Kesin Ljuboja :D
Ben oyundayım şu an. Yaşı 28 Sırp :D
Hamburg'da..
Printable View
keske hangi ülkeden olacagınıda söyleselerdi.ona gore bulurduk hemen
Pauleta'nın getirileceğini düşünmüyorum gelme ihtimali çok az. inşallah Kone-Morientes-Postiga üçlüsünden biri gelir.
Kone'nin gelmesi bence iyi olur.Morientes çok zor.Postigayı tanımıyorum.Pauleta gelebilir ama çok yaşladnı.
beyler bu oyuncularda olabilirmi.saha+vidic özelliklerede uyuyor
Saha çok çok çok zor bence.
vidic ne alaka yahu ama saha gelebilir??
bide bunları buldum .Arouna Kone ve Danko Lazovic.
Konenin menaceri Galatasaray'a gitmek istemiyor dedi..
ne vidici ya saçmalamayın.4. yabancı stoperi nabıcaksınız ki vidic gelmez.ayrıca sen nerden keşfediyosun bu oyuncuları fm den mi:D
Dün haldun Almanyaya gitti demişdim........Bugün gazetletede yazıyor demekki sizlere bir gün önceden dogrubir haber verdim.....
Galatasaray'ın dünyaca ünlü bir golcü ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, Sarı-Kırmızılı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bir golcüyü lig başlamadan önce İstanbul'a getireceği bildirildi.
Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın bugün yapacağı basın toplantısında her konuda anlaşmaya varılan forvet oyuncunun ismini açıklaması bekleniyor.
Zaman
hadi hayırlısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dün italyada kupa maçı vardı adını unuttum kupanın.inter juventus ve napoli takımları katıldı.interin kadrosunda hatta ilk 18de crespoyu göremedim.içime bişeler doguyo ama
bugunku toplanti saat kactaymis bari?
henuz resmi siteden veya baska sitelerden kaçta olacagını gormedim.resmi siteden acıklarlar belkı.
Toplantı yok arkadaslar olsa resmi site yazardı....
Arkadaslar bu bi forvet arti onun takim arkadasi Sirp kaynagi saglam mi??
eger bugunde acıklama olmassa butun umutlarımı yitircem
Bilmiyoruz.......Bekliyecez artk.
sırp buldum mainz'de ama adanları tanımıyorum ki 2. söyleyeyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mladen krstajıc ve kevın kuranyi mladen sırp
Bu arada sarı kırmızı kulüpte bir grup yöneticinin, "Transferde artık acele etmeye gerek yok. Çünkü UEFA'ya liste verme zamanı (3 Ağustos) geçti. Artık 1 Eylül'e kadar zamanımız var. Bir ayda her şey olabilir" görüşünde olduğu öğrenildi
pfff bu ne ya:s:
Arkadaslar sırp kiralık gelecekmiş.........forvet ise bonservisi ile.....ben bu kadar iddaa görmedim hala iddialı..Sırpla forvat aynı takımda....
son Yazdıkları....
evet arkadaslar dedıgım gibi ust duzey bir oyuncu.herkesın begenısınız kazanmıs cok basarılr kariyerli bir oyuncu.ayrıca Galatasaray camizamiza yakısacak dercede ii bir yapısı var kendisinin.gerceken buyuk bir bomba oldu.yoneticilieri tebrik ediyorum.hayırlı olsun
saygılar...
arkadaslar bu oyuncu oynadıgı takımda rahat diil şu an.bazı parasal sorunları varmış.forvetle kesin anlaşma yapıldıgına dair bilgiler var.ancak sırp oyuncu konusunda onlar bonservisiyle vermek istemişler biz ise kiralama yoluna basvurmusuz.ama sorunlar helladildi.rahat olun
arkadaslar bakın son olarak acıklıyorum.dedigim gibi yıldız bir oyuncu gelıcek forvet oyuncusu.aynı zamanda aynı takımdan bir de sırp oyuncu gelecek azcık sabredın yarın belli olacak arkadaslar.bu kadar sabredttnız 1 gun daha sabredin arkadaslar cok sevineceksiniz.
saygılar.......
Alıntı.........
hemen alsinlar pstiga'yi yada kone'yi bekletmeyin bizi atik.
döverim ben o adamları hem liste cuma verilmiyor mu
kimmis bu sirp`?
ya yarın gelcekse bugun acıklamaları lazım
şimdi fm'de araştırıp bulacam o ikisini :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lionel Scaloni ve Zigic olabilir..
ikisi de Racing'de oynuyor.
Zigic Sırp :)
Hee pardon forvet sırp değilmiş :D
zigic valenciaya transfer oldu
Zigic Valencia ile anlaşmadı mı??
buldum bısey sankı
sırp: Mılan Budıc(dr)
forvet:Vratıslav Lokvenc
UEFA'ya Listeler en gec cuma günü verilecek.....
Kaynak:Milliyet
Arkadaslar sohbete cevirmeyin.......Bu arada forvet yıldızmış yazılara iyi bakın...
Hayır olmaz. Dudic iyi de lokvenc işe yaamaz artık..
Stankovic de benim listemin ilk sırasındaydı. Ama Crespodan dolayı iptal ettim.Olursa manyak olur.
Sırayla frikik atarlar linoln'le beraber :D
Stankovic ve Crespo gelirse, var yaaa üüüüf bee dünyayi yine sallaris.
dün zaten muthiş bir gol attı stankoviç.kupa maçında
stankovic gelse artık bizi kimse tutamaz.. bu arada marco pantelic de 28 yaşında galiba..
Bence BekLemediğimiz Bi Adam GeLicek
Ama Kone Olsun Daa Başka Kımseyi İstemem
sırp olarak keşke milovanovic gelse yahu süperdi o avrupa gençler turnuvasında ;;) Stankovic-Crespo ikilisi olabilir;;) Ama ben inanmıyorum :)