alın şu özeri deli etmeyin adamı ya ne güzel gaza gelmiştik :mad:
Printable View
alın şu özeri deli etmeyin adamı ya ne güzel gaza gelmiştik :mad:
:( :S Evet Özer kayıp??.. Yabancı transferi de yok.. :D :(
Yabancı transferi zaten bitirilmişti bana göre, ama Özer konusunda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
ya ama bence transfer söz konusu olsaydı biraz beklerlerdi şunun şurasında 15 dk var ztn ikisini aynı anda geçerlerdi :mad:
+Selçuk haberi de yok...:uzgun:
Özer yalan oldu galiba :mad:
Arkadaslar transfer dönemi bitene kadar bi bekleyelim.14 dakika bekleyelim,olmazsa ozaman tepkileri gösteririz :D
Demkki seneye alıncak:(
Selçuk konusunda Emrah dışında bilgi kaynağımız yok, o nedenle henüz kesinleşmemiş olabilir.
eğer Özer'i alabilirsek Ribéry'i geri getirmiş kadar sevincem ya..
Ankaraspor Aslan oluyor! Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık´ı sezon sonuna kadar kiraladı
Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı´yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray´a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor´da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer´in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro´nun 500 bin Euro´sunu iade edecek.
Özer Hurmacı seneye bi aksilik olmazsa alıncakmış...
Son gün büyük takas
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Sarı-kırmızılılar ise sezon sonu için Ankaraspor'un genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro'ya bonservisiyle birlikte transfer etti.
Kaynak: NTV
Özer Hurmacı seneye Galatasaray'da, kesin bu.. :)
abi şöyle sitelerden koymayın tamam çok kişi koydu zaten....
gokmen ozdemir ligtv de aciklamis ozer seneye kesin gs de diye...
panik yapmayın ankaraspor'a bu kadar kıyak yapılmaz elbet var bir çıkar özer bence seneye kadromuzda olacak...
Tebrik ederim Gs'li arkadaslarımı, gercekten büyük iş yaptı Gs Özer'i almakla.Bu transferi kıskandım desem yalan olmaz Özer'i beşiktaşta görmek isterdim :)
Umutluyum Özer transferinden.Umarım bir an önce açıklama gelir.
inşallah bu sene gelir selçuk işi nolcak ya?
Selçuk ve Özer seneye Galatasaray'da oynayacak.. Selçuk için söz alınmış, Özer içinde 1.5 milyon euro verdiğimiz anda alabiliyoruz..
Bugün yöneticiler mutlaka açıklayacaktır, bir sene sonra doya doya seyrederiz Özer'i.. Defans'ın göbeği hariç, taş gibi takım oldu valla..
Hakn Balta 22 numara
Bir tane de kaliteli stoperimiz olsaydı, ne güzel olurdu..:p
Özer'e numara 19 ins. gelecek yil
peki Özer bu sene gelcek mi bilen var mı?
Benim duyduğuma göre bu üç oyuncuya karşılık Özer eğer Galatasaray Özer'i beğenirse seneye alıcak.3 oyuncu kiralık gidicek.Hakan Balta kesin geldimi en son duyduğum Özgürcan,Ferhat ve Aydın+1.5 milyon ytl istiyorlardı
şimdi ağlamak istiyorum adam gibi bi stoperimiz yok ya:S
yine bi aksilik vay anaaasını be...:D..
Hakan Balta’nın Forma Numarası: 22
Galatasaray Futbol A.Ş., Hakan Balta ile 3 senelik sözleşme imzaladı.
Vestel Manisaspor’dan transfer edilen Hakan Balta Galatasaray’da 22 numaralı formayı giyecek.
Adı: Hakan Kadir
Soyadı: Balta
Forma Numarası: 22
Oynadığı Mevki: Defans
Doğum Tarihi: 23.03.1983
Doğum Yeri: Almanya, Berlin
Geldiği Takım: Vestel Manisaspor
Boyu: 1.84
Kilosu: 80
iste bu sene mi yoksa seneye mi orasi kesin bilinmiyor...ama seneye galiba
ya bu , şöle böle olursa şu şunu yaparsa şu da bunu yaparsa seneye gelicek lafları beni sinir etti..karamsar olmım diorm ama yapamıom bi kere şunu sölim seneye kalırsa bu işi unutalım özeri seneye ya bjkde ya da fenerde oynarken görürüz..bu nası iş sanki transfer sezonu bitti , hadi transferin olması imkansız olsa önümüzdeki sene için imza attı dersin de bunu anlayamadım nese kısmet :icon_sad:
ferhat bonservisiyle-Aydın ve Anıl kiralı+1 milyon euro=Hakan Balta
Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.
Eğer Bu 3 oyuncu Ankaraspor'a bonservisi ile transfer olursa ÖZER 'DE 1.5 m€ karşılığında Gs li olucak
Song, Bouzid, Servet başka stoper yok.. Anıl oynayabilirdi, onu da kiralık verdik.. Stoper eksiğimiz var..
belki sezon sonu icin sozlesme imzalanacak olabilir...
EVET SAAT 18.OO
Transfer sezonu kapanmış bulunuyor.Hepimize geçmiş olsun..:)
ya uff yonetim yalanlama yayinlasa bari de delirtmese bizi...