Ohoooo olmaz ama abi böyle ahır tahrik var gel diye :D
Yok yok gelemem ben 18'nde Ankarada 25'inde İstanbul'da olcam :p
Printable View
Aramızda kura çektik, kapora ücretini Aygün yatırıyor.
Yalnız Kenan Evren Lisesi halı sahası 16 kişi için küçük gelecektir. Göztepe Gülhane Parkı'ndaki halı sahaları öneririm..
Asıl en küçük benim diye her şeyin bana beleş olması lazım.Siz sevgili abilerim benim elimi cebime attırmazsınız değil mi :icon_biggrin:
:eek: :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan abi hesap numarası yanlış valla :D İstersen isme havale yapabilirsin :D
Beyler herkes oğuz'a telefon numaralarını özel mesajla yollasın. KESİN liste yayınlarlar yakında.
Bugün belirlenmek zorunda. Yarın gideceğiz ayarlamak için sahaya...
Benim durum 2-3 güne belli olur zaten gelirsem oynamayacağım için bi sorun olmaz dimi :)
Bencik, EreNcik ve Oğucik gidiyoruz yarın sahayı ayarlamaya...
Maçta resimler falan da çekipp servis yapın bakalım
Maça var daha abi, eğer imkanın olursa senide bekleriz. :)
Kesin Gelecekler Listemiz;
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
EreN (Eren) - Kesin - (player)
nekop (Serhat) - Kesin - (player)
FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
scar face (Burak) - Kesin - (player)
anilton (Anıl) - Kesin (player)
tahatto93 (Taha) - Kesin (player)
SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
EL-Hadji (Burak Abi) - ? - (player)
Baba Hamdi (Kaan Abi) ?
carismatic (Nurullah) - ? - (player)
Haygary (İsmail) ?
ShevAnil (Anıl) ? - (player)
hakan sükürü (Muhammed) ?
KaF KeF (Aykut) - Kesin değil - (player)
Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
tosunpasa (Alican) - Kesin değil - (player)
Bende niye player yazmıyor? :n: Ben top toplayıcı çocuk muyum? :n: :k:
Aa terfi ettim.. :D Benim gibi 26 yaşında bir wonderkid bu hallere düşecek adammıydı peehh.. :n:
cumartesi günü eğer işlerimden fırsat bulursam gelmeyi planlıyorum. saat olarak kesin bişey söylenmemiş galiba heralde sanırsam? he eren?
Bizim cengaverler şu saatte sahayı tutuyor. Gerekli açıklamaları yapacaklar sonra.
Dün falan yapılsaydı keşke halı saha maçı. 4 gündür İstanbulun altını üstüne getiriyordum birde rakip forvetlerin altını üstüne getirseydim Luganomsu kademe anlayışım ile.
Hayır tutmuyoruz daha, dedemlerdeyim 16,30da tutmuş olacağız. Ben Cumartesi saat 15,30'a oradaki en büyük sahayı opsiyonladım. Kaporayı yatırdığımız an saha bizimdir. Zaten 75 dakika oynama süremiz var. Bir FM parası kadar kapora yatıracaz, gelmesseniz dağıtırım ortalığı. :D
14 kisilik mi 16 kisilikmi oynanacak maclar? bir de harbiden 160 tl biraz fazla, etilerde bile sahalar 140 tl . sanirim 75 dakika oynanacagindan dolayi boyle fiyatlar.
bide birisi oranin hali saha oldugunu soylemisti sanirim, umarim suni cimdir.
İlk yarı kaledeyim forvetlere geçit yok :D
Saha olarak SELİMİYESPOR STADYUMU kiralanmıştır....(Tabii sahayı üçe böldükleri için normal halı saha boyutundan biraz fazla. )
Kişi Başı Ücret: 10 TL
Tarih ve Saat: 17.10.2009 - 15,30
Avrupa Yakasından gelecekler, Bursaspor(Oğuz) ile Mecidiyeköy'den toplu bir halde gelinilecektir.
Anadolu Yakasından gelecekler ise eğer yolu biliyorlarsa maç saatine yakın bir süre içinde stadda olabilirler. Bilmiyenler benle iletişime geçsin, benimle birlikte Kadıköy'den gelebilirsiniz.
Çağrı daha da yorum yapmıyorum. :) Önceki mesajları oku lütfen. :D Zaten tuttuğum saha bildiğin bir futbol sahası özel bir tebriği hak ediyorum. Bu gün Oğuz ile Anadolu yakasında tur attık. Kaç tane halı saha geçtik biz biliriz. Lütfen katılım gösteriniz. :)
Avrupa'dan kimler var ve kaç kişi :) Gelirsem Metrobüs durağından alırsınız beni artık :D
aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.
hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.
tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...