Hem oyuncu hem teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk kişi olan hocamızı tebrik ederim... :)
Printable View
Hem oyuncu hem teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk kişi olan hocamızı tebrik ederim... :)
Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.:)
Tebrikler Fenerbahce'ye.
fenerbahçeli tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, tebrik eden etmeyen tüm arkadaşlarımada teşekkürler.
Fenerbahçe'ye tebrikler ancak Sivas'ın o pozisyonu kesilmese 4-4 olacaktı...Şans yok adamlarda kaleci zaten tam kazma...
Şampiyon Fenerbahçem :):0:
Biri oyuncunun becerisi, digeri hakemin karari. Bir seyi sirf savunmak icin yorum yapmasaniz ne olur anlamiyorum. Ayni durum Fenerbahce'ye olsa Sivas 2 tane bos kale kacirsa onlar gol kacirdi bize ofsayt verseler de olur mu diyeceksiniz?
Her neyse, 2. yaridaki olaganustu performansiyla haketti Fenerbahce sampiyonlugu tebrikler.
Şampiyon başka söze gerek yok.
Çok hayal yıktık,Fenerbahçeli kardeşlerimden cevap vermemesini rica ediyorum.
İki takımıda tebrik ederm ikiside şampiyonluğu hakettiler
Tebrikler Fenerbahçe .
Keşke o pozisyon kesilmeseydi , ve 2.devredeki bu oyunuyla Fenerbahçe maçı alabilirdi ve hiç tartışma çıkmasaydı .
Bir tarafta canını dişine takan Sivas.
Bir tarafta Trabzon'dan 4 gol yiyen Karabük.
Herşeye rağmen şampiyon olduk. Geçen sene olan olmadı ve sonunda mutlu sona ulaştık.
Kaptan Alex'in önderliğinde kupaya sahibiz.
2010-2011 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe
2010-2011 Sezonu Gol Kralı Alex De Souza
2010-2011 Sezonu Asist Kralı Alex De Souza
Aman ne hayallerim yikildi. Tovbe estagfurullah ya, bir kisiye laf ediyorsan ismini ver genel yapma da yanlis anlasilmasin. Son tartismaya ben girdigim icin ben uzerime aliniyorum bu lafi. Eger lafin da cidden banaysa don bak son 2 mesajima.
Acik yureklilikle soyleyeyim. Fenerbahcenin sampiyon olmasini bir Galatasarayli olarak ama Fenerbahce sampiyon oldu diye de oyle bir uzuntu yasamam Fenerbahceli dostlarimi her zaman yaptigim gibi tebrik ederim. Hakan abi'nin hesaba gore bu bizim isimize geldi zaten :D Ayrica Fenerbahceli arkadaslarimi tebrik ederken de sacma sapan yazilmis bir yoruma eyvallah da demem.
saydı saydı dıdıdıdıdıdıdıdı bırakın bunlarıııı
ŞAMPİYON FENERBAHÇEEEEEE varmı ötesi :)
Kaleci ve sivaslı futbolcular çok kötüydü. Ama bu maç ligin ortalarında olsa bu kadar dikkat çekmezdi. Son maç diye böyle tepkiler geliyor.
2. Yarı çok geriden gelip şampiyon olan Fenerbahçeyi tebrik ediyorum.
O pozisyon kesilmeseydi gol olacağı kesin miydi?
Ona kalırsa Niang'ın gole giderken o hızda yere indirilmesi kırmızı karttı. Bizde 10 kişi kalan takıma gol atabilirdik.. Olmuşla ölmüşle çare yok maalesef. Bayrak yanlıştı evet ama maçı bu pozisyona bağlamakta saçma...
Tebrikler Fenerbahçe...
_gokhangonul Gökhan Gönül
Turkıyenın 4 te 1 ne hedıyemız olsun 1/4 > 3/4
Gökhan'ın attığı tweet.
[YOUTUBE="04854XqcfCY"]ŞAMPİYOOOOONNNN[/YOUTUBE]
Ya Rab sana sonsuz sükürler olsun. Şampiyonuz arkadaaaaaaaş varmı ötesi. Sizin Allahunuza Kurban olayım.
Tebrikler FENERBAHÇE'm.. :)
Herşey için teşekkürler, 18 takımada teşekkürler..
Şampiyonluk değilde, 17 maçta 16 galibiyet 1 Beraberlik alan takım şampiyon olmasaydı bile bana yeterdi...
En çok zevk aldığımız konu, kimsenin yapamaz dediğini yapmamız.. .:)
O ofsayt pozisyonu ile maçın kaderini alt üst eden hakeme birşey diyemiyorum. Yorumsuz...
Tebrikler Fenerbahçe.
Tebrikler Fenerbahçe. 2.yarıdaki olağanüstü oyunlarıyla şampiyonluğu gerçekten hakettiler. Alex ayrı haketti ama. Cidden büyük oyuncu...
Türkiyenin 4 bir yanından bıçaklanma haberleri geliyor.
Tebrik eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. En azından saygı duyuyorlar. Orada kaç kişi canını dişine taktı 90 dakika mücadele etti. Biz televizyon karşısında heyecandan hop oturup hop kalktık. Ama sonundada ipi göğüsledik.
Nevizade'de 5 Fenerbahçe'li bıçaklanmış.
Bıçaklamak ayrı bi kötülük ama gidipte Galatasaraylıların mekanında kutlama yaparsan böyle olur.
Gereksiz şeyler bence sen gidersen başkasının çöplüğüne olursun böyle. Hala gelişemedik şu futbol mantığında. Nasıl bir kafadır arkadaş bıçaklamak. Sonuçta oda Türk takımı oda Türk takımı bu kadar kinciliğe ne gerek var.
Kutlama yaptın diye birini bıçaklamak....
E o zaman bağdat caddesinde yürüyen G.Saraylıları bıçaklamakta yanlış ama onlarda kendi çöplüğünde yürüselermiş...
İşte sorunda burada ya. Biri geyik yapar, diğeri karşı çıkar. Aynı bıçaklanma olayı gibi. Sanal alem olmasa bir laf yüzünden birbirimizi bıçaklayacağız.
sezonun özetini, aynı zamanda sivasspor maçı için yorumlarınızı yapabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98643