konu transfer konusu, saptirmayalim :u:
biz selcuktan memnunuz hem, jubilesini de yapicaz onun.
Printable View
beyaz tvde almeida semih takası olucak diyorlar ben olmasını isterim yedekte kaliteli bi forvet oyuncumuz olsun.
Orta saha transferide yarın açıklanıcak bence meireles olucak
Fernandinhoda olabilir diyorlar
anlaşıldı bizimkiler editörden 150 ca yazdılar çıkanlara teklif gönderiyolar :D
Fernandinho'nun gelişi çok pahalıya patlar öyle 3e 5e gelmez diye tahmin ediyorum. Şu an en mantıklı hamle Meireless gibi gözüküyor.
beyaz tv de meyreles nyarın açıklanacak diyo eleman
şu beyaz tvdeki elemanlarla telegoldeki elemanlar birleşse de bi program yapsalar :D
Ziegler'dir o transfer edilecek oyuncu.
ziegler gelirse acayip söverim hem yönetime hem hocaya :)
KAP açık eller f5 de bekliyoruz :D :D :D
rüyamda makuon geliyordu :D :D
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Raul Meireles'e sayılı saatler kala!!!! (Fenerbahçe)
Chelsea gibi hedefleri çok büyük olan bir kulüp hem Essien'i hem Meireles'i gönderemez bence Meireles olmaz gibi geliyor bana.
SON DAKİKA: TRANSFER - Fenerbahçe, Chelsea'den Raul Meireles ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=235062
hayırlısı olsun
hadi bakalım
Meireles'in Turkiye'ye geleceginide dusunmuyorum.
Meireles hayırlı olsun.
Meireles hayırlı olsun çooooooooooookkkkkkkkkk büyük oyuncu aldık.
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Hasan Ali - M.Topal - R.Meireles - M.Krasiç - M.Topuz - Dirk Kuyt - Moussa Sow
Transfer mükemmel de , 'keşke'lerimiz olmasaydı 'keşke'.
Hayırlısı olsun.
fark yaratır bu adam :)
Ohh bee sonunda !
Şu transferi 2 hafta önce yapsalar hayat ne kadar da güllük gülistanlık olacaktı Fenerbahçeliler için. Banane arkadaş Avrupa Ligi'nde gruplardan çıksak ne olacak. En fazla çeyrek finalde İnter vs. gelecek yine eleneceğiz zaten
bence birileri çıksın niye fernandinho değil de meireles desin. eleştirelim hocayı :D
meireles ilaç olur anlaşılırsa ama kendisinden bir emre olmasını beklemeyin. o iğrenç saç stilini de çekmek zorunda kalacağız. ben razıyım onun seyrek mohikan saçlarına. selçuk'un sırma gibi saçları var da ne oluyor? hiç...
O ortasahada Meireles oynasın da 3 yıl saçlarını yıkamasın,traş etmesin arkadaş :D