Kamp'a yetişir diye düşünüyorum tabii bu ayın 2'sine yetişecek anlamında değil.
Kamp içine 1-2 tanesi yetişir :D
Printable View
emenike olursa 10 numara yok eğer olmazsa 10 numara alıcakmışız boşuna bu saate kadar beklemişiz, zieglerde kesinmiş
şuan konuşulan transferlere bakıyorum da aklım duruyor. Emenike'yi ayrı tutuyorum o farklı da. Ziegler nedir ? Llorente ne alaka ? Sercan ? Emenike gelirse ortasaha yokmuş , bak bak bak... Emenike ile ne alaka ortasaha anlamış değilim. tek mantıklı isim Belhanda. gelse müthiş olur. Zieglere kesinlikle karşıyım , Caner'i oynatırım daha iyi.
Bu kadar çok transfer yapacaksak ; Stoch'a , Cristian'a , Semih'e , Bienvenü'ye yol vermeliyiz. he bir de Orhan'ın aldığı gerçekten üzülüyorum.
Muhammet Nobre'yi saymayı unuttun, hatırlarım da o genç haliyle nasıl da fıtık ederdi bizi, Anelka'nın gittikten sonra çok güzel bir sözü vardı, Nobre varlığını tamamen Alex'e bağlı, Alex olmadan pek bir şey yapamaz dedi. Beşiktaş'a gitti ertesi sene yokları oynuyordu. Şimdi kalkmış 33 yaşındaki Nobre'den medet umuyoruz, Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı : )
benim günü kurtarmak adına tercihim ; Nobre'dir , Eneramo'dur. he Eren'de olsa olur ama Emenike'ye de hayır demem :D
Emenike ve ortasaha düşünüyorum düşünüyorum bağlantı kuramıyorum :)
Muhammet Demir, Diego, ve bir de stoper tamamdır.
Bende Stoch ve Baroni'nin aldığı paraya acıyorum.
800 € alıyor Orhan bir yedek için çok fazla belki ancak Stoch ve Baroni gibi as olan ancak yedekten farksız olan 2 adam varken Orhan çok da gözüme batmıyor.
Orhan ofansif olarak harika bir oyuncu en büyük şanssızlığı Gökhan, eğer yarın birgün giderse Gökhan ben eminim ki orayı rahat rahat emanet edeceğiz ona Ofans zekası Gökhandan bile iyi ancak defansı o kadar iyi değil..
Yahu neden Kuyt oynasın forvet Emenike-Sow oynar, Kuyt yine sağ da takılır.
Emenike gelirse yedeğe gerek yok ki.İstediğin zaman tek forvete çevir ya da Kuyt'ı forvete koy sağ da başkasını oynat.
Aykut hoca yedekte çeşitlilikten çok saha içi çeşitlilik istiyor demek ki.
Aslında yaratıcı bir ortasaha almak yerine sistemi değiştirsek ekonomik olarak daha verimli bir adım olacaktır. 2003/2004'te Aurelio, Kemal, Selçuk, Ümit Özat 4-4-2'nin 2'li ortasahasını oluşturuyordu. Bugün elimizde Meireles, Cristian, Topal, Topuz, Sezer, Selçuk, Salih gibi isimlerle 4-4-2'den 2 ortasaha çıkaramıyorsak ayıp bize.
Allah'ın emri gibi tutturmuşuz bir 4-5-1 illa onu oynayacaz. Hani başarılı da olamıyoruz bu sistemde anlamadım gitti.
4-4-2'ye dönüş yapmaz Aykut Kocaman.
selcuk, sezer ve topuzu cikar bence ordan, geriye istikrarsiz bir cristian ve stoper de oynatabilecegin bir topal ile henuz 18 yasinda fakat ilk 11 icin yeri zor bir salih ve tek kaliteli MC raul kaliyor. o bolge fazla sisik belki ama bence hepsini toplasan bir ortasaha etmiyor. kesinlikle adam gibi bir ortasaha transferi yapmaliyiz. ister 4-4-2 oyna ister 4-2-3-1 oyna. ayagi yumusak, tum cevresini yonlendirebilecek bir partner almaliyiz ortasahaya raulun yanina. bir tane de yerli ortasaha. selcuk, sezer ve cristiana da klup bulmaliyiz[ biz ne bulcaz, kendileri bulsunlar :D]. yerli ortasaha alper potuk olabilir, keske gelse. salih de zaman zaman oynar. raul, topal, salih, alper potuk ve bir kaliteli ortasaha bu isi sonlandirir. bu takimdan alex ve emre gitti, hala yerleri dolmus degil. sezerle topuzla bunlarin yerini dolduramazsin.
Emenike Türkiye'ye girerse, Fener' in şike davasından dolayı tutuklanmayacak mıydı ? Kaçtı falan filan birşeyler vardı. O karar kalktı da mı Emenike muhabbeti dönüyor.
MİROSLAV STOCH yabancı oyuncu transferinde takas olarak kullanılacak.
Yok böyle bir şey ya.Krasiç hiç bir şey yapmazken kulup içinde kimse sesinin cıkartmıyor.En iyi kanat adamı olan Stoch Yolluyoruz.Stoch sen büyük hata yapmışsın bizim takıma gelerek.Gs'de olsaydın Şu anda Şampiyonlar Liginin en iyi kanat oyunculardan biri olurdun.
Zaten Rusya'da şike suç sayılmadığı için adamı hapse atma veya Interpol ile Türkiye'ye getirme gibi bir şansınız yok. Yapabileceğiniz tek şey tutuklama kararı çıkartıp ülkeye gelmesini beklemek. Ama en başından bu haberin çıkması ve insanların inanması çok komik. Adam açık bir şekilde Türkiye'de kesinlikle futbol oynamak istemediğini belirtti ama bizimkiler haber yapmaya devam ediyor. Yemin ediyorum Sneider, Mbiwa gibi adamların haberleri daha mantıklı geliyor bunun yanında.
bu takima ofansif orta saha ile forvet lazim eger gidipte sol bek aldilarsa yaziklar olsun.. hasan ali istikrarli bir oyuncu ne gerek var zieglere? hasan alinin yoklugunda canerde o bölgede oynar fazla siritmaz.
Aynen, öyle iade olayları kolay iş değil.
Rusya'da suç sayılsa bile değil. Oranın hukumeti bizim suçlumuzu yakalayıp bize iade etme zorunluluguna sahip değil.
Çok büyük suçlarda zamanla iadeler mumkun olabiliyor.
Kısacası adam, madem yargılanacak kaçırmasaydın diyor.
Emre Aşık'ın İtalya'da yargılanacak olması muhabbeti gibi.
Ayrıca Zarate hala yazılıyor Fenerbahce'ye eğer öyle bir şey olursa bence 2013e damga vurur.
İnanılmaz bir yetenek bu adam. Belki fazla sükse yapamadı ama daha yaşı da cok yok. Tam oynayacak zamanı.
Lotito: Zarate için Fenerbahçe'den 9.5M Euro istedik , görüşmeler devam ediyor.