buyuk yerlere gelebilir teknik anlamda Arda kadar iyi olmasa da cok da geride degil ozellikle fiziki anlamda cok onemli artilari var. Bazi ozelliklerinde degisiklikler yapilmali. Benim dusuncem sole:

Compsure: 14
    Creativity: 11
    Decisions: 10
    Flair: 16
    Off the ball: 14-15
    Work Rate: 14-15
    Strength: 11-12
    Stamina: 11-12
    Agility: 14-15
    Long Shots: 11-12
    Crossing: 12-13
    Dribbling: 14
    Finishing: 10-11
    First Touch: 13
    Passing: 12
    Technique: 15

Baris Ozbek'e gelince editorden bakarsaniz ozellikleri gayet uygun duruyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aydını bende izledim bence cesareti kesinlikle çok yüksek bir değerde olmalı.ayrıca çok tehlikeli driblingler yapıp kalenin ya da oyuncunun üstüne üstüne gidebiliyor.

çok iyi top sürüyor ancak arda kadar teknik biri değil.
    agility iyi 15 olabilir hatta 16.topsuz alan 15 olabilir rakibi iyi yıpratabildiğini gözlemledim oyunu iyi açıyor.

bence teknik 14 ya da 15 dribling 16 olmalıdır diye ümit ediyorum.

c.a. sı 120 olabilir gibi.p.a.sına bir şey diyemicem.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    aydını bende izledim bence cesareti kesinlikle çok yüksek bir değerde olmalı.ayrıca çok tehlikeli driblingler yapıp kalenin ya da oyuncunun üstüne üstüne gidebiliyor.

çok iyi top sürüyor ancak arda kadar teknik biri değil.
    agility iyi 15 olabilir hatta 16.topsuz alan 15 olabilir rakibi iyi yıpratabildiğini gözlemledim oyunu iyi açıyor.

bence teknik 14 ya da 15 dribling 16 olmalıdır diye ümit ediyorum.

c.a. sı 120 olabilir gibi.p.a.sına bir şey diyemicem.
    Evet Bravery unutmusum 13-14 hat da duruma gore belki 15 bile olabilir oda.

PA konusunda benim tahminim belki fazla iddiali olucak ama gostericegini dusundugum performansa gore (sakatlanmasa eger) cikan ilk yama da ya -9 PA verilicegi ya da 160+ set PA verilicegi yonunden ama su asamada bu konuda Omer abi tarafindan bi degisiklik yapilcaigini pek sanmiyorum. Abdullah Avci onun icin gelecek sene Galatasaray'da ilk onbirde sans bulursa A milli takima bile yukselir demisti. Off the ball da 14 verilen Arda kadar olmali en az hatda bence bu konuda Arda'dan daha basarili oldugu icin 15 dusunulebilinir. Arda'nin teknigi 17-18 bu durumda Aydin icin 15 oldukca uygun bi deger.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Compsure: 14
    Creativity: 11
    Decisions: 10
    Flair: 16
    Off the ball: 14-15
    Work Rate: 14-15
    Strength: 11-12
    Stamina: 11-12
    Agility: 14-15
    Long Shots: 11-12
    Crossing: 12-13
    Dribbling: 14
    Finishing: 10-11
    First Touch: 13
    Passing: 12
    Technique: 15

Baris Ozbek'e gelince editorden bakarsaniz ozellikleri gayet uygun duruyor bence.

CA oldu 135 bu soyledigin ozelliklerle...

Sayfa 7 / 41 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri