transfer yapamaz diyenler vardı.Acaba yüzleri ne hale girdi??Buarada Lucianoya üzüldüm:(
Printable View
transfer yapamaz diyenler vardı.Acaba yüzleri ne hale girdi??Buarada Lucianoya üzüldüm:(
Mükemmel transferler gerçekleştik birader yaa.İnşallah UEFA Kupası'nı da alıp 100. yılımızda büyük başarılar yakalıycaz.Şuraya baksana.Kezman'a zaten laf yok PSV'deki kariyeri sonra biraz form düşüklüğüne girdi ancak inşallah Fenerbahçe'de eski günlerine geri döner.Deivid in maçlarına ve gol sayılarına baktığımızda herşey ortaya çıkıyo zaten ve Edu'nun da Fenerbahçe'ye defansta güç katacağına inanıyorum.İnşallah kupaları da toplıycaz.Zaten bize de bu yakışır.
benimde hiç gönlüm elvermiyo ama takım zor durumda şuan.
bide bişi sorcam kezmanın imza töreni ne zaman yada fbtv ye ne zaman çıkacak bilen war mı
uefa kupası diye havalara girmeyelim
ama harika transferler oldu keşke stoper yerine sol bek alsaydık
ama inşallah bu transferler bizde sorun cıkarmaz
Fenerbahçe'nin Defansına Kim Gelse Yaralı Olurdu Zaten.Şimdi Bitek Ümit'in Yerine Birini Almak Kalıo.Anlamıyorum Israrla Hala Yönetimin Sol Bek İçin Harekete Geçmeyiş Sebebini.
Kezman İyi Oyuncu Ama Anelka Vakası Yaşanabilir Gibi Gelio Bana da.Deivid Kesinlikle Gücümüze Güç Katıcak Sonuçta Nobreden Kat Kat Daha İyi Bİr Golcü Olduğu Kesin.Edu Hakkında Pek Bişey Bilmiom.
Şimdi Tümer Veya Tuncay Yedek Mi Olucak Yaw.Sizin İçiniz Elverir Mi Allah Aşkına...
Luciano'yada Biraz Üsüldüm Açıkcası :(
Fenerbahçeli dostum üzülerek söylüyorum ki kezman televizyona çıktı.ben de canlı izledim.
ayrıca edu hakkında bir kaç bilgi vermem gerekirse
gecen sene brezilya liginde altın karmada diego lugano yla beraber stoper olarak yer almıs , milan ın almak istedigi fakat 7 milyon euroluk serbest kalma bedelinden dolayi vazgectigi , real madrid teknik direktoru luxemburgo nun 15 aralık 2005 tarihli acıklamasında ricardinho ve alex de souza yla beraber real madrid e almak istedigi super oyuncu.
tuncay yedek oturmucak ta tümer oturcak gibi gözüküyo
pu lan ne zaman çıktı dün gece mi bugün mü imza töreni ne zamanQuote:
Originally Posted by Silent Island
bugün çıktı.ben sıkıntıdan belgesel izliyordum.belgesel reklama girdi bi açtım fbtv'yi bizim batman, ilhan ekşioğlu ile beraber canlı yayında.
nyse özetini fln izleriz artık napalm.
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman pazartesi günü sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde yaılacak sağlık kontrolünün ardından saat 13.00’de sözleşme imzalayacaktır. İmza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda gerçekleşecektir.
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman pazartesi günü sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde yaılacak sağlık kontrolünün ardından saat 13.00’de sözleşme imzalayacaktır. İmza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda gerçekleşecektir.
Türkiye Ligi'nde her oyuncu yükselişe geçer. Adam zaten yetenekli, golcü. Golcülüğü unutucak değil ya... Alex ve Deivid ile iyi anlaşır, bunun yanında Zico ile de iyi çalışırlarsa, gol kralı olur.
Antalyaspor maçından itibaren görürüz zaten, ama tek istediğim Anelka gibi sorunlu olmasın ve takım arkadaşlarından biriyle kavga etmesin.
Güzel oldu güzel.fm 2007'de coştururum ben bu kadroyu.ik senemde cl alırım valla :D
İşte arkadaşlar Kezman'ın İstanbuldaki ilk görüntüleri buradan indirebilirsiniz.
http://rapidshare.de/files/30880132/kezman_ist.wmv.html
Türk bir transfer yapılacak mı?
Çoğu kişi Hamit'in transfer edileceğini söylüyor, iddia ediyor. Yönetim Edu ve Hamit'i alarak transfere nokta koymayı planlıyormuş.
Umarım Hamit Altıntop'u sarı lacivertli formayı giyerken FBTV'de görürüz. Yılın transferi olur.
Dostum Hamit gelmez bu hafta Schalkede gol attı hamit bencee kolay kolay bırakmaz onu schalke ama Rafinhayı oynatırsa belli olmaz yinede
ya arkadaşlar imkanı olmaz bence.ikiz kardeşi ile alman liginin en iyi 2. takımında.hayatta gelmez.bence bir sol bek alalım bir de caner erkin'i.
aslında caner da solbek değil düpedüz forvet alex gibi ama saolsun ersun hoca çekti sol beke onu:DQuote:
Originally Posted by Silent Island
zaten ben ikisini ayrı ayrı yazdım bir sol bek bir de caner erkin.
hmm sorry tam okumamıştm;)
sorun değil.şaka maka stoperlerimiz çok sağlam oldu.sağ beklerimiz de iyi.serkan-önder.orta sahaya ve forvete laf söylenemez zaten.bir sol bek ile bu takım çok büyük işler yapar.
tek eksik solbek o da defans yapsın yeter.
buradaki linkteki video havaalanındaki.fbtv binasına gelip röportaj verdi.onu bulabilirseniz bulun.
Edu hayırlı olsun kulübü onayladı transferi Edu Fenerde
cruzeiro mu onayladı. ama onlar zaten dün fln onaylamıştıQuote:
Originally Posted by hurmet
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/...48_not_fot.jpg
Edu Dracena ile ilgili Cruzeiro resmi web sitesinde yapılan Portekizce açıklamanın İngilizce tercümesi :
Club negotiates Edu Dracena
The Cruzeiro made right in the afternoon of this Saturday the transference of the zagueiro Edu Dracena for the Fenerbahçe, of Turkey. The Club will receive 2,85 million euros (about R$ 7,8 million) for 50% of the economic laws. 50% remains will be divided between pharmaceutical laboratory EMS and the entrepreneur Juan Figger, who had been partners in the purchase of the player - the total value of the business is of 5,7 million euros.
The agreement was closed in meeting of the president of the Club, Alvimar de Oliveira Costa, with representatives of the athlete, the partners in the business and the Turkish club, in the Administrative Headquarters of the Black Adobe.
The zagueiro will sign contract of four years with the Fenerbahçe, that counts on the former-cruzeirense Alex and has Zico as technician. The Cruise will receive the payment and Edu Dracena at sight if it immediately disconnect of the Club after three years of good given services.
Eduardo Abonízio Luis de Souza, of 25 years, is the player of the current cast with the biggest number of games with the celestial shirt. The zagueiro defended the Cruise 161 13 times and marked gols. The farewell was in the defeat for 1 x 0 for the Botafogo, passed Wednesday, in the Maracanã.
Edu Dracena arrived at the Burrow of Fox II in 2003 and participated of the historical campaign of the Tríplice Crown of that year, when the teams was champion Miner, of the Pantry of Brazil and the Brazilian Championship. The zagueiro was still champion Miner in 2004 and 2006, this last one as captain of the team, what it made possible to it to raise the goblet during the awarding (photo).
It confers the fiche of the celestial former-captain
Full name: Eduardo Abonízio Luis de Souza
Position: Zagueiro
Date of Birth: 18/5/1981
Nationality: Brazilian and Italian
Place of Birth: Dracena (SP)
Height: 1,87 m
Weight: 80 kg
Career: Guarani (1999 - 2001 and 2002); Olimpiakos (2002) and Cruise (2003 the 2006)
Estréia in the Cruise: Cruise 6x0 Mamoré, in 26/2/2003, for the Mining Championship, in the Mineirão
Headings: Mining championship 2003 (Cruise); Pantry of Brazil 2003 (Cruise); Brazilian championship 2003 (Cruise); Mining championship 2004 (Cruise); Mining championship 2006 (Cruise)
Invocations Brazilian Election: Sub-20 election (four - friendly ones; South American championship 2001; Match of Toulon 2002; World-wide championship 2002); Sub-23 election (two - friendly and Match Daily pay 2004); Main election (one - Pantry of Confederations 2003)
Headings with the Brazilian Election: Brazilian election South American Championship Júnior 2001Torneio Sub-20 of Toulon Sub-20 2002
Burada Cruzeiro takımının Edu'nun Fenerbahçe'ye transferini onayladığını yazmışlar. 2.85 milyon euro ödeyecekmiş Fenerbahçe. Diğer yarısını da menajer Juan Figer alacakmış.
Ayrıca sitede yer alan bir haberde, Edu Dracena'nın son defa Cruzeiro oyuncusu olarak Pazar günü basın toplantısı düzenleyeceği yer alıyor. 3 yıldır Cruzeiro forması altında geçen zamanla ilgili konuşacakmış. Fenerbahçe'ye transferi 5.7 m euroya tamamlanmış.
Edu Dracena hayırlı olsun.
Not: Çeviri için hurmet'e teşekkürler ;)
4 yıllık bir kontrata imza atıcakmış :D
bu kadroyla şampiyon olamazsa fener bence ligden çekilsin seneye :D
Fenerbahçe İle Büyük Başarılar Kazanacağız
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı, Fenerbahçe Müzesi’ni, Fenerium Mağazamızı ve FBTV’yi gezdi. Kezman Stad ve tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu ile birlikte FBTV’de Yasir Kaya’nın sorularını yanıtladı. Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman, kulübümüzün büyüklüğünü bildiğini belirterek, ’’Türkiye’ye gelmemdeki en büyük sebep, Fenerbahçe’nin ligde ve Avrupa’da kupalar hedefliyor olması’’ dedi.
Kezman, İstanbul’da bulunduğu 12 saatte Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gördüğünü belirterek, ’’Havalimanında, otelde karşılaştıklarımdan sonra Fenerbahçe’nin tahminimden de büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Fenerbahçe’yi tercih etmemdeki en büyük sebep Fenerbahçe’nin ligde ve Avrupa’da kupalar hedefliyor olması. Şampiyonluk hedefleyen takımları tercih ederim. Geçen sezonki takımım Atletico Madrid’in böyle kupa hedefleri yoktu’’ diye konuştu.
Türkiye hakkında çok fazla bilgisi olduğunu anlatan Kezman, ’’Türkiye’de oynayan çok fazla arkadaşım var. Ayrıca Sirbistan’da ve Avrupa’daki gazetelerde her zaman Fenerbahçe ile ilgili haberler okuyabilirsiniz’’ dedi.
Mateja Kezman, teknik direktörümüz Zico’nun hücum futbolu oynatmasının kendisi için iyi avantaj olduğunu söyledi.
Kariyeri boyunca oynadığı her takımda çok gol attığını vurgulayan Kezman, ’’Fenerbahçe’de de elimden geleni yapacağım. Zico’nun hücum futbolunu tercih etmesi benim için önemli. Burayı tercih etmemin nedenlerinden biri de bu. Gollerimle Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacağım’’ diye konuştu.
Kezman, havaalanında taraftarımızın büyüklüğünü gördüğünü ifade ederek, golleriyle taraftarlarını coşturacağını söyledi.
Taraftarımızın kulübe ne kadar bağlı olduğunu bildiğini dile getiren Kezman, şöyle konuştu:
’’Saha içinde savaşçı bir yapıya sahibim. O yüzden her oynadığım kulüpte taraftarla aram iyidir. Gollerimle onları coştururum. Galatasaray’a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olacağım. Bunun taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Taraftarlar bana destek versinler, ben de onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım. Sahada onları mutlu etmek için varımı yoğumu ortaya koyacağım.’’ FBTV’ye Fenerbahçe’de giyeceği 9 numaralı forma ile çıkan oyuncumuz, 9 numaranın kendisi için hayatı boyunca çok özel olduğunu, 9 numaranın golcüyü ifade ettiğini kaydetti.
Kezman, bir diğer transferimiz Deivid De Souza’nın Sporting Lizbon’da oynadığını ve çok iyi bir futbolcu olduğunu bildiğini ifade ederek, ’’Onunla birlikte çok sayıda gol atacağız’’ dedi.
Kezman, çok basit bir hayatı olduğunu, ailesiyle bir arada olmayı sevdiğini ve sessiz bir yapıya sahip olduğunu söyledi.
Stat ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu, kulübümüzün hedefleri doğrultusunda transfer yaptıklarını kaydetti.
Transferi yönetim kurulumuzun yaptığını vurgulayan Ekşioğlu, şöyle konuştu:
’’Bu bir ekip işidir. Fenerbahçe çok emin adımlarla 100. yıl hedeflerine ulaşacaktır. Çok güçlü ve istikrarı yakalayacak bir kadro oluşturduk. Kezman, Türkiye’de kaldığı sürece herkesin gözbebeği olacak. Antalyaspor maçında oynamak için sabırsızlanıyor. Deivid De Souza da hafta içinde İstanbul’da olacak. Transferlerin bitip, bitmediğini 31 Ağustosa kadar göreceğiz.’’
Quote:
Originally Posted by eGowiCh
İşte olay cümle burada. Bekleyip göreceğiz. Daha koskoca 4 gün var....:)
Bence Kezman transferi asrın hatası oldu. İnşallah Kezman yüzümü kara çıkartır.