Buca altyapısının başarısıdır yalnız bu olay.bence büyük takımlar bir incelesin onların sistemini
Printable View
Buca altyapısının başarısıdır yalnız bu olay.bence büyük takımlar bir incelesin onların sistemini
Draxler'ı tartışmamız komik arkadaşlar birincisi gelmez. Gelmez yani. Dünyanın en popüler gençlerinden birisi. Asıl sorun, bizim bu adamla cidden ilgileniyormuşuz gibi haberler, söylentiler. Draxler'ı almakla kaleye Hugo lloris'i almamız arasında hiçbir fark yok. Forvet arkamızda en verimli çagında dünya starı bir adamımız var. Kerim Frei'ı alıp Sneijder'den bir şeyler kapmasını saglamak ve ara ara şans vermek en mantıklısı. 2 sene sonra sen kendin Frei'ı Draxler gibi popüler bir yıldız adayı haline sokabilirsin. Frei sadece bir örnek. Alper'i ne yap et ama al, Hamit'in rakibi olsun ve formayı zamanla kapsın. Serdar Taşçı Fener haberleri çıkıyor kaptırma Fenere. Ama her şeyden önce, Draxler haberleri çıkmasın, ashley cole haberi çıksın, carlinhos, m'bengue falan olsun gündemimiz. Yoksa yukarıda da belirttigim gibi, Dzeko Torres Robinho 3 ünü birden alalım deseler alalım diyecek taraftarlar görüyorum.
Gökhan Zan da bülent korkmaz ve suat kaya gibi sonradan sonraya değişirse ve ilk 11'de oynarsa aşırı sevinirim :D
Sezon sonunda doğru transferler yapılacağını düşünüyorum. Nokta atışı transferler yapmamız lazım, ideal kadroya bir sol bek şart şu anda, ayrıca tecrübeli ve kaliteli bir stoper almalıyız. Bunun yanında kadro derinliği açısından Türk oyunculara da yönelmek gerekecek ama sırf yedek olsun diye değil, oynadığında takıma katkı verecek isimler olmalı. Alper güzel bir transfer olabilir bu bağlamda, banko oynamaz ama oynadığında kafamız rahat olur.
Bana göre alınması gerekenler, sol bek(Carlinhos ilk öncelik gibi gözüküyor), stoper, Melo, Alper ve hocanın gözlemcilerle birlikte karar vererek kadroda olmasını istediği genç isimlerden 1 veya 2 transfer olabilir. Son günlerde çıkan Taylan mı olur Kerim Frei mı olur bilmiyorum. Gitmesi gereken isimler de var, bir de gitmemesi gereken ama talibi çıkabilecek isimler var. Bunları zaman gösterecek. Şampiyon olsak da olmasak da bence artık yıldız transferi yapmamamız lazım, çilek sözü fazlasıyla yerine getirildi çünkü.
Alper olsun yeter.
ben burakta ispanya liginde oynayacak kapasite göremiyorum, sezon sonu kesin avrupaya gider ama fazla dayanamaz emre 32 yasinda bile atletico madrid gibi bir takima transfer olabiliyorsa bu oyuncunun ne kadar kaliteli oldugunu gösterir geri gelmeside ne kadar fenerli oldugunu gösterir ..
Guiza'yı ne kadar hafife alıyorsunuz yahu ?
Bu adam Fenerbahçe'ye gelmeden önce kaç maç oturup izledik ? Ben şahsen Guiza'yı beğeniyorum, adam bize gelince bişey oldu.
Gerek atamaması üstüne birde tribün baskısı eklenince bir tutukluk yaşadı ve garibim halen yaşıyor bunu. Ben geçen yılda yazmıştım bunu Burak Yılmaz Türkiye sınırları dışında bana göre oynayamaz..
şampiyonlar ligi türkiye sınırları içinde mi ? adam şl de 8 gol atmış hala gelmiş eleştiriyosunuz insaf cluja attığı arka direk golü dışında boş denilicek bi golde yok hepsi zor pozisyonlar
Oynar,oynamaz ama biz kazandığımız paranın 4 te 3 ünün keyfini süreceğiz :0:
bekleneni veremez manasinda kurdum ben o cümleyi.. trabzon yada galatasaray daki gibi bir performansi ortaya koymasi imkansiz orasi türkiye ligine benzemez.. Güiza ispanya liginde 27 gol atmis burak önce bir ispanyaya transfer olsun 1 sezon oynasin ondan sonra güiza ile karsilastirabiliriz ayrica kiskanma ile felan alakasi yok takiminda sow olan adam buragi niye kiskansin :) gerci ben ikisinide abarti buluyorum ama sow en azindan mücadele bakimindan buraktan daha üstün bir oyuncu burak sürekli yerlerde hakemden nasil faul nasil penalti alirim düsüncesinde oynuyor takim defans halindeyken de ortalarda görünmüyor.. schalke macinda gol atmasina ragmen berbat bir oyun oynamisti ayni sekilde madrid karsisindada yoktu burak..
Burak Yılmaz bence tam bir ingiliz ligi topçusu koy liverpoola suarezle beraber oynasın. Umarım sezon sonunda gider
İspanya'da forvet olmak çok mu zor Allah aşkına en azından bi 10 gol atar Burak o ligde.Falcao giderse yerini Burak'la doldurmayı düşünebilirler 10-15 milyona yollarız temiz. :D Bize yabancı forvet lazım Real maçında Burak'la Umut'u adamlar sahadan sildiler mesela Drogba-Yabancı Transfer daha sağlam olur bizim için gelecek sezon.
ŞL de 8 gol atmış Madrid maçında ayağına top 1 kere değmemiş.Burakın en iyi oynayabileceği takım Galatasaraydır.Burak ile Guiza da tartışmak anlamsız.Güiza bi takıma büyük paralara gelip hiçbirşey yapamayan oyuncu,Burak ise bedavaya gelip büyük paralara satılacak oyuncu.Fark var aralarında.Burak 2 gömlek üstün Güizadan.
Bence önemli olan lig değil, takımın oyun planı. Ben mesela kontra oynatıyor olsam Burak'ı düşünmez alırım ama topa sahip olmayı ve tek forvet oynamayı düşünüyorsam hayatta Burak'ı almam. Burak belirli taktiklerde oynayabilen bir forvet, her taktiğe uymaz ama uygun taktikte de çok iyi oynuyor. 2 yıldır savunma arkasına atılan toplarda ve ceza sahası karambol posiyonlarında mükemmele yakın oynuyor. GS tek forvet oynamayı planlıyorsa Burak satılır, çift forvet oynamak istiyorsa Drogba Burak ikilisi gayet iyi. Ama ben Burak'ın 15 milyona gideceğini zannetmiyorum, alacak takım 10 milyonu verirse iyidir diye düşünüyorum. Ama bizim Guiza'ya 15 verdiğimiz gibi Burak'a da veren biri çıkabilir :).
44 milyon euro?? :icon_eek:
Haber doğruysa Portekiz basını bizim basını da geçmiş.Quote:
Devre arasında Drogba ve Sneijder gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray'ın Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in peşinde olduğu iddia edildi.
Portekiz basınında bugün çıkan habere göre sarı kırmızılılar, Porto formasıyla harikalar yaratan yıldız oyuncu için tam 44 milyon euro'luk bir teklif sundu. Haberde ayrıca Porto kulübü başkanı Nuno Pinto da Costa'nın daha önce Kolombiyalı forvet için 60 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği bilgisine de yer verildi.
Fotomaç terk. :D
Bence yapılmalı böyle transferler , Falcao'ya ne para verdi Atletico Madrid ama verdiğinden çoğunu kazandı , çok iyi izlenip , yüksek meblağlara ülkeye böyle oyuncular getirilebilir.
Hem 44 milyon vermeyiz.
Hem 44 milyon veremeyiz.
Hem Jackson Martinez'i almayız.
Hem Jackson Martinez'i alamayız.
Hem Jackson Martinez'e ihtiyacımız yok.
Hem alsak bile oynayamaz.
Beyler haber yalan.
44 milyon Tuğrul'un aklını başından aldı :n::n:
Edit: Herhangi bir futbolcuya 44 milyon € bonservis verilirse ortalık karışır, ülkede ihtilal olur, rejim değişir. Ronaldo veya Messi'ye bile bizim halkın tahammülü 20-25 milyondur, gerisine fazla denilip sunii gündemler oluşturulur.
Jackson Martineze 60 milyon pound veren çıkmaz imkanı yok :D
Galatasaray savunmaya ağırlık vermeli. Üst düzey bir stoper ve sol bek alınmalı.
Jem Karacan röportajı var Sporx'de.Sempatisi varmış bize karşı.Sezon sonu teklif yapsak Reading'de zorluk çıkarmaz ve Jem'de gelir gibi.İzleyenler var mı nasıl birisi?Alper'den eksik yanları ve artıları nelerdir?
Reading ile sanırım alt yapı ile ilgili bir ortaklık yapılmıştı.Bence sezon sonu ilk transferimiz Jem Karacan olur.
Jem bizim alt yapidan cikma zaten bende izlemedim hic nasil oyuncu oldugunu
jem karacan wimbledon altyapisindan yetisme, 14 yasinda galatasaraydan teklif gelmis ancak kabul etmemis. reading alt yapisina gecis yapmis. babasi galatasarayliymis. kaynak en.wiki
edit: turk wikideyse bir detay daha var, cimbomla amator sozlesme imzalamis ancak ev hasretine dayanamayip ingiltereye geri dondugunu belirtmis.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=2456
Aslında tam da GS alt yapısı diyemeyiz. Kimi yerde birkaç yıl o alt yapıda kaldığı yazıyor. Ama burada süre belirtmemiş
dediklerimi dogrulamis zaten bu roportaj da :) ilave olarak kendisi de galatasarayli diyebiliriz buraya gore.
anladigim kadariyla cok az bir sure kalmis turkiyede, 2004 yilinin bir kismini burda gecirmis ama ne kadari oldugu belirsiz. yine 2004 yilinda readingde gorunuyor cunku.
PES'te acımam kendisine, hodri meydan :)
Süper Lig - Chedjou: Türkiye'ye gelebilirim
Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Aurelien Chedjou, Türkiye'ye gelebileceğini açıkladı.
Bu sezon Tomas Ujfalusi’nin sakatlığıyla stoperde zaman zaman sıkıntı yaşayan Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde, Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou ile ilgilendiği iddia edilmişti.
Lille’de forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, Chronofoot internet sitesine, “Moussa Sow ile sürekli olarak telefonda görüşüyoruz. İngiltere, Almanya, İspanya… Her yere gidebilirim. Türkiye de neden olmasın? Tüm tekliflere kapım açık” dedi.
2007 yılından beri Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen Chedjou, 14 kez de Kamerun Milli Takımı’nın formasını giydi.
Eurosport
beyler bütün yıldızları aldırmışsınız bi de strootmanı alalım :D valla bu adam gelsin 10 yıl orta saha aramayız
Strootman'ı hiç bir Türk takımına yedirtmezler :) Strootman ile ilgilenen kulüpler arasında Manu ve Arsenal var. Fergie Kevin Strootman ve James Rodriguez'i aldırır bence. Şu an çok iyi gelecekte sayılı orta sahalardan biri olacağı kesin ciddi bir sakatlık geçirmezse. Transfer eden takım yaşadı. O takıma seviye atlattırır.
Geçen hafta yaptığı pres sonucu Jeremain Lens'e attırdığı gol. Herhangi bir takım değil Ajax gibi bir takıma böylesine gol atmak zordur.
http://www.youtube.com/watch?v=4fdha1SuCbE
keşke alabilsek tamam melo formda ama her sene ugraşmaktan iyidir şöyle bi videosunu buldum adamlar Welcome to Manchester United diye video yapmışlar desene bu da gitti :D
http://www.youtube.com/watch?v=fB20K8xubPI