Rıdvan DiLmen ben bu goLü aLır, futboL okuLLarında vuruş tekniği oLarak öğrenciLere öğretirdim dedi :icon_eek:
Printable View
Zaten o topu gol yapacak iki adam var Beşiktaş'ta. Onlardan birine denk gelmesi de Beşiktaş'ın şansı. Yoksa bir Nihat'a gelseydi o top denize giderdi. :D
Delinho bu takımda en çok sevdiğim oyuncudur. Beni tanıyan tanır sadece bu maç için değil bundan öncede hayran olduğum bir oyuncu. Adam ne olursa olsun oynuyor. Son 1-2 senedir de cidden gelişme var. Orta yapma konusunda pas verme konusunda daha da başarılı. Kimse son golden bahsetmiyor orada da Uğur'a pas vermeden CR7 hareketleriyle rakibinin üstüne üstüne gitti :D
Belki de İsmail son anda kadrodan çıkartılmasa hiç oynamayacaktı.
:n: Yaww murat eğer sen ibo'^yu ciddi ciddi beğeniyorsan TR'de tüm sol bekler oynar sizin sol kanatta :D Atamın tek tip çalımı var o da rakibin üzerine giderek topu vurdurmak :n: Eğer şansına top önüne düşerse çalım atmış oluyor :n:
Bana göre Türkiye'de ki en iyi sol bek. Bir kadro kursam sol beke direk yazarım Delinho'yu. Şakamaka değil ha.
Maçın kaderini değiştirebilecek o kadar çok pozisyon vardı ki bunlara gösterebilecek en önemli örnek G. Gönül'ün penaltı pozisyonuydu.Bana göre o pozisyon penaltı olarak değerlendirilmeliydi ama hakemin kararı tersi yönünde bir karardı.Bunu es geçsek bile Fenerbahçe'nin ilk golü yemeden önceki yaptığı ataklar kaçırılmıyacak pozisyonlardı.Kazım'ın kırmızı kart pozisyonundaki yardımcı hakemin sözleri gerçekten garipsenecek sözlerdi.
1 maçlık değil. Ben onun her hareketini seviyorum. İşin tuhaf yanı çıldırtmıyorda beni :D
Zaten ben TR teknik direktörü olsam kadromda iki banko isim olur.
Sol bek Delinho
Sağ bek Sabri.
2 sine de hastayım :D
Murat abi benim kuzende İbrahim Üzülmez'e toz kondurmuyor.O babadır,istediğini yapar gibi bir düşünce tarzına sahip.:icon_biggrin:
Sabride büyüyünce İbo abisi gibi olur kanımca Ama biraz daha iyisi :D
İbrahim Üzülmez kadar balık bir adam yok :icon_lol:,adam kaç tane top kaptırdı gol atamadık ortaya açıcam diye ters ayağıyla topu tepti,Fink'e gitti gol oldu.
Ama Finkte güzel attı golu.:D