1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Çağrı daha da yorum yapmıyorum. Önceki mesajları oku lütfen. Zaten tuttuğum saha bildiğin bir futbol sahası özel bir tebriği hak ediyorum. Bu gün Oğuz ile Anadolu yakasında tur attık. Kaç tane halı saha geçtik biz biliriz. Lütfen katılım gösteriniz.
    aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.

hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.

tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    aferim böyle bişi yaptığınıza sevindim. zamanında bu organizasyon işlerini ben ayarladığım için neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum merak etmeyin.

hatta ilk defa şişlide hazırlanan organizasyonda şişli halı sahası ile değil fulya tesisleriyle anlaşmıştık tam saha olarak. ama yaş ortalamasının küçük olmasından ve dolayısıyla bu parayı veremeyeceklerinden ötürü vazgeçmiştik. o zamanın parasıyla 250 lira mı ne istemişlerdi.

tabi selimiye'ye alındığı için benim gelmem biraz zor gözüküyor. zaten bugünkü amatör maçta sakatlandık. yatıyorum geldiğimden beri. umarım gelebilirim seyretmeye...
    Evet sanırsam senden devraldık görevi, o zamanki para ile iyi istemişler.

Bu arada hani oynayama gelemessen bile seyretmeye bekleriz. Tribün var, yedek kulübesi var. Komut felan verirsin bizlere.

Mesaj Yetkileri