beyaz tvde almeida semih takası olucak diyorlar ben olmasını isterim yedekte kaliteli bi forvet oyuncumuz olsun.
Orta saha transferide yarın açıklanıcak bence meireles olucak
Fernandinhoda olabilir diyorlar
Fernandinho'nun gelişi çok pahalıya patlar öyle 3e 5e gelmez diye tahmin ediyorum. Şu an en mantıklı hamle Meireless gibi gözüküyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Ziegler'dir o transfer edilecek oyuncu.
"YÜCE ATATÜRK"
ziegler gelirse acayip söverim hem yönetime hem hocaya![]()
KAP açık eller f5 de bekliyoruz![]()
![]()
![]()
rüyamda makuon geliyordu![]()
![]()
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Raul Meireles'e sayılı saatler kala!!!! (Fenerbahçe)
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Chelsea gibi hedefleri çok büyük olan bir kulüp hem Essien'i hem Meireles'i gönderemez bence Meireles olmaz gibi geliyor bana.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
SON DAKİKA: TRANSFER - Fenerbahçe, Chelsea'den Raul Meireles ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=235062
hayırlısı olsun
Meireles'in Turkiye'ye geleceginide dusunmuyorum.
Meireles hayırlı olsun.
TariboWest
Meireles hayırlı olsun çooooooooooookkkkkkkkkk büyük oyuncu aldık.
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Hasan Ali - M.Topal - R.Meireles - M.Krasiç - M.Topuz - Dirk Kuyt - Moussa Sow
Transfer mükemmel de , 'keşke'lerimiz olmasaydı 'keşke'.
Hayırlısı olsun.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
fark yaratır bu adam![]()
Ohh bee sonunda !
Şu transferi 2 hafta önce yapsalar hayat ne kadar da güllük gülistanlık olacaktı Fenerbahçeliler için. Banane arkadaş Avrupa Ligi'nde gruplardan çıksak ne olacak. En fazla çeyrek finalde İnter vs. gelecek yine eleneceğiz zaten
bence birileri çıksın niye fernandinho değil de meireles desin. eleştirelim hocayı![]()
meireles ilaç olur anlaşılırsa ama kendisinden bir emre olmasını beklemeyin. o iğrenç saç stilini de çekmek zorunda kalacağız. ben razıyım onun seyrek mohikan saçlarına. selçuk'un sırma gibi saçları var da ne oluyor? hiç...
O ortasahada Meireles oynasın da 3 yıl saçlarını yıkamasın,traş etmesin arkadaş![]()