Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
1 ile 30 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sahaya çıkan rakipler puan almaya değil de puan kaybettirmeye oynuyorsa ben orada art niyet ararım . Bursa Kadıköy'deki maçta beraberlik hiç ama hiç işine yaramayacakken maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı. O maçta galibiyet alsalar 2.lik şansları sürecekti.

Gaziantep 2.yarının flaş ekibi. Puan kayıpları yok. bu maçta ise resmen Ziya Doğan futbolu oynadılar.1puan çok işlerine gelecekmiş gibi. Tek pozisyonları var o da dk50 küsürde yaşandı.

Bana garip geliyor tüm bunlar. Ben şunu istiyorum ; bu takımlar çıksınlar ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar,maçı sinir harbine çevirmesinler.

bu nasıl bir mantık ben anlamadm. yani ya yensin ya yenilsin, iyi oynayamıyor 3 puan alamıyorsada asılmasın maça bu mu senin istediğin? Bursa baktı 3 puan alamıyor, ya hacım 1 puan da bana yaramaz bari fenere yarasın diyip direnci bıraksın he mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bu nasıl bir mantık ben anlamadm. yani ya yensin ya yenilsin, iyi oynayamıyor 3 puan alamıyorsada asılmasın maça bu mu senin istediğin? Bursa baktı 3 puan alamıyor, ya hacım 1 puan da bana yaramaz bari fenere yarasın diyip direnci bıraksın he mi?
    Eğer 3puan almaları şartsa sahaya 3puan almak için çıkmalılar, kendi takımlarına hizmet ediyorlarsa . Normali budur bu işin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Eğer 3puan almaları şartsa sahaya 3puan almak için çıkmalılar, kendi takımlarına hizmet ediyorlarsa . Normali budur bu işin.

fizikte güzel bir kural vardır, basınca maruz kalan madde şekil değiştirir. fenerbahçe deplasmanı, 3 değil 5 puan da verseler galibiyete hücum takımıyla çıkamazsın, çünkü bir gol yiyince çıkaramazsın, ben fenerbahçenin kadıköyde öne geçip kaybettiği maç hatırlamıyorum uzun süredir. böle olunca da baskı yersin, sıkılırsın, oyunu bozarsın, bu çok normal.

ki Antep zaten aynı 11 ile çıktı, bir fark yokki, fenerbahçe baskısından kapandı takım, e bundan doğal ne var? aynısını biz Trabzonspor olarak yaşayınca övündünüz şimdi antep yapınca şikayet ediyorsunuz.

birde antepe 1 puan yeter, 3 puan almalarına gerek yok, sene başından beri evinde yenilmemiş bir takımdan 3 puan alma hedefiyle gelmek de pek akıl karı değil zaten, aynı zamanda yarın bursa da kaybedebilir.

yani her takımın bir amacı fikri var, herşeye karışmanın pek anlamı yok, şimdi eleştiriyorsunuz tolunay hocayı, antepi, böyle oyun mu olur diye, ama o tolunay hoca kayseriyle fenere aynı şekilde 4 gol atmadımı? fenerbahçe ondan sonra kalesinde 3 gol bile gördümü kadıköyde? görmedi.

yani bunlar normal ligde, bırakın sonuçlar önceden öngörülmesin, süpriz bir lig olsun, her takım her takımdan puan alabilir, bakın ingilterede, volverhampton lig sonuncusuyken namalup m.united'i yendi. olabilir bunlar, ki fener kazandı bu akşam. bu kadar galeyana gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
    Sen ne içtin allah aşkına????

Mesaj Yetkileri