Aygün düzeltme beni, bak şurada sana bişey yapmayacam diye kendime söz verdim, sözümü bozdurtma. :icon_cool: Tamam halı sahada oynamıyacağım. =)))
Printable View
Hiç sorun değil, Beylerbeyi derseniz aynen maç yerini güzel muhabbete bırakır, bana göre iyide olur. Serhat bana katılıyorsan ses ver :D:D
Cumartesi olsun derseniz Cumartesi olacak.
Sahayı bu hafta ayarlamayı düşünüyoruz ancak sizin kararınız önemli, Vezir'in sahaları suni çimse iyi olabilir, ancak Beylerbeyi'ndeki sahalar konusunda bilgileri verirseniz, orayı ayarlarız. Ayrıca fiyat/kişi denkleminde sizleri sıkıntıya sokmak istemeyiz. O yüzden alternatifleri toplarsak bakarız hepsine.
Aslında direk bu planı uygulasak daha hoş olur. :D Eren'de bi yerde başlayacaktı zaten kısmet burası olur. :D
Benim için çok fazla fark etmez ama yinede maç olması iyi olur.Zaten konu acıldığından beri maç diye konuşuyoruz.Ayarlarsak iyi olur. :D
Cumartesi olsun :D
Bu arada Aygüncan'a dokanan bana dokanmıs olr çizerim valla :0:
Tamam, artık bir ara ayarlayacağız. Ama yağmursuz bir havada gidelim. =)))
Bizde bu şans varken karda yağar. :)
Aygün, istersen boşverelim halı sahayı. Gel bizim eve salonda ki eşyaları çıkarırız. 50-55m2 salon var, orada yayarız halıları oynarız. =))) İşte fark bu kadar. :)
Anladım abi :D
Aygün arkadaşların seni halısahaya götürmedi mi hiç :p
İmkân olsaydı bende gelebilirdim ama kısmet.. :)
Halısahaya çok gittim de gittiklerimin hepsi aynıydı.Halıdan sahaymış falan o farkı bilmiyodum (:
Suni çim lan kauçuk var :n:
Oğuz, When will we go this palace?
Sana ne zaman uygunsa olur. Haftasonu da olabilir.
maçta adam eksikse oynarım.ama tamamlanmış galiba bizde izleriz artık.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
avrupa yakasından oraya gidecek olan varsa beraber gidebilriz.
ne durumda organizasyon
Sizin sahayı ayarlamanızı bekliyoruz sadece.. :)
Serhat'a bak, gel saha ayarlamaya gidiyoruz diyorum, kendisi yok efendim uzakta oturuyorum diye yanıt veriyor. Bide utanmadan kalkıyor bize gülücük koyup bıyık altından laf sokuyor. Yerim senin gülücüğünü...
EreN; biz Oğuz ile haftasonu ayarlayacaz sahayı, istiyorsan atla gel...
Kadıköy çevresinde oturan arkadaşlar varken benim taa K.Çekmece'den gelip sahayı ayarlamamı bekliyorsun? İnsaf yahu oraya git gel 4 saatimi alacak..
nerde yapıyoruz şimdi buluşmayı ben biraz uzak kaldım... Beylerbeyi idi en son:)
Ben gelemiyorum arkadaşlar kusura bakmayın.
Beyler İlla oynamak için değil gelin buluşma maksat..
Beylerbeyi felan değil. Üsküdar'a bağlı. Kısıklı olarak geçiyor olsa gerek. Ulaşım çok kolay... Vezir'de yapacağız...
Bende 2 hafta kadar uzak kaldım sonuç nedir? gün? :D