Hiç sorun değil, Beylerbeyi derseniz aynen maç yerini güzel muhabbete bırakır, bana göre iyide olur. Serhat bana katılıyorsan ses ver
Cumartesi olsun derseniz Cumartesi olacak.
Sahayı bu hafta ayarlamayı düşünüyoruz ancak sizin kararınız önemli, Vezir'in sahaları suni çimse iyi olabilir, ancak Beylerbeyi'ndeki sahalar konusunda bilgileri verirseniz, orayı ayarlarız. Ayrıca fiyat/kişi denkleminde sizleri sıkıntıya sokmak istemeyiz. O yüzden alternatifleri toplarsak bakarız hepsine.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Aslında direk bu planı uygulasak daha hoş olur.Eren'de bi yerde başlayacaktı zaten kısmet burası olur.
Benim için çok fazla fark etmez ama yinede maç olması iyi olur.Zaten konu acıldığından beri maç diye konuşuyoruz.Ayarlarsak iyi olur.![]()
Cumartesi olsun
Bu arada Aygüncan'a dokanan bana dokanmıs olr çizerim valla![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam, artık bir ara ayarlayacağız. Ama yağmursuz bir havada gidelim. =)))
Bizde bu şans varken karda yağar.
Aygün, istersen boşverelim halı sahayı. Gel bizim eve salonda ki eşyaları çıkarırız. 50-55m2 salon var, orada yayarız halıları oynarız. =))) İşte fark bu kadar.![]()
Anladım abi![]()
Last edited by EreN : 07.Ekim.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aygün arkadaşların seni halısahaya götürmedi mi hiç
İmkân olsaydı bende gelebilirdim ama kısmet..![]()
Halısahaya çok gittim de gittiklerimin hepsi aynıydı.Halıdan sahaymış falan o farkı bilmiyodum (:
Suni çim lan kauçuk var![]()
Oğuz, When will we go this palace?
Sana ne zaman uygunsa olur. Haftasonu da olabilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
maçta adam eksikse oynarım.ama tamamlanmış galiba bizde izleriz artık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
avrupa yakasından oraya gidecek olan varsa beraber gidebilriz.
Last edited by el.nino : 07.Ekim.2009 at 18:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ne durumda organizasyon
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sizin sahayı ayarlamanızı bekliyoruz sadece..![]()
Serhat'a bak, gel saha ayarlamaya gidiyoruz diyorum, kendisi yok efendim uzakta oturuyorum diye yanıt veriyor. Bide utanmadan kalkıyor bize gülücük koyup bıyık altından laf sokuyor. Yerim senin gülücüğünü...
EreN; biz Oğuz ile haftasonu ayarlayacaz sahayı, istiyorsan atla gel...
Kadıköy çevresinde oturan arkadaşlar varken benim taa K.Çekmece'den gelip sahayı ayarlamamı bekliyorsun? İnsaf yahu oraya git gel 4 saatimi alacak..
nerde yapıyoruz şimdi buluşmayı ben biraz uzak kaldım... Beylerbeyi idi en son![]()
Ben gelemiyorum arkadaşlar kusura bakmayın.
(/s)
Beyler İlla oynamak için değil gelin buluşma maksat..
Beylerbeyi felan değil. Üsküdar'a bağlı. Kısıklı olarak geçiyor olsa gerek. Ulaşım çok kolay... Vezir'de yapacağız...
Bende 2 hafta kadar uzak kaldım sonuç nedir? gün?![]()