Sayfa 94 / 134 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Anıl ve Aydın'ın kiralık gitmesi gerçekten çok mantıklı zaten bu sene forma giyemeyeceklerdi, paf takımda durmalarına gerek yok gitmeleri mantıklı olmuş. Ferhat mı Hakan Balta mı derseniz herkes Hakan Balta der, sonuçta adamın Ferhat'tan kat kat maç fazlası var, ligi tanıyor, onu bırakın Uefa kupası maçlarında birinde Volkan sakatlansa onun yerine Ferhat oynayacaktı o zaman kötü olurdu oysa şimdi Hakan oynayacak. Aydın ve Anıl 1 sene sonra bize döneceği için herhangi bir kazık durumu yok, kısacası Ferhat + 1 Milyon $ = Hakan Balta süper transfer olmuş oldu.

Neco+Emre+Orhan bu takımda zaten forma şansı bulamayacaktı yine Ankara'ya kiralık gittiler, yerine genç yetenek Özer geldi. (Kiralık hepsi) Sezon sonu onlar Neco'yu biz Özer'i beğenirsek onlar 500 biz 1.500 vereceğiz.

Anlaşmaları çok beğendim.
    Biraz öncede belirttik UEFA'da Volkan sakatlansa Hakan oynayamayacak çünkü UEFA listeleri verildi yani
    Volkan'ın UEFA'da yedeği kalmadı.....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Özer Hurmacı kim tarafından uyduruldu ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resmi sitede çıkan haber Özer ismi geçmiyor, heyecan yaptıran kim yav.. Uyuz oldum..

4. Default

ya sol bekte oynayacak adamlar var onu sorun etmeyin kalli de onayladi heralde ferhatin gitmesini demekki biseyler dusunuyo solbek icin...

özer transferi yalan oldu

6. Default

özer nerde yaw.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Sitemizden açıklama ama Özer Hurmacı'nın adı geçmiyor...

Özer noldu ya

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Özer Hurmacı ismini ortaya atan 2 haber gördüm.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yav..

10. Default

bence biraz sonra o da aciklanir demek ki daha sozlesme imzalanmadi ozerle...

alın şu özeri deli etmeyin adamı ya ne güzel gaza gelmiştik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

:S Evet Özer kayıp??.. Yabancı transferi de yok..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ya sol bekte oynayacak adamlar var onu sorun etmeyin kalli de onayladi heralde ferhatin gitmesini demekki biseyler dusunuyo solbek icin...
    abi anladık biz UEFA için dedik listeler verildi UEFA'da Volkan'ın yedeği yok demek istiyoruz bi anlayın ya......

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yabancı transferi zaten bitirilmişti bana göre, ama Özer konusunda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.

ya ama bence transfer söz konusu olsaydı biraz beklerlerdi şunun şurasında 15 dk var ztn ikisini aynı anda geçerlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

+Selçuk haberi de yok...

17. Default

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    Yakın zamanda Galatasaray org açıklama yapmaya hazırlanıyormuş transferlerle ilgili lig radyo da söyledi sunucu,ayrıca noter işleri uzadığı için bugünün sonuna kadar devam edebiliyor transfer işleri..

arkadaslar hemen panıklemeyın.gordugunuz gıbı yukarda belırtmıstım.noter yuzunden gecıkme olabılır.hem baltyal dun masaya oturduk.özerle bugu oturduk.ondan bıraz zaman alabılır.

Özer yalan oldu galiba

19. Default

Quote Originally Posted by sitte View Post
    abi anladık biz UEFA için dedik listeler verildi UEFA'da Volkan'ın yedeği yok demek istiyoruz bi anlayın ya......
    guzel kardesim baris var linderoth var kalli bu oyunculari o bolgede dusunebileceginin sinyallerini vermisti baris volkanin yedegi olur...anladim senin dedigini

Arkadaslar transfer dönemi bitene kadar bi bekleyelim.14 dakika bekleyelim,olmazsa ozaman tepkileri gösteririz

Demkki seneye alıncak

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Selçuk konusunda Emrah dışında bilgi kaynağımız yok, o nedenle henüz kesinleşmemiş olabilir.

eğer Özer'i alabilirsek Ribéry'i geri getirmiş kadar sevincem ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor Aslan oluyor! Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık´ı sezon sonuna kadar kiraladı

Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı´yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray´a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor´da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer´in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro´nun 500 bin Euro´sunu iade edecek.

Özer Hurmacı seneye bi aksilik olmazsa alıncakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ankaraspor Aslan oluyor! Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık´ı sezon sonuna kadar kiraladı

Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı´yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray´a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor´da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer´in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro´nun 500 bin Euro´sunu iade edecek.

Özer Hurmacı seneye bi aksilik olmazsa alıncakmış...
    Resmi sitede tüm transferler az önec açıklandı, ancak Özer'in ismi geçmiyor.Bu haberi görünce biz de heyecanlanmıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son gün büyük takas
    Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Sarı-kırmızılılar ise sezon sonu için Ankaraspor'un genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro'ya bonservisiyle birlikte transfer etti.

Kaynak: NTV

Özer Hurmacı seneye Galatasaray'da, kesin bu..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

abi şöyle sitelerden koymayın tamam çok kişi koydu zaten....

28. Default

gokmen ozdemir ligtv de aciklamis ozer seneye kesin gs de diye...

panik yapmayın ankaraspor'a bu kadar kıyak yapılmaz elbet var bir çıkar özer bence seneye kadromuzda olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim Gs'li arkadaslarımı, gercekten büyük iş yaptı Gs Özer'i almakla.Bu transferi kıskandım desem yalan olmaz Özer'i beşiktaşta görmek isterdim

Sayfa 94 / 134 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri