alex yapma bunu
Printable View
alex yapma bunu
Ahh bea Bobo
ölcem yaaa bitir şu maçı hedii
Alex net bir pozisyonu değerlendiremedi.
Ve mac bitti kazandık helal olsun cocuklar sıze artık şampiyonuz dıyebılırz harıkasınız
bitttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1-0 oleyyyyyyyy
bittttttttiiii :( :( yenildi bjk
bitti!!!!!oh beee oley oley oleyyyy....
ah zico ahhh,yanarım yanarım ilk maçta kezmanı oynatmadığına yanarımm
Oh be hele şükür
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.
Not: Arkadaşlar aşırı derecede fanatik mesajlar atmadan maç ile ilgili her türlü konuyu tartışabilirsiniz.
Tebrikler !
hahahaha:D:D yendik
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Şampiyon artık belli oldu. Biz de 2. sırada ligi bitiririz. ;;)
"Şanssızlık"
Fenerbahçe'ye tebrikler hala şampiyonluk adayıyız...
gerginlik olmasın yendik işte tartışma yok:)
@Omerdinho: Öyle bir mesaj yazmasan olmuyor mu? Çıkıp sizleri tebrik ettik fakat öyle bir mesaj atıyorsun ki tüm BJK'lileri tahrik ediyorsun. Lütfen dikkat et. Size kimse bir şey söylemedi.
Fenerbahce Ts ve Galatasaray maçları kaybedeceği için beşiktaş sampiyon olur
Bu Kezman'da durur durur derbilerde gol atar
YÜZümüzü kara çıkarmadın helal Fenerbahçe'm...
Besiktas elindeki firsati degerlendiremedi.Ibrahim toraman haftaya bjknin cok önemli bir maci olan Bursaspor macinda oynayamayacak.Bence bjk ligi 3.sirada bitirecek.Biz Antalya´yi yenersek zaten puan farki 1e düsüyor.
Fenerbahce´yi tebrik ederim :) Kezman haftaya ts macinda yok :DTuncay´in durumunu bilmiyorum ama onunda haftaya oynamasi zor gözüküyor.
Bu arada BjK'a da tebrikler iyi oynadılar iyi mücadele ettiler...
"Şanssızlığı" anlayan anladı Alican boşver sen.
kaybedeceğimiz yönünden içimde hiçbir kuşkum yoktu.biz bu hızla ne gs ne ts tanırız.helal olsun o formayı terletenlere.
Beşiktaş´ın işi şimdi Fenerbahçe kadar zor´a girdi Haftaya Bursa´ya gelicekler..:p
sadece şunu söylemek istiyorum şimdilik.
"Yeeeaahhhh" :zuhaha
Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.
Ayrica Kezman ilk yarida Gokhan Zan ile girdigi yaka paca mucadelede sariyi gormesi gerekirdi ki ikinci yarida benzer hareketlerini devam edemesin.
Hakem gayet iyi yonetti maci bence.
Besiktasli oyuncular ofsayt taktigi uygulandigi zaman orta sahada amansiz bir pres yapmasi gerektigini ogrenememis ki Tuncay cok rahat pozisyonda defansin arkasina topu atti ve Kezman'a golu attirdi.
Ikinci yarida bu pres vardi ve Fenerbahce'yi ablukaya aldi ancak Besiktas kanatlari iyi kullanamadigi icin golu de bulamadi.
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık.
3 hafta kala 5 puan! Helal olsun size çocuklar, helal olsun!
Zico geçen hafta "Büyük maçlarda oynamayı biliriz" demişti, helal size, helal!
İlk defa Zico'nun oyuna böyle güzel hamleler yaptığını gördüm.
Bundan sonra ne olacak?
Kezman Trabzonspor maçında yok.
İbrahim Toraman Bursaspor maçında yok. 2 maç ceza alırsa Ankaraspor maçında da yok.
Beşiktaş büyük ihtimalle bu yabancı maddelerden ve küfürden sonra Ankaraspor maçını seyircisiz oynayacak.
Beşiktaş haftaya moralsiz gideceği Bursa'da puan kaybeder.
Galatasaray ikinci olur.
Benim görüşlerim bu yönde.
Haftaya Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonuz.
Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.
Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..
Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..