Kadromuzda sol bek hariç her şey tas tamam oldu. Sol beke bir Türk (Malik) alınsa, harika oluruz.
Printable View
Kadromuzda sol bek hariç her şey tas tamam oldu. Sol beke bir Türk (Malik) alınsa, harika oluruz.
Yaa Orda Bence Hanefi iyi Performans ortaya koyar o bizim ümt takımımızın sol beki değilmiydi niye onu denemio bencee süper oynar orda
Hacıoğlu Ankaraspor’da
Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımının oyuncusu Murat Hacıoğlu ile kulübümüz arasında yapılan sözleşme ile karşılıklı olarak s feshedilmiş, oyuncu Ankaraspor’a transfer olmuştur. Murat Hacıoğlu’na bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Deivid Yarın İstanbul’da
Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Deivid De Souza yarın Frankfurt üzerinden Lufthansa Havayolları’na ait bir uçak ile İstanbul’a gelecek. Oyuncumuzun Atatürk Havaalanı’nda saat 15.10’da olması bekleniyor. Oyuncumuz saat 18.00’de Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek. Deivid’in 30 Ağustos 2006 Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda saat 11.00’de imza töreni gerçekleşecektir.
transferler yapıldı artık her şey tamam...Zico için milli takım arası mükemmel oldu zaten yeni transferleri takıma adepte etmek için gayet güzel vakti var tabi hemen olacak iş değil ama önümüzdeki 3-4 maç içerisinde takımda hiç bir adaptasyon sorunu kalmayacaktır...
Muhtemelen sözleşmenin feshini murat hacıoğlu kendisi istemiştir...zaten takımda yeri yoktu yeni transferlerle hiç şansı kalmadı o da başka kulüpte oynamayı tercih edeerek kendisi için en iyi olanı yaaptı...Bizde fenerbahçe taraftarı olarak futbol hayıtnda başarılar dileriz...
Hayatımda gördüğüm en şanssız isimlerden biridir şu Murat Hacıoğlu.. Fener'e 2 kere geldi doğru düzgün oynayamadan gitti..
Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transfer ettiği Mateja Kezman, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye'nin en iyi takımına geldiğini belirten Sırp golcü, "Burada çok gol atarak 100. yılda hedeflenen başarıya ulaşacağız" dedi.
http://img152.imageshack.us/img152/4896/39251op8.jpg
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mateja Kezman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreniyle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Törende yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Kezman, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da ve Dünya'da da böyle. Çok ateşli ve iyi bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Birçok kupa kazanmak için ve goller atmak için buradayım. Bunun için elimden gelen her çabayı sarfedeceğim'' diye konuştu.
http://img169.imageshack.us/img169/8647/39261iv1.jpg
Fenerbahçe'nin kendisiyle 5-6 yıl önce de ilgilendiği hatırlatılarak, ''Bu birliktelik biraz geç mi oldu?'' şeklindeki soruya Kezman, ''7 yıl önce çok gençtim. Şimdi en iyi dönemimi yaşıyorum. Gelebileceğim en iyi yaşta Fenerbahçe'ye geldim. En iyi zamanım. En iyi kulübe geldim. 100. yılını kutlayan kulübe geldim. Bunun bilincindeyim. UEFA Kupası'nda elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Sarı-lacivertli ekipteki futbolcuların büyük kısmını milli takım oyuncusu oldukları için tanıdığını belirten Kezman, teknik direktör Zico'yu da tanıdığını ifade ederek, ''Her türlü başarıyı göğüsleyecek gücümüz var'' ifadelerini kullandı.
Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin teklifinden sonra, Galatasaray'da forma giyen Sırp oyuncu Sasa İliç'ten takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığını belirtti. İliç'in kendisine Fenerbahçe Kulübü ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler söylediğini ifade eden Kezman, ''Biz İliç ile beraber büyüdük, çocukluğumuz beraber geçti'' dedi.
http://img156.imageshack.us/img156/3259/39231uk1.jpg
Ortalama kaç gol atacağı yönünde tahmin yapması istenen Sırp futbolcu, ''Ben kalbini bu kulüp ve takım için sahaya veren bir futbolcuyum. Bunu göreceksiniz. Sayı vermiyorum ama çok goller atacağım'' dedi.
Sakaryaspor maçı ve alınan mağlubiyetle ilgili olarak da Kezman, ''Şanssız bir karşılaşmaydı. Kapasitesi olan bana çok şans gelecek pozisyonlar olan bir futbol oynandı. Ben de bu açığı kapatmak için geldim'' diye konuştu.
Saha içinde agresif olduğu hatırlatılarak yöneltilen bir soruya da Kezman, ''Sahada her şeyimi verdiğim için agresifim ama hayatımda çok az kırmızı kart gördüm. Ne olması gerektiğini biliyorum'' şeklinde yanıt verdi.
Fenerbahçe'nin Sakaryaspor maçını dikkate alarak hakemlerle ilgili yorumu istenen Kezman, ''Hakemlere saygılıyım. Hakem hatalarıyla ilgili hayatım boyunca konuşmadım, konuşmam'' dedi.
Bence yakışıklı bir oyuncu futbolcu olmasa sanırım fotomodellik veya mankenlik yapardı. İnşallah golleride fiziksel görünümü kadar güzel olur ama şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
Z nin üstündeki o işarete hasta oldum yaw :D
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun Mateja Kezman.
İnşallah hayırlı olur. Ben pek umutlu değilim Kezman'dan.
Sırpça olduğu için z'nin üzerinde ^ işareti var :) Kejman diye okunuyor dolayısıyla, Kezman diye değil :)
^ işareti olmasa daha estetik dururdu bence :) Kaldırsınlar onu :p
fenrliler dikkat kezman cok abartıldı
tam ben yazcaktım :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
Edu İstanbula geldi...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4550
hayırlı olsun ama fazla kişi gitmemiş karşılamaya.
Edu için klübümüz tarafından anlaşıldığıa dair son ana kadar resmi bir açıklama gelmeyince sonuç böylr oluyor...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
bilgimiz olmuyorki.Kezman'ı karşılamaya gidecektim.Ayağım sakattı gidemedim.Yanlış bilgi yüzünden arklarım 5 saaate yakın beklemişler:)
bide üstüste olunca taratar yeter artık dedi hangi birini karşılayacaz fln. belki kendilerini deivide hazırlıyolardır.
Bence onunla alakası yok iş biraz oldu bittiye geldi Kezman ve Deivid transferlerinin arasına sıkıştı Edu...Quote:
Edu Dracena 17.25 dediler ama daha geç geldi sanırım İstanbul'a. Transferi de çok ani oldu. Bugün geliyor dediler direk. Kezman, Lugano gibi transferleri önceden söylediler, şu tarihte geliyor dediler. O yüzden taraftar az olabilir.
Hayırlı olsun, çok iyi bir oyuncu aldık; ama hala Luciano konusunda bir açıklama yok.
Mahmut Uslu Fb tv'de Luci'ye Tşkr etti...:)Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Deivid'te yarın geliyormuş resmi sitede yazıyor...
Doğaldır haftanın ilk iş günü ve havanında İstanbulda durumu belli birde kendisi bu kadar meşhur değil bu yüzden gitmeye gerek duyulmadı.Quote:
kezman iyi golcü fenere anelkadan daha fazla katkı saglayacagı kesin...
İnş. yüzücü almadık bu kez futbolcu aldık inş. yüzümüzü kara çıkarmaz...Quote:
Originally Posted by nekop
bu futbolcu hakkında konustunuz nazar degecek artık yeter ilk macını görcelelim bakalım
Hiç mi görmedin maçını?_!Quote:
Originally Posted by anakonda52
Mahmut Uslu'nun açıklamasında geçen bir bölüm ;
"Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”
Şimdi bu durum değişti derken ??? Ne demek İstedi ?
e luci gitti ya..
Mahmut Uslu Deivid de gelince transferi tamamlamıs olacagız dedi yani sol bek ümit özat devam.:mad:
Kezman, sagina soluna bakmayan santrafor... psv'de oynarken cok gordum... adam kaleyi gorunce baska birseye bakmiyor.. keskin nisanci gibi kaleye vuruyor... AMA tek zayif noktasi: buzamana kadar hic bir Avrupa golu yok... cok denedi hic bir tane s.lar lig golu atamadi... Belki bu ugursuzlugunu fener de yener... Ama gene tuncay dan kat kat dha iyi...Quote:
Originally Posted by anakonda52