Sayfa 721 / 896 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
21,601 ile 21,630 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Transfer konusunda tek dilegim 1 hafta icinde bitsin son güne kalmasın su transferler en sevmedigim şey.
    Kamp'a yetişir diye düşünüyorum tabii bu ayın 2'sine yetişecek anlamında değil.

Kamp içine 1-2 tanesi yetişir

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

emenike olursa 10 numara yok eğer olmazsa 10 numara alıcakmışız boşuna bu saate kadar beklemişiz, zieglerde kesinmiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şuan konuşulan transferlere bakıyorum da aklım duruyor. Emenike'yi ayrı tutuyorum o farklı da. Ziegler nedir ? Llorente ne alaka ? Sercan ? Emenike gelirse ortasaha yokmuş , bak bak bak... Emenike ile ne alaka ortasaha anlamış değilim. tek mantıklı isim Belhanda. gelse müthiş olur. Zieglere kesinlikle karşıyım , Caner'i oynatırım daha iyi.

Bu kadar çok transfer yapacaksak ; Stoch'a , Cristian'a , Semih'e , Bienvenü'ye yol vermeliyiz. he bir de Orhan'ın aldığı gerçekten üzülüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhammet Nobre'yi saymayı unuttun, hatırlarım da o genç haliyle nasıl da fıtık ederdi bizi, Anelka'nın gittikten sonra çok güzel bir sözü vardı, Nobre varlığını tamamen Alex'e bağlı, Alex olmadan pek bir şey yapamaz dedi. Beşiktaş'a gitti ertesi sene yokları oynuyordu. Şimdi kalkmış 33 yaşındaki Nobre'den medet umuyoruz, Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim günü kurtarmak adına tercihim ; Nobre'dir , Eneramo'dur. he Eren'de olsa olur ama Emenike'ye de hayır demem

Emenike ve ortasaha düşünüyorum düşünüyorum bağlantı kuramıyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Muhammet Demir, Diego, ve bir de stoper tamamdır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bende Stoch ve Baroni'nin aldığı paraya acıyorum.

800 € alıyor Orhan bir yedek için çok fazla belki ancak Stoch ve Baroni gibi as olan ancak yedekten farksız olan 2 adam varken Orhan çok da gözüme batmıyor.

Orhan ofansif olarak harika bir oyuncu en büyük şanssızlığı Gökhan, eğer yarın birgün giderse Gökhan ben eminim ki orayı rahat rahat emanet edeceğiz ona Ofans zekası Gökhandan bile iyi ancak defansı o kadar iyi değil..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    benim günü kurtarmak adına tercihim ; Nobre'dir , Eneramo'dur. he Eren'de olsa olur ama Emenike'ye de hayır demem

Emenike ve ortasaha düşünüyorum düşünüyorum bağlantı kuramıyorum
    Çok düşünmemişsin sistem.

Ortasaha gelirse forvet arkası olacak eğer Emenike alınırsa demek ki 4-4-2 yapacak Aykut hoca.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Çok düşünmemişsin sistem.

Ortasaha gelirse forvet arkası olacak eğer Emenike alınırsa demek ki 4-4-2 yapacak Aykut hoca.
    ee bizim o zamanda yedek forvetimiz olmayacak , oyun kuran adamımız da olmayacak. değişen birşey olmaz. 4-4-2 oynarsak Kuyt forvet oynar. Emenike yedek için çok ama çok fazla lüks değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ee bizim o zamanda yedek forvetimiz olmayacak , oyun kuran adamımız da olmayacak. değişen birşey olmaz. 4-4-2 oynarsak Kuyt forvet oynar. Emenike yedek için çok ama çok fazla lüks değil mi ?
    Yahu neden Kuyt oynasın forvet Emenike-Sow oynar, Kuyt yine sağ da takılır.

Emenike gelirse yedeğe gerek yok ki.İstediğin zaman tek forvete çevir ya da Kuyt'ı forvete koy sağ da başkasını oynat.

Aykut hoca yedekte çeşitlilikten çok saha içi çeşitlilik istiyor demek ki.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında yaratıcı bir ortasaha almak yerine sistemi değiştirsek ekonomik olarak daha verimli bir adım olacaktır. 2003/2004'te Aurelio, Kemal, Selçuk, Ümit Özat 4-4-2'nin 2'li ortasahasını oluşturuyordu. Bugün elimizde Meireles, Cristian, Topal, Topuz, Sezer, Selçuk, Salih gibi isimlerle 4-4-2'den 2 ortasaha çıkaramıyorsak ayıp bize.

Allah'ın emri gibi tutturmuşuz bir 4-5-1 illa onu oynayacaz. Hani başarılı da olamıyoruz bu sistemde anlamadım gitti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

4-4-2'ye dönüş yapmaz Aykut Kocaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Nerden biliyosun ?

Şöyle kesin konuşmayın abi artık Aykut Kocaman'ın kaybedecek çok şeyi var. Belki durum kritik gözükmeye bilir ancak bu durum devam ederse Kocaman zor durumda kalacak bu yüzden kaybedecek çok şeyi var.

Artık Kocaman'dan herşeyi bekleyebiliriz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nerden biliyosun ?

Şöyle kesin konuşmayın abi artık Aykut Kocaman'ın kaybedecek çok şeyi var. Belki durum kritik gözükmeye bilir ancak bu durum devam ederse Kocaman zor durumda kalacak bu yüzden kaybedecek çok şeyi var.

Kesin konuşmayı inan hiç sevmem. Böyle ahkam kesmek gibi oluyor. Ama bu adam sezon başında Rıdvan'a dönüş yapmam demiş. Gerçi dönüşde yapabiliyormuş da neyse. Belki geçebilir haklısın.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nerden biliyosun ?

Şiddet ile katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aslında yaratıcı bir ortasaha almak yerine sistemi değiştirsek ekonomik olarak daha verimli bir adım olacaktır. 2003/2004'te Aurelio, Kemal, Selçuk, Ümit Özat 4-4-2'nin 2'li ortasahasını oluşturuyordu. Bugün elimizde Meireles, Cristian, Topal, Topuz, Sezer, Selçuk, Salih gibi isimlerle 4-4-2'den 2 ortasaha çıkaramıyorsak ayıp bize.

Allah'ın emri gibi tutturmuşuz bir 4-5-1 illa onu oynayacaz. Hani başarılı da olamıyoruz bu sistemde anlamadım gitti.
    selcuk, sezer ve topuzu cikar bence ordan, geriye istikrarsiz bir cristian ve stoper de oynatabilecegin bir topal ile henuz 18 yasinda fakat ilk 11 icin yeri zor bir salih ve tek kaliteli MC raul kaliyor. o bolge fazla sisik belki ama bence hepsini toplasan bir ortasaha etmiyor. kesinlikle adam gibi bir ortasaha transferi yapmaliyiz. ister 4-4-2 oyna ister 4-2-3-1 oyna. ayagi yumusak, tum cevresini yonlendirebilecek bir partner almaliyiz ortasahaya raulun yanina. bir tane de yerli ortasaha. selcuk, sezer ve cristiana da klup bulmaliyiz[ biz ne bulcaz, kendileri bulsunlar ]. yerli ortasaha alper potuk olabilir, keske gelse. salih de zaman zaman oynar. raul, topal, salih, alper potuk ve bir kaliteli ortasaha bu isi sonlandirir. bu takimdan alex ve emre gitti, hala yerleri dolmus degil. sezerle topuzla bunlarin yerini dolduramazsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Muhammet Demir, Diego, ve bir de stoper tamamdır.
    muhammet demir sakat ve sezonu kapattı diye biliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    muhammet demir sakat ve sezonu kapattı diye biliyorum
    Evet öyleymiş bağları kopmuş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Emenike gelirse döner.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emenike gelirse döner.
    Gelirse ama. Eren falan gelirse döneceğini sanmam. Bu arada Muhammet olmazsa Cenk'de olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Emenike Türkiye'ye girerse, Fener' in şike davasından dolayı tutuklanmayacak mıydı ? Kaçtı falan filan birşeyler vardı. O karar kalktı da mı Emenike muhabbeti dönüyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Emenike Türkiye'ye girerse, Fener' in şike davasından dolayı tutuklanmayacak mıydı ? Kaçtı falan filan birşeyler vardı. O karar kalktı da mı Emenike muhabbeti dönüyor.
    Tutuklanma kararı yok ki. Olsa Interpol ile getirildi zaten. TFF akladı zaten. Davası devam ediyor ama beraat eder. Hiç bir kanıt yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

MİROSLAV STOCH yabancı oyuncu transferinde takas olarak kullanılacak.

Yok böyle bir şey ya.Krasiç hiç bir şey yapmazken kulup içinde kimse sesinin cıkartmıyor.En iyi kanat adamı olan Stoch Yolluyoruz.Stoch sen büyük hata yapmışsın bizim takıma gelerek.Gs'de olsaydın Şu anda Şampiyonlar Liginin en iyi kanat oyunculardan biri olurdun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tutuklanma kararı yok ki. Olsa Interpol ile getirildi zaten. TFF akladı zaten. Davası devam ediyor ama beraat eder. Hiç bir kanıt yok.
    Yanlış hatırlamışım o zama. Kusura bakmayın. Davası olduğu aklıma geldi heralde.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    MİROSLAV STOCH yabancı oyuncu transferinde takas olarak kullanılacak.

Yok böyle bir şey ya.Krasiç hiç bir şey yapmazken kulup içinde kimse sesinin cıkartmıyor.En iyi kanat adamı olan Stoch Yolluyoruz.Stoch sen büyük hata yapmışsın bizim takıma gelerek.Gs'de olsaydın Şu anda Şampiyonlar Liginin en iyi kanat oyunculardan biri olurdun.
    En iyi kanat oyuncumuz falan değil işine gelince döktüren çakal bir kanat oyuncusu Stoch.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Sence Interpol Rusya'da yaşayan bir vatandaşı ülkemize getirebilir mi? Rusya'nın böyle bir iade sistemi olduğunu hiç zannetmiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sence Interpol Rusya'da yaşayan bir vatandaşı ülkemize getirebilir mi? Rusya'nın böyle bir iade sistemi olduğunu hiç zannetmiyorum.
    Zaten Rusya'da şike suç sayılmadığı için adamı hapse atma veya Interpol ile Türkiye'ye getirme gibi bir şansınız yok. Yapabileceğiniz tek şey tutuklama kararı çıkartıp ülkeye gelmesini beklemek. Ama en başından bu haberin çıkması ve insanların inanması çok komik. Adam açık bir şekilde Türkiye'de kesinlikle futbol oynamak istemediğini belirtti ama bizimkiler haber yapmaya devam ediyor. Yemin ediyorum Sneider, Mbiwa gibi adamların haberleri daha mantıklı geliyor bunun yanında.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu takima ofansif orta saha ile forvet lazim eger gidipte sol bek aldilarsa yaziklar olsun.. hasan ali istikrarli bir oyuncu ne gerek var zieglere? hasan alinin yoklugunda canerde o bölgede oynar fazla siritmaz.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Zaten Rusya'da şike suç sayılmadığı için adamı hapse atma veya Interpol ile Türkiye'ye getirme gibi bir şansınız yok. Yapabileceğiniz tek şey tutuklama kararı çıkartıp ülkeye gelmesini beklemek. Ama en başından bu haberin çıkması ve insanların inanması çok komik. Adam açık bir şekilde Türkiye'de kesinlikle futbol oynamak istemediğini belirtti ama bizimkiler haber yapmaya devam ediyor. Yemin ediyorum Sneider, Mbiwa gibi adamların haberleri daha mantıklı geliyor bunun yanında.
    Aynen, öyle iade olayları kolay iş değil.
    Rusya'da suç sayılsa bile değil. Oranın hukumeti bizim suçlumuzu yakalayıp bize iade etme zorunluluguna sahip değil.
    Çok büyük suçlarda zamanla iadeler mumkun olabiliyor.
    Kısacası adam, madem yargılanacak kaçırmasaydın diyor.
    Emre Aşık'ın İtalya'da yargılanacak olması muhabbeti gibi.

Ayrıca Zarate hala yazılıyor Fenerbahce'ye eğer öyle bir şey olursa bence 2013e damga vurur.
    İnanılmaz bir yetenek bu adam. Belki fazla sükse yapamadı ama daha yaşı da cok yok. Tam oynayacak zamanı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lotito: Zarate için Fenerbahçe'den 9.5M Euro istedik , görüşmeler devam ediyor.

Mesaj Yetkileri