Ama bende bunu yazarken bu seneki deplasman Sivas maçındaki aklıma geldi. Faciaydı. Tribündeydim. Normalde Fatih hocadan tüm oyuncularına ileri çıkın talimatına alışkınız ama Balta'ya sürekli bekle diyodu. Bide Aydın'ın her yaptığına kızıyordu :D
Printable View
Valla zaten Hakan oynadığında kafadan ondan hücum beklemiyeceğiz.Ben avrupa maçlarında Riera gitmezse o oynar diye düşünüyorum.Tabi Hakan oynarsa onun ligdeki form durumuna bağlı.Defansta sağlam olsun,stoperlerle uyumlu olsun yeter.Zaten kanatsız bir oyun anlayışımız var.Tek isteğim o fiziğiyle o mevkiyi iyi kapaması.
Geçmiş dönemlerde ıslıklanan bir oyuncuyu Hakan.Tabi o zamanlar takımda kötüydü.Ancak Hakan en çok protesto edilen oyunculadandı.İnşallah ölü toprağı üstünden atar.
Bu sene Hakan-Sabri-Yekta-Gökhan-Erman elde ne varsa Fatih Terim maksimum yararlanıcaktır.
ermani sol bek yapalim :D
Ben Kazım ve Ceyhun'un da takımda kalacağını düşünüyorum.
İlk sezon şampiyon olurken Emre'den, Engin'den, Hakan Balta'dan maksimum verim aldık. Geçen sene ilk sezon verim alamadığımız, Yekta, Riera gibi isimler ortaya çıktı. Kimse Riera'nın sol bek olmasını beklemiyordu, Fatih Terim yaptı. 6+2+2 olarak değişse kural hem transfer hem de kadro kurma açısından rahatlayacaktık ama olmaması da dünyanın sonu değil. Bu senenin de en büyük favorisi Galatasaray, zaten en fanatik Fenerbahçe forumlarında bile değerlendirme yaparken bu yabancı konusunda öncelik kendi takımları yerine Galatasaray'ın yaşaması muhtemel sıkıntılar. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz sadece ligde mücadele edecek olan Fenerbahçe olacak, 2 senedir görüyoruz kaliteli Türk oyuncularını, ek olarak Alper geldi sadece, çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.
Onlarda bir Selçuk yok, Burak yok Türk olarak hatta şu anda destekledikleri karara göre Türk yedek forvet almaları lazım, kulübe de Webo oturamaz artık. Transfer döneminin sonuna daha vakit var, göreceğiz herkesin planlamasını. Biz genelde rotasyonu beklerden yaparak maçlara iyi başlayıp, baskıyla erken golü bulmaya oynarız bu sezon. Yedekten yabancı gelmeyecek çünkü, Türk oyuncuların da vereceği katkı çok etkili olmayabilir. En büyük "çilek" benim için Fatih Terim'dir, o olduğu sürece rahatım, yeneriz, yeniliriz, şampiyon oluruz, olamayız farketmez. :)
Kazım Engin Emre Ceyhun Erman umut(gelirse) Kerim(gelirse)bunlar güzel olur rotasyona. Ligde sıkıntı yok zaten.
Bence bu sene Riera yerine Hakan ile devam edilir malum nedenlerden dolayı.Ben Melonun alınmasını istiyorum iyi işleyen bir sistemi bozmanın anlamı yok.
Şaka maka 5 Haziran'dan beridir transfer yapmıyoruz :n:
31 gün oldu sıkıldım valla transfer olmasa da az hareketlilik olsun yahu :D
wellington bitmis evet haluk abiden once solemistim ben :schaf:
Bruma ve Wellington gelirse Amrabat,Elmander,Riera ve Dany'nin gitmesini bekliyorum ben.
amrabat kalirda elmander,riera,dany(belki) yolcu bence
Bruma gelirse Amrabat'ın kalma gibi bir ihtimali olacağını sanmıyorum abi,iki tane yabancı sol kanat aşırı gereksiz olur.
Bence bu gençleşme olayı için daha erkendi.Hayırlısı hakkımızda.
O kadar sakatlık geçirmiş biri beni düşündürüyor.
Zamanında Fenerbahçe'nin Aurelio'da yaşadığı pişmanlığı bu kez alınmazsa eğer Galatasaray'da Melo'da yaşayacak. Melo'yu gönderip daha önce sakatlıklardan çekmiş adamı transfer etmek akıl karı değil. Bana göre Melo birinci sınıf bir oyuncu her ne kadar Selçuk daha değerli olsa da orta sahada bir numara Melo. Tabi ben böyle yazıyorum ama inşallah Galatasaray Melo'yu almaz :) Gitsin başka takımda oynasın.
Benim için oyuncu gençse akan sular durur. Bu genç oyuncuyu isteyen Fatih Terim olacaksa o akan suya baraj kurulur, Melo falan umrumda olmaz açıkcası. Melo 1. sınıf bir oyuncuydu ancak devlerde tutunamamasının sebebi, istikrarsızlığı, gereksiz çirkefliği falan değil miydi ben mi yanlış biliyorum. Geçen sezon bize yeniden kiralanana kadar yatması da bizden değil heralde, insan çalışmalı biraz değil mi ? Melo'yu severim, çoğu zaman macera aramaya gerek olmadığını düşünürüm ancak Melo'yla ilgili hâlâ ciddi şüpheler var ayrıca maliyeti de gerçekten yüksek. Kusura bakmayın ama ben Melo'yu istemiyorum. Sürekli sorun yaratma potansiyeli olan, garanti sözleşmeyi alınca sezon başındaki performansını sergileme ihtimali olan adamı ben istemiyorum. Eğer illa oynamak istiyorsa gelsin Selçuk İnan'dan daha az miktara imza atsın. Zaten dünyanın parasını kazanıyor ve ederinden fazlasını kazanıyor, vergiler falan düştüğünde İtalya'da burada eline geçen paranın çeyreğini zor kazanır, kusura bakmasın. Kabul ediyorsa 3 senelik 1,5-2 milyon + bonusları başımızın üstünde yeri var kabul etmiyorsa varsın gitsin yoluna. Melo'yu nasıl yıldız ettiysek Wellington'u da ederiz.
Melo 4 yillik sozlesme istiyormus o yuzden olmamis ayrica hocanin ilk tercihi hic bir zaman melo olmamis wellingtonu cok istemis hoca pazartesi evet kesin aciklancakmis galiba yillik kiralamasi 2m euroymus adamin bonserviside 8m galiba oyle biliyorum
Oyuncu transfer edilir ama Galatasaray'da kemikleşmiş bir kadro var. Bu kadronun en önemli parçalarından biriside Melo. Yerine alınan oyuncuyu hiç izlemedim. Nette izlediğim videolara göre yazıyorum bir orta saha oyuncusuna göre çok hızlı bu avantaj. Ama Melo kadar güçlü bir oyuncu değil ve Melo gibi vücudunu siper edemiyor. Sertlik konusunda Melo'dan kalır yanı yok gibi. Melo savunmada verdiği katkıyı hücumda da veriyordu. Bir anda ceza sahası içinde biti veriyordu ama yerine alınan oyuncu tipik defansif orta saha oyuncu. Terim 4-1-2-1-2'yi düşünüyor olmalı. Melo'nun alınmayıp yerine daha önce sakatlıklardan çekmiş bir oyuncunun alınması yeterince risk oluşturuyor. Eğer alınan oyuncu sezon içinde sakatlanırsa Yekta'dan medet umarsınız. Terim pek transfer konusunda hata yapmayan hoca göreceğiz.
danyde oynar bence o bolgede
Wellington geçirdiği sakatlıkları atlatmıstır umarım..1-2 kere izledim gercekten o bölgede oynayan bir oyuncuya göre aşırı hızlı..Bakıp görüceğiz hayırlısı olsun camiamıza
Galatasaray sözlükten güzel bir entry.
http://gss.gs/1272160Quote:
kendisi hakkında olumlu-olumsuz şeyler söyleyenlerin yüzde 99'unun kendisini bir kez bile izlemediği futbolcudur. daha hala kesinleşmiş bir şey yok ama olacak gibi gözüküyor. anlatıldığı kadarıyla transfere ön ayak olan kişi taffarel, onay veren isim ise imparator. arkadaş eleştirmeden, asmaya başlamadan önce şu isimlere bakın da bi kendinize gelin.
imparator belli ki takımı gençleştirmek istiyor veyahut melo yeterli güveni vermiyor hocaya. sen ben daha mı iyi bileceğiz imparatordan? bu ne yüzsüzlüktür arkadaş?
kendisine burun kıvıranların bir çoğu ujfalisi geldiğinde 'bu adam 34 yaşında', muslera geldiğinde 'bu adam madem iyiydi neden lazio'da oynuyor', melo geldiğinde 'geçen sene yılın bidonuydu' diyen adamlar.
aynı adamı porto almış olsaydı 'gördün mü bak adamlar yine buldu gencecik çocuğu, 2 sene sonra 50 milyona satarlar, bizim de onlar gibi olmamız lazım' diyenler türeyecekti. aha işte bu adam porto'nun değil bizim kaptığımız adam, olaya bir de bu yönünden bakın.
melo'yu hepimiz çok sevdik, o da bizi sevdi. ama artık şunu kabullenmek lazım ki melo yok. madem wellington geliyor, hoş gelmiş safa gelmiş. inşallah onu da çok severiz.
son olarak,
başımızda fatih terim var baylar.
Melo gibi :D
https://pbs.twimg.com/media/BI0QkkECYAAAmVP.jpg
ayrica 2009"da manu ve madridde ilgilenmis herkes ovuyor potansiyelliydi diye ama iste sakatliklar...
http://www.tribalfootball.com/articl...lington-224424
20 yaşında yaşanan sakatlık ile 34 yaşında yaşanan sakatlıklar aynı olmuyor tabi bunu da unutmamak lazım.
Wellington transferi gerçekleşirse iyi mi kötü mü doğru mu yanlış mı zaman gösterecek. Bana göre Fatih Terim & Ünal Aysal ikilisi büyük bir risk alıyor ve bu aldıkları riski hata olarak değerlendiriyorum. Artıları eksilerinden çok daha fazla olan, takımla ve taraftarla bütünleşmiş olan Melo'yu almalıydık. 2 şampiyonlukta ve ŞL çeyrek finalinde büyük pay sahibiydi, ben "pitbull"u çok özleyeceğim. Umarım alınan bu risk hatta oynanan kumar diyebiliriz Galatasaray açısından hayırlı olur.
Bu oyuncunun bonservisinin %30 U shaktar'daymış. O kadar iyi bi topçu olsaymış lucesce bize bırakır mıydı? Bence bırakmazdı. Umarım yanılırım.
Melo'nun GS'ye gelmemesine sevindim açıkcası. Maç seçen bir oyuncu olarak aklımda kalmış Melo ve Galatasaray gibi büyük bir kulübün sezonun 5-6 maçında iyi oynayıp kalanında yatacak bir oyuncuya ihtiyacı yok bence.
20 yaşındaki biriyle 34 yaşındaki birinin iyileşme hızları daha farklı olur. Gençler daha çabuk iyileşir, toparlanır. Yaşlandıkça bu işin süresi uzar, bazen tam iyileşme bile olmayabilir.
Benim bildiğim %40'ı Sao Paulo'da, %30'u babasında %30'u bi menajerlik şirketinde. Shaktar işi nereden çıktı ?
Kim o Shaktar'da bonservisi var dediyse Wellington Nem ile karıştırmıştır,interneti didik didik ettim Shaktar'la ilgili bir haberini bulamadım,sadece zamanında ilgilendiği yazıyor.
Ya o değilde bu adamın ismi sigara markası gibi ya. "Bana bi kısa Wellington ver" dicen tekele hemen uzatıcak mavi bi paket :n::n:
Wellington'u FM profiline göre değerlendirecek olursak çok iş yapar bu adam bizde ileride de çok iyi fiyata satılır diye düşünüyorum.Hemen eleştirmek yanlış olur yönetimi Melo 4 yıllık sözleşme istediyse böyle bi hamle daha doğru olmuş bence.
Fm profili koyabilir mi biri?
Bu arada shaktar'ı gssözlük'te gördüm ben.
Melo'yu almak gerekirdi bence. Melo'nun yaptığı işi yapacak adamı bulamayız hiçbir yerde.
Gecen sezonun ikinci yarisinda, Melo'nun performansini ortaya koyabilecek futbolcu az.
Ahahaha Shakhtar'dan sonra Wellington'un bonservisinin bir kısmını Atletico Madrid'e de verdiler :n: Yok mu artıran ?
rahat olun wellington ortaligin anladiniz :D imparator istediyse diyecek birseyim yok demekki melodan daha kaliteli gordu ki istedilar aldilar.