Sayfa 970 / 1204 İlkİlk ... 47087092096096896997097197298010201070 ... SonSon
29,071 ile 29,100 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB GS tartışmasına çevirmeyi kesinlikle istemem. Hatta Robben, Yaya Toure, Xavi Alonso transferlerine bile olabilir diyen birisi olarak Draxler transferine kesinlikle ihitmal vermiyorum. FB aynı durumda olsaydı yine ihtimal vermezdim. GS'ın bu sene yaptığını Schalke neredeyse her sene yapıyor, Avrupa'nın en büyük 4 liginden birinin (benim gözümde 2.) takımı. Oyuncu banko 11'de oynuyor, ve GS'a transfer olması kariyer açısından hiçbir ilerleme ifade etmiyor. Benim görüşüm Schalke bir şekilde ikna edilse bile ( o da en azından 15-20 milyon Euro demek) oyuncu kesinlikle kabul etmez. Takımında 1-2 yıl daha kalıp dev kulüplerden birine transfer olmayı hedefliyordur.

Ben Draxler konsunda gelmeyeceğine dair çok iddialıyım. Gelirse de özür dilerim zaten, kimseye bir şey ispatlama veya çekişme peşinde değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@KanaKe & @himone

07 Nisan 1983 doğumlu Franck Ribery Galatasaray'a geldiğinde (Ocak 2005) 21 yaşındaydı.

Avrupa transfer piyasasında genç Fransız yıldız adaylarının Alman genç yıldız adaylarından daha fazla rağbet gördüğü gibi bir gerçek de gözönüne alındığında şu an Galatasaray'ın Draxler'ı alması imkansızsa Ribery'i alması imkansız oğlu imkansızdı o zaman.

Gelmez diye bir şey yok, ama İngiltere, İspanya veya İtalya'dan ünlü kulüpler isterse tercihi tabi ki Galatasaray'dan önce o kulüpler olur. O şekilde derseniz katılırım ama gelmez düşüncesine katılmıyorum. Artık para, eskiye nazaran çok daha ön planda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yahu akli basinda hangi potansiyali yüksek 19 yasinda avrupanin 4 büyük liginden birinde sürekli forma giyen bir oyuncu kalkipta türkiyeye gelir kendinizi o oyuncunun yerine koyun birde.. bizim ligimizdeki oyun kalitesi düsük lig tarihinde kac tane böyle oyuncu gelmis lige 19-20 yaslarinda? istersen önüne sermaye dök yinede gelmez o cocuk türkiyeye bu kadar iddiali konusuyorum gelirsede özür dileriz galatasarayli arkadaslardan..
    Ben gelmem açıkçası :) Hatta Türkiye ligi son tercihlerimden biri olur şahsen. Ama üstteki mesajda da değindiğim gibi artık eskisi gibi değil, para çok önemli bir faktör. Ayrıca son yıllarda ülkemize gelen ünlü teknik direktörler ve oyuncular sayesinde eskisi kadar katı bakmıyorlar oyuncular Türkiye'ye gelmeye.

Melo, Sneijder, Drogba, Krasic, Kuyt, Sow, Muslera, Eboue, Fernandes... Bu saydığımız isimlerin Türkiye'de oynadığını bildikleri zaman daha sıcak bakıyorlar hiç kuşkusuz. Ayrıca saydığım isimlerden sadece Drogba ve Kuyt 30 yaş üstü. Yani eskisi gibi sadece emeklilik çağı gelmiş yıldızların tercihi değil artık lgiimiz. Rijkaard, Schuster, Cuper gibi teknik adamları da ekleyince yakında Beko Basketbol Ligi gibi Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri bile olabiliriz şu Avrupa'daki başarılar sürekli hale geldiğinde.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Draxler Real Madrid'de oynamak istiyormuş Mou kırmaz onu herhalde. Valla transfer konusunda şuan ben önce gidenlerin belirlenmesini isterim 10 tane yabancımız var zaten gelecek sezon sayı da azalıyor sanırım önce bunlar önemli diye düşünüyorum şimdi transfer konuşmak için erken bence.Ayrıca yönetime benim güvenim tam 2 sezondur çok sağlam transferler yaptık yine aynı şekilde olacaktır diye düşünüyorum.

5. Default

Nesi erken usta, ligin bitimine kaldı 5 hafta Büyük takım planını, programını önceden hazırlamalı, hamlelerini belirlemeli.
    Ayrıca Draxler hayali bile kurabilmeniz Polyanna'dan hallice olduğunuzu gösterir arkadaşlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @KanaKe & @himone

07 Nisan 1983 doğumlu Franck Ribery Galatasaray'a geldiğinde (Ocak 2005) 21 yaşındaydı.

Avrupa transfer piyasasında genç Fransız yıldız adaylarının Alman genç yıldız adaylarından daha fazla rağbet gördüğü gibi bir gerçek de gözönüne alındığında şu an Galatasaray'ın Draxler'ı alması imkansızsa Ribery'i alması imkansız oğlu imkansızdı o zaman.

Gelmez diye bir şey yok, ama İngiltere, İspanya veya İtalya'dan ünlü kulüpler isterse tercihi tabi ki Galatasaray'dan önce o kulüpler olur. O şekilde derseniz katılırım ama gelmez düşüncesine katılmıyorum. Artık para, eskiye nazaran çok daha ön planda.
    Abi benden yaşçada büyüksün daha iyi hatırlaman lazım. Ribery Metzdeyken ortalama bir oyuncuydu. Galatasaray'a geldiğinde de öyle büyük bi yıldız değildi. Hatta belki hatırlamıyorsun Anelka'nın bonusu olarak lanse edilmişti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Draxler Real Madrid'de oynamak istiyormuş Mou kırmaz onu herhalde. Valla transfer konusunda şuan ben önce gidenlerin belirlenmesini isterim 10 tane yabancımız var zaten gelecek sezon sayı da azalıyor sanırım önce bunlar önemli diye düşünüyorum şimdi transfer konuşmak için erken bence.Ayrıca yönetime benim güvenim tam 2 sezondur çok sağlam transferler yaptık yine aynı şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
    Madem öyle Mou alır sonra bize kiralar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Abi benden yaşçada büyüksün daha iyi hatırlaman lazım. Ribery Metzdeyken ortalama bir oyuncuydu. Galatasaray'a geldiğinde de öyle büyük bi yıldız değildi.
    Ben de onu diyecektim. Ribery Metz'de oynuyordu, Fransa'nın en sıradan takımlarından birisi, diğeri Schalke'de oynuyor neredeyse her sene Avrupa'da finaller görüyor ve Almanya'nın en büyük 3 kulübünden biri. Ribery GS'a gelirken bu şekilde popüler değildi, eğer o şekilde kıyaslama yapılacaksa FB Chelsea'den Stoch'u getirdi. Adam 22 yaşındaydı ve Twente'ye şampiyonluk getirmişti. Ama hiçbirisi Draxler gibi potansiyele sahip değildi ve Schalke gibi bir takımda 19 yaşında banko oynamıyordu. Zaten benim demek istediğim sadece 19 yaşında olmasından kaynaklanmıyor, çocuğun inanılmaz bir potansiyeli var. Ona bakarsanız BJK ta A.Madrid'den Alvez'i almıştı, gencecik çocuktu! Bir de oyuncunun Alman olduğunu da unutmamak lazım, tercihlerini ciddi oranda etkiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ne güzel bir ortam oluşmuş. Eskiden takımımızla ismini telaffuz bile edemeyeceğimiz kalitede futbolcuların transferiyle ilgili artık "gelir mi gelmez mi" diye rakiplerle tartışmak bile zevkli..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsi gorusum taylani izlemedim ama bucasporlu arkadaslar olsun sait hoca olsun twitterdeki spor yazarlari olsun taylan hakkinda cok iyi konusuyorlar salihten falan daha iyi kumasi diyorlar tam bir box the box oyuncusuymus

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Buca altyapısının başarısıdır yalnız bu olay.bence büyük takımlar bir incelesin onların sistemini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Draxler'ı tartışmamız komik arkadaşlar birincisi gelmez. Gelmez yani. Dünyanın en popüler gençlerinden birisi. Asıl sorun, bizim bu adamla cidden ilgileniyormuşuz gibi haberler, söylentiler. Draxler'ı almakla kaleye Hugo lloris'i almamız arasında hiçbir fark yok. Forvet arkamızda en verimli çagında dünya starı bir adamımız var. Kerim Frei'ı alıp Sneijder'den bir şeyler kapmasını saglamak ve ara ara şans vermek en mantıklısı. 2 sene sonra sen kendin Frei'ı Draxler gibi popüler bir yıldız adayı haline sokabilirsin. Frei sadece bir örnek. Alper'i ne yap et ama al, Hamit'in rakibi olsun ve formayı zamanla kapsın. Serdar Taşçı Fener haberleri çıkıyor kaptırma Fenere. Ama her şeyden önce, Draxler haberleri çıkmasın, ashley cole haberi çıksın, carlinhos, m'bengue falan olsun gündemimiz. Yoksa yukarıda da belirttigim gibi, Dzeko Torres Robinho 3 ünü birden alalım deseler alalım diyecek taraftarlar görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gökhan Zan da bülent korkmaz ve suat kaya gibi sonradan sonraya değişirse ve ilk 11'de oynarsa aşırı sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezon sonunda doğru transferler yapılacağını düşünüyorum. Nokta atışı transferler yapmamız lazım, ideal kadroya bir sol bek şart şu anda, ayrıca tecrübeli ve kaliteli bir stoper almalıyız. Bunun yanında kadro derinliği açısından Türk oyunculara da yönelmek gerekecek ama sırf yedek olsun diye değil, oynadığında takıma katkı verecek isimler olmalı. Alper güzel bir transfer olabilir bu bağlamda, banko oynamaz ama oynadığında kafamız rahat olur.

Bana göre alınması gerekenler, sol bek(Carlinhos ilk öncelik gibi gözüküyor), stoper, Melo, Alper ve hocanın gözlemcilerle birlikte karar vererek kadroda olmasını istediği genç isimlerden 1 veya 2 transfer olabilir. Son günlerde çıkan Taylan mı olur Kerim Frei mı olur bilmiyorum. Gitmesi gereken isimler de var, bir de gitmemesi gereken ama talibi çıkabilecek isimler var. Bunları zaman gösterecek. Şampiyon olsak da olmasak da bence artık yıldız transferi yapmamamız lazım, çilek sözü fazlasıyla yerine getirildi çünkü.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Burak'a teklifler varmış Atletico Madrid başta olmak üzere.
    sezon sonu gider 1,5 sene sonra geri gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Alper olsun yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sezon sonu gider 1,5 sene sonra geri gelir
    Emre Belözoğlu gibi mi? Gerçi o 1 sene bile dayanamadı sanırım...

Burak Yılmaz'ın üstüne para verip Gökhan Ünal ile takas ettiğiniz günlerdeki Burak ile şu anki Burak arasındaki kocaman bir fark var

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Emre Belözoğlu gibi mi? Gerçi o 1 sene bile dayanamadı sanırım...

Burak Yılmaz'ın üstüne para verip Gökhan Ünal ile takas ettiğiniz günlerdeki Burak ile şu anki Burak arasındaki kocaman bir fark var
    ben burakta ispanya liginde oynayacak kapasite göremiyorum, sezon sonu kesin avrupaya gider ama fazla dayanamaz emre 32 yasinda bile atletico madrid gibi bir takima transfer olabiliyorsa bu oyuncunun ne kadar kaliteli oldugunu gösterir geri gelmeside ne kadar fenerli oldugunu gösterir ..

Nesil
    2007

ben burakta ispanya liginde oynayacak kapasite göremiyorum, sezon sonu kesin avrupaya gider ama fazla dayanamaz emre 32 yasinda bile atletico madrid gibi bir takima transfer olabiliyorsa bu oyuncunun ne kadar kaliteli oldugunu gösterir geri gelmeside ne kadar fenerli oldugunu gösterir ..
    H. Bienvenu'nun oynadığı Güiza'nın gol kralı olduğu ligde Burak tek ayakla oynar Kendine göre de bir lig zaten arkada bulacağı boşlukları çok güzel değerlendirebilir takıma uyum sağlarsa. Emre konusuna girmeyeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bundan şüphemiz yok...neyse,helal sana ünal başkan. rakiplerin imrenerek baktığı bu kadro için sana binlerce teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Guiza'yı ne kadar hafife alıyorsunuz yahu ?

Bu adam Fenerbahçe'ye gelmeden önce kaç maç oturup izledik ? Ben şahsen Guiza'yı beğeniyorum, adam bize gelince bişey oldu.

Gerek atamaması üstüne birde tribün baskısı eklenince bir tutukluk yaşadı ve garibim halen yaşıyor bunu. Ben geçen yılda yazmıştım bunu Burak Yılmaz Türkiye sınırları dışında bana göre oynayamaz..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şampiyonlar ligi türkiye sınırları içinde mi ? adam şl de 8 gol atmış hala gelmiş eleştiriyosunuz insaf cluja attığı arka direk golü dışında boş denilicek bi golde yok hepsi zor pozisyonlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oynar,oynamaz ama biz kazandığımız paranın 4 te 3 ünün keyfini süreceğiz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    H. Bienvenu'nun oynadığı Güiza'nın gol kralı olduğu ligde Burak tek ayakla oynar Kendine göre de bir lig zaten arkada bulacağı boşlukları çok güzel değerlendirebilir takıma uyum sağlarsa. Emre konusuna girmeyeyim.
    bekleneni veremez manasinda kurdum ben o cümleyi.. trabzon yada galatasaray daki gibi bir performansi ortaya koymasi imkansiz orasi türkiye ligine benzemez.. Güiza ispanya liginde 27 gol atmis burak önce bir ispanyaya transfer olsun 1 sezon oynasin ondan sonra güiza ile karsilastirabiliriz ayrica kiskanma ile felan alakasi yok takiminda sow olan adam buragi niye kiskansin gerci ben ikisinide abarti buluyorum ama sow en azindan mücadele bakimindan buraktan daha üstün bir oyuncu burak sürekli yerlerde hakemden nasil faul nasil penalti alirim düsüncesinde oynuyor takim defans halindeyken de ortalarda görünmüyor.. schalke macinda gol atmasina ragmen berbat bir oyun oynamisti ayni sekilde madrid karsisindada yoktu burak..

Burak Yılmaz bence tam bir ingiliz ligi topçusu koy liverpoola suarezle beraber oynasın. Umarım sezon sonunda gider

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İspanya'da forvet olmak çok mu zor Allah aşkına en azından bi 10 gol atar Burak o ligde.Falcao giderse yerini Burak'la doldurmayı düşünebilirler 10-15 milyona yollarız temiz. Bize yabancı forvet lazım Real maçında Burak'la Umut'u adamlar sahadan sildiler mesela Drogba-Yabancı Transfer daha sağlam olur bizim için gelecek sezon.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Facx View Post
    şampiyonlar ligi türkiye sınırları içinde mi ? adam şl de 8 gol atmış hala gelmiş eleştiriyosunuz insaf cluja attığı arka direk golü dışında boş denilicek bi golde yok hepsi zor pozisyonlar
    ŞL de 8 gol atmış Madrid maçında ayağına top 1 kere değmemiş.Burakın en iyi oynayabileceği takım Galatasaraydır.Burak ile Guiza da tartışmak anlamsız.Güiza bi takıma büyük paralara gelip hiçbirşey yapamayan oyuncu,Burak ise bedavaya gelip büyük paralara satılacak oyuncu.Fark var aralarında.Burak 2 gömlek üstün Güizadan.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence önemli olan lig değil, takımın oyun planı. Ben mesela kontra oynatıyor olsam Burak'ı düşünmez alırım ama topa sahip olmayı ve tek forvet oynamayı düşünüyorsam hayatta Burak'ı almam. Burak belirli taktiklerde oynayabilen bir forvet, her taktiğe uymaz ama uygun taktikte de çok iyi oynuyor. 2 yıldır savunma arkasına atılan toplarda ve ceza sahası karambol posiyonlarında mükemmele yakın oynuyor. GS tek forvet oynamayı planlıyorsa Burak satılır, çift forvet oynamak istiyorsa Drogba Burak ikilisi gayet iyi. Ama ben Burak'ın 15 milyona gideceğini zannetmiyorum, alacak takım 10 milyonu verirse iyidir diye düşünüyorum. Ama bizim Guiza'ya 15 verdiğimiz gibi Burak'a da veren biri çıkabilir .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

44 milyon euro??

Devre arasında Drogba ve Sneijder gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray'ın Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in peşinde olduğu iddia edildi.

Portekiz basınında bugün çıkan habere göre sarı kırmızılılar, Porto formasıyla harikalar yaratan yıldız oyuncu için tam 44 milyon euro'luk bir teklif sundu. Haberde ayrıca Porto kulübü başkanı Nuno Pinto da Costa'nın daha önce Kolombiyalı forvet için 60 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği bilgisine de yer verildi.
    Haber doğruysa Portekiz basını bizim basını da geçmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fotomaç terk.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri