bu nasıl bir mantık ben anlamadm. yani ya yensin ya yenilsin, iyi oynayamıyor 3 puan alamıyorsada asılmasın maça bu mu senin istediğin? Bursa baktı 3 puan alamıyor, ya hacım 1 puan da bana yaramaz bari fenere yarasın diyip direnci bıraksın he mi?
Printable View
Sorunda o zaten :)
Adamlar top oynamadı ki... İlk yarı %30-35 arası top oynayıp şut atmadılar
İkinci yarı Fenerbahçe çok adamla çıktığı zaman savunmayı eksik yakalayıp pozisyon yaratmaya çalıştılar
O da Olcan'ın gayretiyle... Olcan'ı çıkar diğer oyuncular topun gerisinde, oynayan yok...
Takır takır oynadılar mı bilemem ama çatır çatır oynadılar kafa yarmalar tekmeler kündeler kucaklamalar takım halinde sarı kart kırmızı vs işte sorun bu.
fizikte güzel bir kural vardır, basınca maruz kalan madde şekil değiştirir. fenerbahçe deplasmanı, 3 değil 5 puan da verseler galibiyete hücum takımıyla çıkamazsın, çünkü bir gol yiyince çıkaramazsın, ben fenerbahçenin kadıköyde öne geçip kaybettiği maç hatırlamıyorum uzun süredir. böle olunca da baskı yersin, sıkılırsın, oyunu bozarsın, bu çok normal.
ki Antep zaten aynı 11 ile çıktı, bir fark yokki, fenerbahçe baskısından kapandı takım, e bundan doğal ne var? aynısını biz Trabzonspor olarak yaşayınca övündünüz şimdi antep yapınca şikayet ediyorsunuz.
birde antepe 1 puan yeter, 3 puan almalarına gerek yok, sene başından beri evinde yenilmemiş bir takımdan 3 puan alma hedefiyle gelmek de pek akıl karı değil zaten, aynı zamanda yarın bursa da kaybedebilir.
yani her takımın bir amacı fikri var, herşeye karışmanın pek anlamı yok, şimdi eleştiriyorsunuz tolunay hocayı, antepi, böyle oyun mu olur diye, ama o tolunay hoca kayseriyle fenere aynı şekilde 4 gol atmadımı? :) fenerbahçe ondan sonra kalesinde 3 gol bile gördümü kadıköyde? görmedi.
yani bunlar normal ligde, bırakın sonuçlar önceden öngörülmesin, süpriz bir lig olsun, her takım her takımdan puan alabilir, bakın ingilterede, volverhampton lig sonuncusuyken namalup m.united'i yendi. olabilir bunlar, ki fener kazandı bu akşam. bu kadar galeyana gerek yok :)
Tamamen bakış açısıyla ilgili olay hocam :) İlhan ve Chinatown'u tuttum, süpersiniz :)
Hüseyin Göceki bilmem ama bugün sahada kazanmak için canını dişine takan var gücüyle oynayan bir oyuncunun da eskiden çekilmiş galatasaray formalı bir fotoğrafı var :) hatta antepte belki de en iyi oynayan oyunculardan birinin de fenerbahçe formalı bir fotoğrafı var. bu hiçbirşeyin ispatı da değildir, hiçbirşey de açıklamaz.
kafaya göre mesaj siliniyor hacım, bizim cevaplar böyle kalıyor ortada, oysa bir iddaya yazılmışlardı bunlar. siliyorsanız bunları da silin bari, kalmayalım deli gibi.
2.Yarı'da 84.Dakika'da Murat Ceylan Atıldı 86 da oyun tekrar başladı # 2 Dakika
2.Yarı'da 7 tane sarkı kart oldu .. 7 x 15 saniyeden = # 1 Dakika 45 Saniye
2.Yarı'da 5 tane oyuncu değişikliği oldu .. 5 x 20 saniyeden = # 1 Dakika 30 Saniye
Bunların hepsinin toplamı = 5 Dakika 15 saniye yapar ..
http://www.yukleresim.com/images/344...5793915631.jpg
Golüde zaten uzatmanın 4. dakikası attık.
Hakemin Fenerbahçe'ye kastı olsa uzatmaları o kadar vermezdi. Biz hiç durmayan maçlarda gereksiz 6 dakikayla gelen golleride gördük, 10 dakika uzatılması gereken maçı 90+1'de bitiren hakemde gördük. Yapsa yapardı. Demek ki hakem sadece işinin ehli değil dahasını aramaya gerek yoktur.
Şuan Fenerbahçe'yi Barcelona yense Barcelona başkasına böyle top oynamıyor diyecek bir psikolojiye sahip Fenerbahçe taraftarı. Neticede şampiyonluk yarışındayken bu normaldir. Aynısını Trabzonspor'lular da düşünüyor. Oynadığı oyun sizi kızdırabilir ancak bir hak iddia etmeniz anormal. Maçın havası bir başka ve kazanmak isteyen bir Fenerbahçe var. Ligin ilk maçı olsaydı Fenerbahçe bu psikoloji ile mi oynardı ona bakmak lazım. Gaziantepspor'da her zamankinden farklı psikoloji ile oynamak zorundadır. Saldırıp fark yeselerdi ne düşünürdü millet. Bu baskıyı yok etmek için önce durdurmak fırsat olursa vurmak mantığı devreye girer.
Keşke her hakem bu kadar dakik olsa.
Burak,ben düşünmüyorum abi herkes kendi topunu oynar.Bize geçen yıl maçı satacak dedikleri için o yorumları hiçbiryerde yapmam.Bu adamalr bu kadar onursuz değil kimse kimseye maç satmaz yada kimse kimse için oynamaz.
Maçı canlı canlı izledim stadda.. Hüseyin Göçek kariyerinin en kötü maçını yönetmiştir.. Allah'tan uzatmalarda attık da hem o kurtuldu hem biz.. Kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorum..
Antepspor'a gelince, hakkaten bulundukları konumu hakediyolar.. Çok iyi savunma yapıyolar, biraz iyi kontra yapabilselerdi kazanabilirlerdi de..
Bu 90+4 de gelen golü şampiyonluk balı olarak görüyorum.. Umarım öyle olur.. (bkz. sakaryaspor maçı)
Aykut Hoca , Cristian'ı neden tercih etti hala düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum . Hem Dia hem Stoch sakat olmadığı halde kenarda oturuyor sonrada kanatlardan neden etkili olamıyoruz diyoruz .
Hakeme gelirsek Lugano çok tartışılmış normaldir kasıtlı olarak adamın ayağına bastı kesinlikle kırmızı kart ama onu bu psikolojiye sokanlarında suçu vardır sanırım.
Maçı doğru düzgün izlemediğini düşündüğüm bazı arkadaşlar uzatmayı çok bulmuş izleyen herkes uzatma dakikasının çok normal olduğunu görmüştür zaten golüde +4 te attık.
Aleyhimize çalınan düdüklere gelirsek sanırım böyle rezil bi durum kolay kolay olmaz bu kadar şeyin üstüne maçı hakemle kazandığımızı düşünenler varsa bişi demiyorum.
Bu şartlarda oyun kalitesi mi bekliyorsun Serkan? Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden birisiydi. Şöyle ki; bazı hakemler krirtik bir veya iki kararla maça damga vurur ama maç genelinde oyunun temposuna etki etmez. Bu öyle değildi... Baştan sona her dakika, her saniye kötüydü. Ama o kadar beceriksiz ki, 2 hafta öncesinin Kuddusi'si kadar bile becerikli değil... Kuddusi en azından sonuca etki etmeyi becermişti. Bu onuda beceremedi. Maçı hakeden kazandı. 2 hafta önce Kuddusi hakkında neler düşündüm, daha kötüsü olmaz dedim. Oluyormuş. Beterin beteri varmış.
Hakemler hep bize çalışıyormuş, evet çalıştıklarını gördük, sinirden 60.dakikada maçı terk ettim... Yorum filan yok, son dakika da gerekli olan yanıtı verdik, böyle zafer daha güzel oldu, takımı kenetler.
6 dk uzatma verilmesini anormal karşılayanlara hayretle bakıyorum..
Lugano'nun yaptığı hareket tartışmasız kırmızı kart bilmeden yaptı demek çok iyimserlik olur lakin hakemi ve fenerbahçeyi sadece bununla vurmak hangi akla mantığa hizmet ?
Öyle ki şuana kadar tüm eski hakemler ve yorumcular Alex-Niang ve Luganonun ceza alanındaki pozisyonlarına penaltı demişken... (hatırlatırım bunlardan hiçbiri verilmedi)
Sallarken iyi sallamak lazım denk gelsin.
Uzatma muhabbetini yapanlara hayretle bakıyorum.Belli ki bizim oynadığımız maçta bile hemen bitsin psikolojisiyle baktıkları için bunu farketmediler,ya da dakika falan tuttular.
Bu muhabbeti yapıp komik olanlara önerim Lugano adamın ayağına bastıdan devam etsinler.
Fener Gol Gol Gol..
Teşekkürler herşey için bu saatten sonra şampiyon olmasakda olur böyle mualefetler konuştukça şampiyon olmuş kadar memnun oluyorum.. :)
Tebrikler Fenerbahçe... Belki de 90+4'te attıkları gol onlara şampiyonluk getirecek. Lugano'nun yaptığı ise ayıp.
@CeNTeR_TR: Yanlışın var Turgut Abi,40 yapar :icon_cool:
Fenerbaçe Barcelonayı yense maçın hakemi collina olsa maçı haketmeden kazandığımızı iddia edicek bir psikolojiye sahip karşı takım taraftarları
Böyle bir serzeniş olunca hakem katletsin etmesin psikolojik bir önyargı var demektir.Quote:
F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal’dan, G.Antep kulübesine: “Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler.” Aziz Yıldırım’dan devre arasında hakem Göçek’e: “O penaltı değilse ben şerefsizim. Penaltıysa siz şerefsizsiniz.”
Psikolojik önyargıyı yaratan faktörler var demektir
Bu maçla beraber ligde evimizde oynadığımız son 7 maçta gol yemedik
16 nisan 2011fenerbahçe gaziantepspor maçı) 1-0
3 nisan 2011 fenerbahçe bursaspor maçı) 0-0
13 mart 2011 fenerbahçe konyaspor maçı) 2-0
26 şubat 2011 fenerbahçe kasımpaşa maçı) 2-0
14 şubat 2011 fenerbahçe kayserispor maçı) 2-0
30 ocak 2011 fenerbahçe trabzonspor maçı) 2-0
18 aralık 2010 fenerbahçe sivasspor maçı) 1-0