Paf ligi bölgesel olarak yenilendi ve yeni ismi A2 ligi olarak değiştirildi.
Ege,Güney,Kuzey ve Marmara olmak üzere 9'ar takımdan A2 liginde toplam 36' takım olacak.Sene içerisinde bu gruplardaki takımlar diğer takımlarla 4'er kere maç yapacaklar yani bir takım aynı gruptaki diğer takımla sene içerisinde 4 kere daha karşılaşacak daha sonra bu 4 gruptan birinci ve ikinci çıkacak takımlar final grubunda toplam 8 takım olarak 2 grup halinde mücadele vericek daha sonra 1. 2. ve 3. takımlara para ödülleri verilecek.Yaş sınırı olayına gelirsek 1987-1990 yaş grubu arasında kaleci de dahil toplam 3 kişi oynayabilecek diğer 91-92 yaş gruplar ise serbest olarak oynayabilecek.
Daha fazla bilgi almak isteyenler için aşağıda tff'nin A2 ligl fixtür ve bilgilerini içeren linki koyuyorum isteyenler oradan bakabilir.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=456&grupID=599#hmac
Bende A2 liginde oynayacak futbolculardan biri olduğum için :) FM 2010'dan tek isteğim Türkiye A2 ligini düzgün bir şekilde yapsınlar o kadar zaten Fm 09'u genel olarak beğendim.
Oyunun Türkiye veritabanının hazırlanmasında sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama Turksportal ekibi yukarıda belirtiğim konular hakkında ilgili yerlerle iletişime geçip gerekli düzenlemelerin yapılmasına vesile olursa çok mutlu olurum.