Sayfa 73 / 122 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    cisse haberleri cikiyor.. bence umit tarzi bir oyuncu ama cok basarili
    Kızmayın bana da daha öncede söylemişimdir, bence çok yeteneksiz bir adam, alırsanız hayal kırıklığı olur ileride..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Fizik olarak daha iyi mi? Adama üflesen yere atlıyor abi ya
    Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    kanımca da...
    Diğerlerine oranla daha iyi.Alex'ten daha çevik yani bire bire daha dayanıklı.Faul alabilmesi bir artısı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Faul alırken ayağını falan kırmasında

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

o kadarı onun becerisidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Avrupada başarı hedefleniyorsa sağlam bir santrafor alınmalı.Ümit ve Nonda ile yürümez bu iş

bence İtandje transferi gereksiz aykut geçen sezonki performansını bu sezonda sergilerse İtandje yedek oynar aykut daha iyi ...

Ben çoğu arkadaşa katılmıyorum. Aykut bana kalede güven vermiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.
    Nonda niyee gönderilsin yahu Forvet zaten alınacak, bunun için Nonda'nın gitmesine gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nonda gereksiz kalır ve daimi yedek olur o zaman yabancı forvet alınırsa.Ben olsam Nonda'yı satarak alacağım yabancı golcü için daha fazla para ayırırdım ve alacağımdan daha da kaliteli bir isim arardım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Memo@

Oyuncular bu sisteme uygun..Onu demek istedim..Çünkü kewell,Lincoln,Arda hepsini bir arada oynatıp..Birde cift forvet oynarsak ortasaha resmen göçer..Şuanki mevcut kadroda bu sistem iyi gider
    Anladım Emrah abi biraz geç cevap olsada mevcut kadroya en iyi sistem

Öyle "cevap " lık bir durum yoktu ben Emrah abinin yazısını yanlış anlamışım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nonda diri ve güçlü bir adam. O kalmalı ama Serkan Çalık kiralanmalı.Onun yerine de delici bir forvet lazım.

+

Neill var, Toraman yok!

Savunmaya West Ham United’dan Lucas Neill’ı takviye etmeye çalışan Galatasaray Yönetimimiz, Avustralyalı oyuncuyu birkaç gün içerisinde İstanbul’a getirecek. 30 yaşındaki oyuncu, Florya’da resmi sözleşme imzaladıktan sonra, kamp çalışmaları için Duisburg’a geçecek. Bu arada Sarı-Kırmızılı idareciler, İbrahim Toraman’la kesinlikle ilgilenilmediğini açıkladı.

Kaynak: Fanatik

Neill iyi ve tecrübeli bir oyuncu katkı sağlar bence.
    Last edited by Revolution : 11.Temmuz.2008 at 18:19

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Cisse'de uzak durursak çok sevineceğim. Ne hikmetse ben hiç ısınamadım o adama da oyun stiline de.

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.
    Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.
    Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..
    Anladım da ben de öyle bir oyuncuyu almanın tuzlu iş olacağını söyledim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...
    Katılıyorum kanka , iyi transfer olur.Cisse formda olursa durdurulması güç bir forvet (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse gelirse fiyasko olur.O tip sağı solu belli olmayan oyuncuların sonu barlar olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Galatasaray bnce iyi bir kaleci,iyi bir defans iyi de bir forvet almalı, yoksa gerçekten sorun yaşar sezon boyunca..Kalecilerinin performansını beğenmiyorum Songun gitmesiyle defansta bi açık var , Hakan Şükür kalmayacak (büyük olasılıkla) onun yerine yedekte ya da oyunda oynayacak güven verici bi forvet alınmalı.. Kewell her ne kaadar forvet oynayabilsede Skibbe daha farklı bölgede kullanıcak bence onu.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Cisse'yi de Anelka gibi görüyorum ben kaliteli bir oyuncu ancak bunu sahaya pek yansıtamıyor.Gerektiği kadar yeteneklerini gösteremiyor.Ancak piyasası her zaman var Anelka gibi.

Cisse harika bir forvet, komplike bir adam, bence bu ligi sakat olmadığı müddet dağıtabilecek düzeyde. İnşallah Galatasaray'a gelmez Gelmesi de zor zira bonservis ücreti çok pahalı olur.
    Last edited by DisCo : 12.Temmuz.2008 at 12:21 Reason: Gereksiz cümleler içerdiği için düzenlemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu bahsettiğiniz Djibril Cisse mi? Eğer oysa beğenmemenize çok şaşırdım. GS'nin alabilme şansını geçtim Cisse bir yıldız ve Türkiye ligi için çok üst düzey bir futbolcu. adamın adı yeter be rakiplerin korkmasına
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Oyuncu bulmuşuz beğenmiyoruz
    Gelmesi daha doğrusu istenen parayı yönetimin kabul etmesi biraz zor.. Ama gelirse de ligin tozunu atar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cisse bence abarttığınız kadar yıldız felan değil. Türkiye Ligi'nde üst düzey bir futbolcu olur. Gelmez diye bir şey yok bence parayı bastırdımmı 3 büyük kulüpte alır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucas Neill müjdesi

Galatasarayımız, Liverpoollu Harry Kewell’ın ardından bir başka yıldızı daha Ali Sami Yen’e getirmek üzere. Song’un ayrılmasından sonra savunmadaki boşluğu tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyla doldurmak isteyen yönetimimiz, West Ham’ın başarılı stoperi Avustralyalı Lucas Neill’de mutlu sona çok yaklaştı. Transfer görüşmeleri için İngiltere’de bulunan yönetici Haldun Üstünel, “Transferde sona yaklaştık. Kewell’ın kadromuza katılması bizim için bu transferde kolaylık sağladı. Neill da G.Saray’da oynama istediğini söyledi. En kısa zamanda sözleşme imzalayacağımızı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan İngiliz gazetesi Daily Mail’in dünkü sayısında G.Saray’ın, Neill için West Ham’a 4 milyon pound ödeyeceğini iddia etti.

SÜPER GOLCÜ YOLDA!..

Stoper problemini Neill’le çözmeyi hedefleyen kulübümüzün, forvet transferi için de dünyanın önemli golcüleriyle temasta olduğu öğrenildi. Hakan Şükür’ün yokluğunu çok ünlü bir golcüyle doldurmak isteyen yönetimin, bu transfer operasyonunu çok gizli yürüttüğü ifade edildi. G.Saray Başkanı Adnan Polat da sarı-kırmızılı camiaya mesaj göndererek, “Çok iyi ve kaliteli bir ekibimiz var. Yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi’nde ses getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. G.Saray’a yakışan çok kaliteli isimlerle temas halindeyiz. Takıma faydalı olacak oyuncular için ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Kimse merak etmesin” diye konuştu.

Kaynak: Türkiye

4 miyon pound nedir ya?!! Almayalım daha iyi..

Cİsse yi alırsan Kewell da olduğu gibi bir kumar oynamış olacağız. Nonda için de aynı şeyleri düşünüyordum şansımız varmış iyi çıktı yeni iyileşmesine rağmen.
    Neill'in menajeri GS'ye gitmeyecek diye açıklamalar yapmamış mydı??

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sorensende Galatasaralı yöneticiler telefonumu biliyor. İlk önce ret etmiştim ama şimdi şartlarda anlaştık ve telefonlarını bekliyorum demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Sorensende Galatasaralı yöneticiler telefonumu biliyor. İlk önce ret etmiştim ama şimdi şartlarda anlaştık ve telefonlarını bekliyorum demiş..

Kaynağın nedir?

Sayfa 73 / 122 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon

Mesaj Yetkileri