Özer Hurmacı kim tarafından uyduruldu ?![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Resmi sitede çıkan haber Özer ismi geçmiyor, heyecan yaptıran kim yav..Uyuz oldum..
ya sol bekte oynayacak adamlar var onu sorun etmeyin kalli de onayladi heralde ferhatin gitmesini demekki biseyler dusunuyo solbek icin...
özer transferi yalan oldu![]()
özer nerde yaw.
Sitemizden açıklama ama Özer Hurmacı'nın adı geçmiyor...
Özer noldu ya![]()
Özer Hurmacı ismini ortaya atan 2 haber gördüm.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yav..![]()
bence biraz sonra o da aciklanir demek ki daha sozlesme imzalanmadi ozerle...
alın şu özeri deli etmeyin adamı ya ne güzel gaza gelmiştik![]()
:S Evet Özer kayıp??.. Yabancı transferi de yok..
![]()
![]()
Yabancı transferi zaten bitirilmişti bana göre, ama Özer konusunda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
ya ama bence transfer söz konusu olsaydı biraz beklerlerdi şunun şurasında 15 dk var ztn ikisini aynı anda geçerlerdi![]()
+Selçuk haberi de yok...![]()
Özer yalan oldu galiba![]()
Arkadaslar transfer dönemi bitene kadar bi bekleyelim.14 dakika bekleyelim,olmazsa ozaman tepkileri gösteririz![]()
Demkki seneye alıncak![]()
Selçuk konusunda Emrah dışında bilgi kaynağımız yok, o nedenle henüz kesinleşmemiş olabilir.
eğer Özer'i alabilirsek Ribéry'i geri getirmiş kadar sevincem ya..
Ankaraspor Aslan oluyor! Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık´ı sezon sonuna kadar kiraladı
Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı´yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray´a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor´da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer´in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro´nun 500 bin Euro´sunu iade edecek.
Özer Hurmacı seneye bi aksilik olmazsa alıncakmış...
Son gün büyük takas
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Sarı-kırmızılılar ise sezon sonu için Ankaraspor'un genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro'ya bonservisiyle birlikte transfer etti.
Kaynak: NTV
Özer Hurmacı seneye Galatasaray'da, kesin bu..![]()
abi şöyle sitelerden koymayın tamam çok kişi koydu zaten....
gokmen ozdemir ligtv de aciklamis ozer seneye kesin gs de diye...
panik yapmayın ankaraspor'a bu kadar kıyak yapılmaz elbet var bir çıkar özer bence seneye kadromuzda olacak...
Tebrik ederim Gs'li arkadaslarımı, gercekten büyük iş yaptı Gs Özer'i almakla.Bu transferi kıskandım desem yalan olmaz Özer'i beşiktaşta görmek isterdim![]()