offf haldun üstünele binlerce kez teşekkürler......servetin yanına 1 stoper aldıkmı ve biraz lüks olucak ama sag bekte gereklı bu takım tutulmaz.....
Printable View
offf haldun üstünele binlerce kez teşekkürler......servetin yanına 1 stoper aldıkmı ve biraz lüks olucak ama sag bekte gereklı bu takım tutulmaz.....
Çok iyi bir transfer yaptı Elano'yu alarak Galatasaray. Şuanda Man. City'i yönetiyorum FM'de ve harika işler yaptı. Birkaç sene önce CSKA'dayken de büyük takımlar peşindeydi. Biz hala Aziz başkandan transfer bekliyoruz...
Gs açık ara Ligin en iyi kadrosuna sahip..İyi bir takım olup ritim tuttursa çok çok rahat lihi götürür ve geçen sene UEFA'da gruplarda oynadıgı ciddi futbolu genele yararsa iddia ediyorum Avrupa'da da sorun yaşamaz..
Burada benim Fenerbahçe'liliğimi kimse sorgulayamaz, biraz daha ileri gidersen tavrım çok daha sert olacaktır.
Artı geçmiş başarılara bakmakla hiçbirşey olmuyor. Galatasaray'da 9 senedir UEFA UEFA UEFA diye geçiniyordu halleri ortada. Bu sene akılları başlarına geldi. Bin dereden su getirerek 2 tane Brezilya'lı oyuncu aldı Fenerbahçe, birinin nasıl bir oyuncu olduğu belli değil, diğeride geçmişe bakılırsa çok yetenekli. Büyük revizyon yapacağım diye en basit oyuncuya 4'er 5'er milyon euro vereceğimize adam akıllı bir transfer yapamadık.
Kewell'ın yedek kalmasına gerek yok ki :) İlk 11'de Leo, Keita, Kewell, Baros, Elano oynayabilir rahatlıkala :)
i love you haldun :D
Bunu yazmandaki amaç çok açık bir şekilde ortamı germek. Ama biz bu yemi yutmayız.
Bu arada 5 yıldızımızın birden oynayabileceğini sanmıyorum. Hatta oynamasın zaten. Kewell yedek başlar. Öbür 4ü sahaya çıkar. Kewell da verimsiz olanın yerine 2. yarıda dahil olur. Bu kadar basit. Bu 5 oyuncu da çok yönlü olduğundan sorun olmaz. Bence Barış banko oynar bu takımda. Pres gücü en yüksek 2 oyuncumuz Barış ve Mehmet Topal, öndeki 4lüyü tolere etmek için bu 2li mutlaka oynamalı...
Mükemmel transfer helal olsun yönetime , hayırlı olsun
FM'de Galatasaray hariç tüm türk takımlarının sevilmeyen kişilerine Haldun Üstünel eklenmeli. :D
Galatasaray'ın son olarak 6+2 durumu nasıl acaba ? Defansı yabancı diyoruzda kontenjan yetecek mi
Şimdi baştan söyliyimde amacım kesinlikle ortamı germek değil ortam gerilirsede tek suçlu benim ama şöyle birşey söyliyim Mor forma olur en çok yorumu fenerliler yapar, Keita gelir, Baros gelir, Kewell gelir internet sitelerinde Fenerlilerin yorumları GS'ninkilerden daha çok olur Elano gelir yine aynısı olur Adnan Polat'ın söylediği cidden doğru hemde bunu daha gününde kanıtlandı Biz Tarih yazarız başkaları okur diye... Lütfen Fenerli arkadaşlar burayı tartışma ortamına çevirmeyelim beğendiyseniz beğendim diyin beğenmediyseniz beğenmedim diyin ve kendinize ayrılan transfer haberleri bölümünde kendi takımınızın transfer politikalarını tartışın burda değil... ;)
Nonda'ya yol verilecek sanırsam.
Hayirli olsun cok buyuk bir transfer yapti Galatasaray.Elano gibi bir oyuncuyu getirmek kolay is degil.
kewellın yedek kalıcagını dusunmuyorum kondısyon eksıgını gıderdıgı taktırde cunku topsuz oyunu barostanda ardadanda ıyı oynuyo...Rijkaard ın arda ve elanoyu ortasahanın gobegınde kullanacagını dusunuyorum acıkcası bıraz rısklı gorunsede.....arkalarında topal veya lınderoht oynar
Bir daha transfer haberi falan yok size...
Bir teşekkürü bile çok gördünüz ya...:D:D
hayli hayli yetiyor, ama gerek var mı onu bilmem. bence yok yani şimdilik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür de, ben orada bu soruyu sormuştum cevap gelmemişti, gelseydi direk ö.m. hazırdı yani. :schaf: neyse tekrar hayırlı olsun.
Harika bir transfer teşekkürler Haldun Üstünel teşekkürler yönetim.Leo-Keita-Elano-Kewell-Baros-Linderoth rahatlıkla ilk 11de oynayabilir.6+2nin yedeği de Nonda olur hatta 1 boşluk bile kalır.
Aman diyim anilton böyle haber vericeksen ne ala. :zuhaha
Keita'nın kine İstanbul'da olmadığım için gidemedim Elano'nunkine gitmeyi planlıyorum güzel bi karşılama yapmak lazım adama :zuhaha
anilton her haberin böyle olacaksa yaz gitsin teşekkürler :zuhaha
Aziz Yıldırım'ın Arda yerine Haldun Üstünel'i transfer etmesi lazım :D
Tebrikler, müthiş bir transfer. Bu yıl da en iyi yabancı transferleri Galatasaray yaptı.
Keita, Baros, Kewell, Arda, Elano
Rakip takımları korkutan bir hücum hattı. Elek gibi savunmaya sahip takımlar fark yer Galatasaray'dan.
Artık Lincoln'ün no look pasları olmayacak artık elano'nunkiler olacak :D
http://www.youtube.com/watch?v=VohMK...eature=related
Lincoln sözleşmesi fesh edildi..Carusca arjantine eski takımına transfer oldu...1kontejanımız daha var..Nondada gidici olabilir..
Nondayı biz istemişiz GS ile anlaşmışız para konusunda ama Nonda Gsden yılda 2 mn dolar alıyomuş heralde yüksek maaşı nedeniyle vazgeçilmiş Nondayı yollayacaksınız heralde
Nonda'yı Ankaragücü'de ciddi anlamda istiyo. ANkara'yada gidebilir Nonda .
Az önce yaptığım bir çalışmayı paylaşmak istedim...:D
Nonda Gitsin adam gibi biri gelsin birde defans bizi kimse tutamaz takım birbirine uyum sağladığı zaman...:D:D
http://i31.tinypic.com/s16is5.jpg
Arkadaşlar burada hiç bir Fenerbahçeli arkadaş, transfere gölge düşürmek amacında değil. böyle birşey de olamaz zaten.
Herkes tebrik ediyor, ve dikkat ettiyseniz kendi yönetimine sallıyor.
tekrar yeni transferiniz hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyorum.
Nonda gibi beceriksiz bi futbolcu bu yıldızlar arasında kesinlikle forma şansı bulamaz gitmesi hem bizim için hemde kendisi için en iyi yol.
Galatasaray çok iyi transferler yaptı helal olsun.
Elano - 7 M Avro
Mehmet topuz - 10 M Avro
Biz gene paraları savuruyoruz...
Nonda tamam istenilen performansa dgeil suan ama beceriksiz de demek ayıp olur Tsl'nin bana kalırsa ilk 10'a girecek forvetlerinden biridir Nonda.
Nonda istikrarsız bir oyuncu , 1 maç oynuyor 2 maç kayıp..Ama öyle çok kötü bir forvette değil.
Elano? Bu ne yahu. Köye gidip geliyoruz habire bir yıldız getiriyo Galatasaray.:) Bundan sonra köye gitmem.:p :) Hayırlı olsun Galatasaray'a gerçekten muhteşem transfer...