Çok beğendiğim bir görüş.Tamamen altına imzamı atarım. Özellikle şu SI 'ı koruma ile ilgili olan kısım tam olayı açıklamış. Adamlar sanki babamızın oğlu , yok öyle bakmayın da yok böyle bakmayın da.Öyle denileceğine söz geçirilmeye uğraşılsa belki daha çabuk bir aşama kaydedilebilinirdi.Onun yerine bağlantısı olanlar görüş bildirmekten çok bu konu hakkında,bu konuyu savunma durumuna geçtiler.Ama bir aşama kaydediliyor,er ya da geç olacaktır.
Benim için farketmez ben şahsen ingilizce oynuyorum çünkü çok iyi ingilizce biliyorum.Benim gibi böyle deyip olayı bırakanlarda var.Ama ben bunu deyip de umursamazsam diğer herkesi hiçe saymış olurum,her oyun olabiliyorsa ve pazarı da varsa o ülkenin dilinde yapılmalı. Yok korsan çok satılıyomuş da yok kara listedeymişiz de hepsi sadece birer bahane. İşte yapılan yapılıyor, çünkü büyük bir pazarız. Şimdiye kadar SI'ye karşı dirençsiz bir tutum gösterildiği için böyle oldu ama daha dirençli konuşmalar yapılıyor artık sanırsam geç olsa da,bunun meyvesi ileride alınır.
Benim son görüşüm her zaman belli , oyunu 3 senedir çözemedikleri ve hala aynı şekilde oyuna yerleştirdikleri tüm bugları çözerek çıkarsınlar, oyunu hakkıyla çıkarıp müşterilerine saygı göstersinler,oyun x miktar yama ile düzeltilmeye çalışılıp hala düzeltilemez durumda kalmasın başka bir isteğim yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sistem değişmeyecek galiba abisi,aynı şekilde devamı öngörülüyomuş.Eğer öyle olursa geçen seneki gibi 5 kişi birleşip 16 liraya mal edebilirsiniz oyunu kişibaşı.Oyunu adedi 16 liaradan tek anahtar hakkı ile satsalar aslında ama satın alan kişinin isterse 5 farklı bilgisayarına ekleme hakkı olsun diye o şekilde satmıyolar herhalde. Bir de doldurulan dvd maliyeti azalıyor. Bunlar da ince hesaplar.