Kızmayın bana da daha öncede söylemişimdir, bence çok yeteneksiz bir adam, alırsanız hayal kırıklığı olur ileride..
Printable View
Faul alırken ayağını falan kırmasında:)
:D o kadarı onun becerisidir.
Avrupada başarı hedefleniyorsa sağlam bir santrafor alınmalı.Ümit ve Nonda ile yürümez bu iş;)
bence İtandje transferi gereksiz aykut geçen sezonki performansını bu sezonda sergilerse İtandje yedek oynar :) aykut daha iyi ...
Ben çoğu arkadaşa katılmıyorum. Aykut bana kalede güven vermiyor...
Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.
Nonda gereksiz kalır ve daimi yedek olur o zaman yabancı forvet alınırsa.Ben olsam Nonda'yı satarak alacağım yabancı golcü için daha fazla para ayırırdım ve alacağımdan daha da kaliteli bir isim arardım.
Nonda diri ve güçlü bir adam.:D O kalmalı ama Serkan Çalık kiralanmalı.Onun yerine de delici bir forvet lazım.
+
Neill var, Toraman yok!
Savunmaya West Ham United’dan Lucas Neill’ı takviye etmeye çalışan Galatasaray Yönetimimiz, Avustralyalı oyuncuyu birkaç gün içerisinde İstanbul’a getirecek. 30 yaşındaki oyuncu, Florya’da resmi sözleşme imzaladıktan sonra, kamp çalışmaları için Duisburg’a geçecek. Bu arada Sarı-Kırmızılı idareciler, İbrahim Toraman’la kesinlikle ilgilenilmediğini açıkladı.
Kaynak: Fanatik
Neill iyi ve tecrübeli bir oyuncu katkı sağlar bence.
Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.
Cisse'de uzak durursak çok sevineceğim. Ne hikmetse ben hiç ısınamadım o adama da oyun stiline de.
Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.
Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? :) Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...
Cisse gelirse fiyasko olur.O tip sağı solu belli olmayan oyuncuların sonu barlar olur.. :D :)
Galatasaray bnce iyi bir kaleci,iyi bir defans iyi de bir forvet almalı, yoksa gerçekten sorun yaşar sezon boyunca..Kalecilerinin performansını beğenmiyorum Songun gitmesiyle defansta bi açık var , Hakan Şükür kalmayacak (büyük olasılıkla) onun yerine yedekte ya da oyunda oynayacak güven verici bi forvet alınmalı.. Kewell her ne kaadar forvet oynayabilsede Skibbe daha farklı bölgede kullanıcak bence onu.
Cisse'yi de Anelka gibi görüyorum ben kaliteli bir oyuncu ancak bunu sahaya pek yansıtamıyor.Gerektiği kadar yeteneklerini gösteremiyor.Ancak piyasası her zaman var Anelka gibi.
Cisse harika bir forvet, komplike bir adam, bence bu ligi sakat olmadığı müddet dağıtabilecek düzeyde. İnşallah Galatasaray'a gelmez :D Gelmesi de zor zira bonservis ücreti çok pahalı olur.
bu bahsettiğiniz Djibril Cisse mi? Eğer oysa beğenmemenize çok şaşırdım. GS'nin alabilme şansını geçtim Cisse bir yıldız ve Türkiye ligi için çok üst düzey bir futbolcu. adamın adı yeter be rakiplerin korkmasına :D
Oyuncu bulmuşuz beğenmiyoruz:D
Gelmesi daha doğrusu istenen parayı yönetimin kabul etmesi biraz zor.. Ama gelirse de ligin tozunu atar..
Cisse bence abarttığınız kadar yıldız felan değil. Türkiye Ligi'nde üst düzey bir futbolcu olur. Gelmez diye bir şey yok bence parayı bastırdımmı 3 büyük kulüpte alır diye düşünüyorum.
Lucas Neill müjdesi
Galatasarayımız, Liverpoollu Harry Kewell’ın ardından bir başka yıldızı daha Ali Sami Yen’e getirmek üzere. Song’un ayrılmasından sonra savunmadaki boşluğu tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyla doldurmak isteyen yönetimimiz, West Ham’ın başarılı stoperi Avustralyalı Lucas Neill’de mutlu sona çok yaklaştı. Transfer görüşmeleri için İngiltere’de bulunan yönetici Haldun Üstünel, “Transferde sona yaklaştık. Kewell’ın kadromuza katılması bizim için bu transferde kolaylık sağladı. Neill da G.Saray’da oynama istediğini söyledi. En kısa zamanda sözleşme imzalayacağımızı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan İngiliz gazetesi Daily Mail’in dünkü sayısında G.Saray’ın, Neill için West Ham’a 4 milyon pound ödeyeceğini iddia etti.
SÜPER GOLCÜ YOLDA!..
Stoper problemini Neill’le çözmeyi hedefleyen kulübümüzün, forvet transferi için de dünyanın önemli golcüleriyle temasta olduğu öğrenildi. Hakan Şükür’ün yokluğunu çok ünlü bir golcüyle doldurmak isteyen yönetimin, bu transfer operasyonunu çok gizli yürüttüğü ifade edildi. G.Saray Başkanı Adnan Polat da sarı-kırmızılı camiaya mesaj göndererek, “Çok iyi ve kaliteli bir ekibimiz var. Yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi’nde ses getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. G.Saray’a yakışan çok kaliteli isimlerle temas halindeyiz. Takıma faydalı olacak oyuncular için ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Kimse merak etmesin” diye konuştu.
Kaynak: Türkiye
4 miyon pound nedir ya?!! Almayalım daha iyi..
Cİsse yi alırsan Kewell da olduğu gibi bir kumar oynamış olacağız. Nonda için de aynı şeyleri düşünüyordum şansımız varmış iyi çıktı yeni iyileşmesine rağmen.
Neill'in menajeri GS'ye gitmeyecek diye açıklamalar yapmamış mydı??
Sorensende Galatasaralı yöneticiler telefonumu biliyor. İlk önce ret etmiştim ama şimdi şartlarda anlaştık ve telefonlarını bekliyorum demiş..