Vala Gelmemesi için hiçbi neden yok..
Hatta gelmesi için neden var..
R.Carlos - Güiza - Aragones..
Sanırım ikna edebilirler:)
Printable View
Vala Gelmemesi için hiçbi neden yok..
Hatta gelmesi için neden var..
R.Carlos - Güiza - Aragones..
Sanırım ikna edebilirler:)
Gelirse güzel olur tabi ama kontenjan ne durumda tabi oda var..
Edu, Lugano, Roberto Carlos, Maldonado, Deivid, Kezman, Güiza, Alex zaten 8 etti.. Appiah var daha, onun durumu hakkında bir bilgim yok.. Bu arada o ne durumda?
FIFA boşadı ya iki tarafı da.. Api serbest durumda şu anda.. Ancak Yine de Dosya FIFA'nın önünde tazminat konusunda.
Xabi Alonso ile ilgili yabancı medyayı araştırdım da, orada da haberler var, kopyalıyorum.
Quote:
JUVENTUS, Also Fenerbahce for Xabi Alonso
11.07.2008 12.34 by Redazione TMW read 321
Source: Studio Sport
After Aragones, after Guiza, Fenerbahce want to add another champion of Europe to his line up: For the turkey club we speak of Xabi Alonso, Target also of Juventus, midfielder of Liverpool. Rumors coming from Studio Sport said that Juventus would have definitively chosen Poulsen.
Quote:
Juventus, anche il Fenerbahce per Xabi Alonso
11.07.2008 13.24 di Andrea Losapio articolo letto 4944 volte
Fonte: Studio Sport
Dopo Aragones, dopo Guiza, il Fenerbahce vuole aggiungere un altro campione d'Europa alla propria rosa: per il club turco si parla di Xabi Alonso, obiettivo anche della Juventus, centrocampista del Liverpool. L'indiscrezione è stata riportata all'interno di Studio Sport. Indiscrezioni raccolte dagli addetti ai lavori sostengono che la Juventus avrebbe virato definitivamente su Poulsen.
1. Makale
İnşallah doğru bi haberdir..Quote:
Aragones ve Güiza'dan sonra Fenerbahce, Avrupa Şampiyonunun Kadrosundan birisini daha kadrosuna katmak istiyor: Türk klübü için konuşulan isim Juventus'un da gündeminde olan Liverpool'un orta sahası Xabi Alonso. Studio Sports'un yorumlarına göre Juventus Poulsen'i seçmiş durumda..
Deivid'i de göndermek lazım. Ne forvette oynar artık nede sağ açıkta.. Onun yerine Alonso'yu ne pahasına olursa getirmeliyiz. Bakın o zaman şampiyon nasıl olunuyor.
Forvet: Kezman, Semih, Güiza (Burak),
Sağ: C.Kazım, Ali Bilgin, Burak
Bence sağ tarafı Türk oyuncular ile kapatabiliriz. Forvette zaten kaliteli topçular var. Deivid'e gerek yok.
Yanlışsam söyleyin beyler. Benmi mantıksızz düşünüyom yoksa :D
F.Bahçe'de Xabi Alonso sesleri
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...soMilli001.jpg
Fenerbahçe, Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için süratle çalışmalara başlarken tercihini teknik direktör Aragones'in isteği doğrultusunda İspanyol futbolculardan yana kullanmayı hedefliyor.
Lig TV'nin haberine göre İspanya Milli Takımından Senna ile görüştüğü bilinen Fenerbahçe Yönetiminin bugün de bir başka İspanyol Xabi Alonso'yu gündemine aldığı iddia edildi. İtalya'da Seria A'dan haberler veren "Tuttomercato" isimli internet sitesi, Fenerbahçe'nin Juventus ile birlikte Xabi Alonso'nun peşinde olduğunu ancak İtalyan Kulübünün bu transferden vazgeçmesi ile sarı lacivertlilerin yanlız kaldığını yazdı. 2004 yılında Liverpool ile 8 yıllık anlaşma imzalayan ve bu tarihten beri ingliliz kulübünde ön libero mevkiinde forma giyen Xabi, 1.83 boyunda ve 26 yaşında. Teknik Direktör Aragones tarafından İspanya Milli Takımına da çağrılan başarılı oyuncunun Liverpool ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Lig TV
Belki Aurelio'dan iyi para gelirse (6-7 milyon €) bu transfere harcayabilirler..
Zamanla onu da göreceğiz. Bence gelir. Hemde iyi para gelir :)
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok bekleyip göreceğiz. Elbet birisinden birisi olacak. Çünkü ortada belgeler var. Fenerbahçe bu kadar sert konuştuğuna göre boş değil. Ben inanıyorum başkanımıza ve kurmaylarına. Bu işten parasız ayrılmamalıyız.
Eğer yeteri kadar bütçemiz bulunuyorsa Xavi Alonso'yu alabiliriz.Umarım gerçekleşebilir bu transfer.
Arkadaşlar Aziz yıldırm 2 haziranda transfer bütçesini 40 milyon € olarak açıklamadımı?
Emre'ye 4.5 Güza'ya ise taksitle 14 Milyon € vereceğiz yani toplasan 20 milyon bile etmiyor.Anlayacağınız Xabi Alonso'yu ikna ettikten sonra oyuncuyu transfer edebiliriz.Ama ikna etmesi o kadar kolay olmaya bilir.
30 milyon Euro bütçemiz var diye biliyorum, Kezman'ı satarsak biraz daha kaynak sağlamış oluruz ve kalan bütçe galiba 10 milyon Euro civarında. Kezman'dan da gelecek parayla Xabi Alonso'yu transfer edebiliriz.
Belki de daha ucuz bir isim alırız, belki de hiç almayız, bu Aragones'e bağlı.
Konu içinde hiç kimse kişisel tartışmalara giremez.Var ise beğenmediğiniz mesaj bize bildirin gerekeni yapalım.Siz kendiniz uyarma yöntemini seçmeyin zira gereksiz yere konunun uzamasından başka bir işe yaramıyor.
Bu uyarım Pişekar ve kaanali'nin silinen mesajlarından yola çıkarak herkesedir..
Ben Aurelio'nun yerine kim gelirse gelsin, Aurelio'dan daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum gelecek oyuncunun.
Xabi Alonso ile Aurelio farklı tipte oyuncular.Biri Pirlo ise diğeri Gattuso.
Söyleminden yola çıkarak, Xabi Alonso Pirlo, Gattuso Aurelio sanırım. Bu arada sana da sormak istiyorum, Xabi Alonso ile Juventus ilişkisi ne durumda? Juventus resmi teklifi yapmıştı ama sonra sanırım bir pürüz çıktı, bu transferin durumu nedir, Juventus her ihtimali zorluyor mu yoksa vaz mı geçti?
FM'den baktım da, Xabi Alonso'nun dikkat çekici özellikleri şunlar:
İlk Dokunuş 17, Uzun Şutlar 16, Pas 20, Teknik 17, Önceden Sezme ve Soğukkanlılık 19, Konsantrasyon ve Karar Verme 17, Yaratıcılık 20, Azim 18, Pozisyon Alma 19, Takım Oyunu 16, Dayanıklılık 17.
Top Kapma ise 14.
Evet, Xabi Alonso alınacaksa yanında mutlaka Aurelio tipi bir oyuncu olması gerekir.Emre-Xabi ikilisi başarılı olamaz.
The Sun gazetesine göre Juventus, Xabi Alonso'dan Benitez'in istediği ₤16million yüzünden vazgeçti.Tuttosport'a göre ise görüşmeler devam ediyor.
Xavi çok iyi katkı sağlar Maldonado yada Deniz ile.Ancak çok pahalı ve bence Türkiye'ye gelmez.
Xabi alınırsa Maldonado oynayamaz maalesef kontenjan dolayı. Şimdi kafa karıştıran bir durum var, bizim 3'lü orta sahamız acaba nasıl olacak, bu da önemli, kanat ağırlık mı, yoksa göbek ağırlık mı, bunu da hazırlık maçları gösterecek.
4-3-1-2 sistemiyle 3'lü orta sahayı Aragones, kanat adamlarıyla kurmaya kalkarsa en ideal, Uğur - Deniz/Maldonado - Kazım olabilir. İçe dönük oyuncularla kurmaya kalkarsa da, Emre - Deniz/Maldonado - Ali Bilgin olabilir. İlginç seçimler olabilir.
Xabi Alonso alınacak olursa eğer Emre - Xabi - Deniz üçlüsü olur, bu da kanatların çok zayıf olması anlamına gelir. Bekleyelim ve görelim hazırlık maçlarını.
Senna rolünü kim üstlenecek, o çok önemli, eldekilerden uygun isimler; Maldonado, Deniz ve Selçuk.
Xavi rolünü kim üstlenecek, eldekiler uygun veya yakın isimler; Emre.
Silva rolünü kim üstlenecek, eldekilerden uygun veya yakın isimler; Deivid, Alex, Kazım, Burak, ...
Iniesta rolünü kim üstlenecek, eldekilerden uygun veya yakın isimler; Emre veya bir başka isim.
Esasen İspanya'ya baktığımızda, Alex gibi oynayan en uygun isim Fabregas'tı, o da 5'li orta saha oynandığında kendine yer bulabildi sadece ilk onbirde, onun dışında yedekti.
En çok merak ettiğim bölge orta saha olacak, inanılmaz bir belirsizlik var bu bölgede.
Defans ve forvet hemen hemen belliyken, orta saha hiç belli değil gibi, hani orta sahada mevcut kadroda banko oynar diyeceğimiz adam yok.
Kişisel görüşüm Xabi Alonso'nun önümüzdeki sezon herhangi bir Türk takımında oynama ihtimali yok.
Guiza transferi taksitle yapıldı arkadaşlar. Direk 14 milyon çıktı diye düşünmemek gerekir. Aragones istedikten sonra yeni transfer yapılır, parası önemli değil.
Arkadaşın stardan kastı bir Robben, bir Buffon, Casillas falan sanırsam. Saydıkların Fenerbahçe'ye geldiğinde star sayılamaz ama tabii yukarıda saydığım oyuncuları almak her baba yiğidin harcı değil.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli Futbolcular Emre Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti. 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında düzenlenen törende, 11. Dönem Yurtdışı Döviz Bedelli askerler yemin etti.
Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, eski bakanlardan Güneş Taner, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökay Yıldız, davetliler ve ailelerin izlediği törende, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Hayta bir konuşma yaptı.
Konuşmanın ardından, aralarında Emre Belözoğlu ve Ali Güneş´in de bulunduğu erler yemin etti.
Alaya ilk katılan er Serkan Atam´a katılım belgesi ve hediyeler verilmesi, Serbülent Ilık´ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla tören sona erdi.
Appiah Juve'de oynarken geldi.. Anelka bize geldiğinde milli takımda oynuyordu, zaten yıldızdı adam Real'de, Arsenal'de Liverpool'da oynamış.. Alex Copa Amerika'nın yıldızıydı, takımının 10 numarasıydı kaptanıydı kupanın asist kralıydı, ondan önce libertadores kupasını kazandı formunun zirvesindeydi, Ortega dünya kupasında 10 numaralı formayla banko oynuyordu Maradona'dan sonra bu formayı o giydi.. Daha ne olsun..
Xabi Alonso nerden çıktı yahu.Basında böyle bir haber mi var, yoksa kendi kendinize eğlence mi arıyorsunuz.Adım gibi eminimki gelmez Xabi, geldiği an foruma yazmayı bırakırım.Bu kadar büyük konuşuyorum;)Senna benim gözümde şu an Aurelio'nun boşluğunu doldurabilcek en güçlü aday:)