1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Roberto Carlos 34 yaşında Türkiyeye geldi benim şahsi fikrim türkiye ligine kariyerinin en verimli döneminde hiç bir STAR gelmez..bakın star dedim Güiza çok iyi futbolcu fakat star değil bi yanlış anlaşılma olmasın
    Anelka? Alex? Ortega? hatta Emre?

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Anelka? Alex? Ortega? hatta Emre?
    Arkadaşın stardan kastı bir Robben, bir Buffon, Casillas falan sanırsam. Saydıkların Fenerbahçe'ye geldiğinde star sayılamaz ama tabii yukarıda saydığım oyuncuları almak her baba yiğidin harcı değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Milli Futbolcular Emre Belözoğlu ve Ali Güneş yemin etti. 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında düzenlenen törende, 11. Dönem Yurtdışı Döviz Bedelli askerler yemin etti.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, eski bakanlardan Güneş Taner, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökay Yıldız, davetliler ve ailelerin izlediği törende, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Hayta bir konuşma yaptı.
    Konuşmanın ardından, aralarında Emre Belözoğlu ve Ali Güneş´in de bulunduğu erler yemin etti.

Alaya ilk katılan er Serkan Atam´a katılım belgesi ve hediyeler verilmesi, Serbülent Ilık´ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla tören sona erdi.
    Last edited by Ouzy : 11.Temmuz.2008 at 23:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Arkadaşın stardan kastı bir Robben, bir Buffon, Casillas falan sanırsam. Saydıkların Fenerbahçe'ye geldiğinde star sayılamaz ama tabii yukarıda saydığım oyuncuları almak her baba yiğidin harcı değil.
    Nası star sayılmaz.. Bence hepsi üst düzey star..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Nası star sayılmaz.. Bence hepsi üst düzey star..
    Çok iyi oyuncular ona kimsenin itirazı yok ama o oyunculardan hangisi size bir Roma'dan, bir Juventus'tan, bir Barcelona'dan formunun zirvesindeyken geldi? Söylenilmek istenen bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oyuncular ona kimsenin itirazı yok ama o oyunculardan hangisi size bir Roma'dan, bir Juventus'tan, bir Barcelona'dan formunun zirvesindeyken geldi? Söylenilmek istenen bu.
    Söylenilen şeyde mantık yok o zaman Bir oyuncu Barca Inter Milan gibi klüplerde bide formdayken neden transfer olsun ki başka bir takıma bırak Türiye'ye gelmeyi ..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Söylenilen şeyde mantık yok o zaman Bir oyuncu Barca Inter Milan gibi klüplerde bide formdayken neden transfer olsun ki başka bir takıma bırak Türiye'ye gelmeyi ..
    Mantıksız olduğunu bende biliyorum ama star öyle futbolculara deniyor işte.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mantıksız olduğunu bende biliyorum ama star öyle futbolculara deniyor işte.
    Dünyada Robben mi daha fazla tanınıyordur Roberto Carlos mu ? Benim bildiğim starlık popülarite olarak ölçülür . Sizin tanımınıza göre hiçbir "star" başka bir klübe transfer olmaz artronomik fiyatlar ödenmedikçe

Sheriff Misafir

Appiah Juve'de oynarken geldi.. Anelka bize geldiğinde milli takımda oynuyordu, zaten yıldızdı adam Real'de, Arsenal'de Liverpool'da oynamış.. Alex Copa Amerika'nın yıldızıydı, takımının 10 numarasıydı kaptanıydı kupanın asist kralıydı, ondan önce libertadores kupasını kazandı formunun zirvesindeydi, Ortega dünya kupasında 10 numaralı formayla banko oynuyordu Maradona'dan sonra bu formayı o giydi.. Daha ne olsun..

Mesaj Yetkileri