Sayfa 98 / 1204 İlkİlk ... 4888969798991001081481985981098 ... SonSon
2,911 ile 2,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Helal olsun Galatasaray'a.Müthiş transferler yaptı.

Aklıma gelen tek şey var.Galatasaray AMR ve AML'li oynayacağını düşünürsek buralarda zaten ARDA ve KEWELL vardı çok da kaliteli ikisi de.Şimdi KEİTA ve ELANO'da geldi.Hayırlı olsun 2'şer AMR-AML ile oynasın bence

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

Sanırız .Fiyatı 500 $ dolar desek 30 milyon dolar gelir yaptı desek 60.000 Loca satılmış oluyor.%30'u 60.000 ise tamamını hesaplamayı size bırakıyorum .
    Ne 500 doları, dalga mı geçiyorsunuz?

Loca fiyatları ortalama 100 ila 200 bin dolar arasında değişmişir diye tahmin ediyorum. Takip ettiğimiz haberler bu yöndeydi stat ile ilgili.

Ayrıca daha özel olanlar vardır, bir değil 2-3 milyona da satılır. Tanıtım günleri gibi organizasyonlar düzenlenir, bir takım imkanları geniş davetliler katılır. Bazısı o satın aldığı locada belki sezon boyunca iki maç ya izler ya izlemez.. Ama satın alır..

Ayrıca yeni bi stat; bazı localara promosyon çalışmaları ile özel anlamlar yüklenip, açık arttırma benzeri organizasyonlar düzenlenebilir. Klübe bağış yapmak isteyenler içindir bunlar birazda tabi.

yani kısacası loca satışlarının geliri büyük olur.

3 sezon için stadın loca ve kombinelerinin klübe katkısını eğer Adan Polat 100 milyon dediyse, bunu sağlarlar. Yormayalım biz boşu boşuna kendimizi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by feanorringeril View Post
    Ne 500 doları, dalga mı geçiyorsunuz?

Loca fiyatları ortalama 100 ila 200 bin dolar arasında değişmişir diye tahmin ediyorum. Takip ettiğimiz haberler bu yöndeydi stat ile ilgili.

Ayrıca daha özel olanlar vardır, bir değil 2-3 milyona da satılır. Tanıtım günleri gibi organizasyonlar düzenlenir, bir takım imkanları geniş davetliler katılır. Bazısı o satın aldığı locada belki sezon boyunca iki maç ya izler ya izlemez.. Ama satın alır..

Ayrıca yeni bi stat; bazı localara promosyon çalışmaları ile özel anlamlar yüklenip, açık arttırma benzeri organizasyonlar düzenlenebilir. Klübe bağış yapmak isteyenler içindir bunlar birazda tabi.

yani kısacası loca satışlarının geliri büyük olur.

3 sezon için stadın loca ve kombinelerinin klübe katkısını eğer Adan Polat 100 milyon dediyse, bunu sağlarlar. Yormayalım biz boşu boşuna kendimizi.
    Fenerbahçe de yıllık loca ve vip satışından aşağı yukarı aynı fiyatları elde ediyormuş ama vipleri çıkarınca rakam düşüyor biraz daha. Dediğiniz gibi VIP + LOCA 40 Milyon olur. Şimdi baktımda oluyor hatta
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kewell bazı maclarda yedek olacak Muro mecbur. Dinlene dinlene oynatırız.

Orta 3lü Elano - Topal - Ayhan(Barış,Tobi) şeklinde olur.
    İleri 3lü Keita - Baros - Arda olur.

Bazı maclarda Arda, Bazılarında Keita dinlendirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kewell bazı maclarda yedek olacak Muro mecbur. Dinlene dinlene oynatırız.

Orta 3lü Elano - Topal - Ayhan(Barış,Tobi) şeklinde olur.
    İleri 3lü Keita - Baros - Arda olur.

Bazı maclarda Arda, Bazılarında Keita dinlendirilir.
    Valla bu kadro bende FM'de olsa ben hepsini de oynatırım Kewell gibi bir oyuncu eğer sakat falan değilse banko oynar.Arda da,Elano da, Keita da

Riijkard'In işi çok zor bence bu sene

Ayrıca senin demene göre Elano MC oynayacak ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşuna demiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Üstteki olunca hikaye oldu benimki .1 milyon dolarlık loca var mı .O fiyata oyuncu alınabiliyor ev alınabiliyor .50.000 $ ancadır.600 Loca eder.%30u 600 ise tamamı ?
    Bu vardı biraz okusan ama .En üsttekine bak .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz başkan duy sesimi ve ardanın peşini bırak yeni bir transfer yap

Haldun'u al
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle zorluga can feda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

GK: Leo Franco
    DR: Sabri
    DL: Hakan
    DC: Servet
    DC: Gökhan
    DM: Topal
    AML: Kewell
    AMR: Keita
    AMC: Elano
    AMC: Arda
    FC: Baros

bu bence G.Saray'a en uygun sistem şu anda Kewell ve Keita ML ve MR'de oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

offf haldun üstünele binlerce kez teşekkürler......servetin yanına 1 stoper aldıkmı ve biraz lüks olucak ama sag bekte gereklı bu takım tutulmaz.....

Çok iyi bir transfer yaptı Elano'yu alarak Galatasaray. Şuanda Man. City'i yönetiyorum FM'de ve harika işler yaptı. Birkaç sene önce CSKA'dayken de büyük takımlar peşindeydi. Biz hala Aziz başkandan transfer bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gs açık ara Ligin en iyi kadrosuna sahip..İyi bir takım olup ritim tuttursa çok çok rahat lihi götürür ve geçen sene UEFA'da gruplarda oynadıgı ciddi futbolu genele yararsa iddia ediyorum Avrupa'da da sorun yaşamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Baytur View Post
    Çok iyi bir transfer yaptı Elano'yu alarak Galatasaray. Şuanda Man. City'i yönetiyorum FM'de ve harika işler yaptı. Birkaç sene önce CSKA'dayken de büyük takımlar peşindeydi. Biz hala Aziz başkandan transfer bekliyoruz...
    Çok istiyorsan Galatasaraylı ol.

Herşey transfer değil bunu unutma.2006'da son maçta kaybettiğimiz kupayı hatırla.Kadromuzu hatırla.

Quote Originally Posted by ibob View Post

Herşey transfer değil bunu unutma.2006'da son maçta kaybettiğimiz kupayı hatırla.Kadromuzu hatırla.
    Burada benim Fenerbahçe'liliğimi kimse sorgulayamaz, biraz daha ileri gidersen tavrım çok daha sert olacaktır.

Artı geçmiş başarılara bakmakla hiçbirşey olmuyor. Galatasaray'da 9 senedir UEFA UEFA UEFA diye geçiniyordu halleri ortada. Bu sene akılları başlarına geldi. Bin dereden su getirerek 2 tane Brezilya'lı oyuncu aldı Fenerbahçe, birinin nasıl bir oyuncu olduğu belli değil, diğeride geçmişe bakılırsa çok yetenekli. Büyük revizyon yapacağım diye en basit oyuncuya 4'er 5'er milyon euro vereceğimize adam akıllı bir transfer yapamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    G.Saray Elano'yu alırsa kimse şaşırmasın...

Şaşırdınız mı yoksa?

Herkes Haldun diyor,bizi kutlayan yok...

Mükemmel transfer,süper transfer,harika transfer,muhteşem transfer.Ne kadar övsek az...

Yılın transferi...

Helal olsun...

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell'ın yedek kalmasına gerek yok ki İlk 11'de Leo, Keita, Kewell, Baros, Elano oynayabilir rahatlıkala

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

i love you haldun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunu yazmandaki amaç çok açık bir şekilde ortamı germek. Ama biz bu yemi yutmayız.

Bu arada 5 yıldızımızın birden oynayabileceğini sanmıyorum. Hatta oynamasın zaten. Kewell yedek başlar. Öbür 4ü sahaya çıkar. Kewell da verimsiz olanın yerine 2. yarıda dahil olur. Bu kadar basit. Bu 5 oyuncu da çok yönlü olduğundan sorun olmaz. Bence Barış banko oynar bu takımda. Pres gücü en yüksek 2 oyuncumuz Barış ve Mehmet Topal, öndeki 4lüyü tolere etmek için bu 2li mutlaka oynamalı...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Kaan Baytur View Post
    Galatasaray'da 9 senedir UEFA UEFA UEFA diye geçiniyordu halleri ortada.
    Biraz daha sakin ve tartışma çıkarmayacak şeyler yazalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bunu yazmandaki amaç çok açık bir şekilde ortamı germek. Ama biz bu yemi yutmayız.

Bu arada 5 yıldızımızın birden oynayabileceğini sanmıyorum. Hatta oynamasın zaten. Kewell yedek başlar. Öbür 4ü sahaya çıkar. Kewell da verimsiz olanın yerine 2. yarıda dahil olur. Bu kadar basit. Bu 5 oyuncu da çok yönlü olduğundan sorun olmaz. Bence Barış banko oynar bu takımda. Pres gücü en yüksek 2 oyuncumuz Barış ve Mehmet Topal, öndeki 4lüyü tolere etmek için bu 2li mutlaka oynamalı...
    Emin ol amacım ortamı germek olsa bunu Galatasaraylı birine farklı yolla söylerdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mükemmel transfer helal olsun yönetime , hayırlı olsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emin ol amacım ortamı germek olsa bunu Galatasaraylı birine farklı yolla söylerdim.
    Daha önce yapmadığın şey değil yani

Konuyu uzatmayın, kendi transferinizi gidin kendi bölümünzde tartışın. Bizim takımımıza çamur atma işlemini de msn'de arkadaş ortamında halledin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

FM'de Galatasaray hariç tüm türk takımlarının sevilmeyen kişilerine Haldun Üstünel eklenmeli.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Galatasaray'ın son olarak 6+2 durumu nasıl acaba ? Defansı yabancı diyoruzda kontenjan yetecek mi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Daha önce yapmadığın şey değil yani

Konuyu uzatmayın, kendi transferinizi gidin kendi bölümünzde tartışın. Bizim takımımıza çamur atma işlemini de msn'de arkadaş ortamında halledin.
    Şimdi baştan söyliyimde amacım kesinlikle ortamı germek değil ortam gerilirsede tek suçlu benim ama şöyle birşey söyliyim Mor forma olur en çok yorumu fenerliler yapar, Keita gelir, Baros gelir, Kewell gelir internet sitelerinde Fenerlilerin yorumları GS'ninkilerden daha çok olur Elano gelir yine aynısı olur Adnan Polat'ın söylediği cidden doğru hemde bunu daha gününde kanıtlandı Biz Tarih yazarız başkaları okur diye... Lütfen Fenerli arkadaşlar burayı tartışma ortamına çevirmeyelim beğendiyseniz beğendim diyin beğenmediyseniz beğenmedim diyin ve kendinize ayrılan transfer haberleri bölümünde kendi takımınızın transfer politikalarını tartışın burda değil...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nonda'ya yol verilecek sanırsam.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Hayirli olsun cok buyuk bir transfer yapti Galatasaray.Elano gibi bir oyuncuyu getirmek kolay is degil.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

kewellın yedek kalıcagını dusunmuyorum kondısyon eksıgını gıderdıgı taktırde cunku topsuz oyunu barostanda ardadanda ıyı oynuyo...Rijkaard ın arda ve elanoyu ortasahanın gobegınde kullanacagını dusunuyorum acıkcası bıraz rısklı gorunsede.....arkalarında topal veya lınderoht oynar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir daha transfer haberi falan yok size...

Bir teşekkürü bile çok gördünüz ya...

Mesaj Yetkileri