Wellington geçirdiği sakatlıkları atlatmıstır umarım..1-2 kere izledim gercekten o bölgede oynayan bir oyuncuya göre aşırı hızlı..Bakıp görüceğiz hayırlısı olsun camiamıza
Galatasaray sözlükten güzel bir entry.
http://gss.gs/1272160kendisi hakkında olumlu-olumsuz şeyler söyleyenlerin yüzde 99'unun kendisini bir kez bile izlemediği futbolcudur. daha hala kesinleşmiş bir şey yok ama olacak gibi gözüküyor. anlatıldığı kadarıyla transfere ön ayak olan kişi taffarel, onay veren isim ise imparator. arkadaş eleştirmeden, asmaya başlamadan önce şu isimlere bakın da bi kendinize gelin.
imparator belli ki takımı gençleştirmek istiyor veyahut melo yeterli güveni vermiyor hocaya. sen ben daha mı iyi bileceğiz imparatordan? bu ne yüzsüzlüktür arkadaş?
kendisine burun kıvıranların bir çoğu ujfalisi geldiğinde 'bu adam 34 yaşında', muslera geldiğinde 'bu adam madem iyiydi neden lazio'da oynuyor', melo geldiğinde 'geçen sene yılın bidonuydu' diyen adamlar.
aynı adamı porto almış olsaydı 'gördün mü bak adamlar yine buldu gencecik çocuğu, 2 sene sonra 50 milyona satarlar, bizim de onlar gibi olmamız lazım' diyenler türeyecekti. aha işte bu adam porto'nun değil bizim kaptığımız adam, olaya bir de bu yönünden bakın.
melo'yu hepimiz çok sevdik, o da bizi sevdi. ama artık şunu kabullenmek lazım ki melo yok. madem wellington geliyor, hoş gelmiş safa gelmiş. inşallah onu da çok severiz.
son olarak,
başımızda fatih terim var baylar.
Screw you guys, I'm goin' home
Melo gibi
ayrica 2009"da manu ve madridde ilgilenmis herkes ovuyor potansiyelliydi diye ama iste sakatliklar...
http://www.tribalfootball.com/articl...lington-224424
20 yaşında yaşanan sakatlık ile 34 yaşında yaşanan sakatlıklar aynı olmuyor tabi bunu da unutmamak lazım.
Wellington transferi gerçekleşirse iyi mi kötü mü doğru mu yanlış mı zaman gösterecek. Bana göre Fatih Terim & Ünal Aysal ikilisi büyük bir risk alıyor ve bu aldıkları riski hata olarak değerlendiriyorum. Artıları eksilerinden çok daha fazla olan, takımla ve taraftarla bütünleşmiş olan Melo'yu almalıydık. 2 şampiyonlukta ve ŞL çeyrek finalinde büyük pay sahibiydi, ben "pitbull"u çok özleyeceğim. Umarım alınan bu risk hatta oynanan kumar diyebiliriz Galatasaray açısından hayırlı olur.
Bu oyuncunun bonservisinin %30 U shaktar'daymış. O kadar iyi bi topçu olsaymış lucesce bize bırakır mıydı? Bence bırakmazdı. Umarım yanılırım.
Melo'nun GS'ye gelmemesine sevindim açıkcası. Maç seçen bir oyuncu olarak aklımda kalmış Melo ve Galatasaray gibi büyük bir kulübün sezonun 5-6 maçında iyi oynayıp kalanında yatacak bir oyuncuya ihtiyacı yok bence.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
20 yaşındaki biriyle 34 yaşındaki birinin iyileşme hızları daha farklı olur. Gençler daha çabuk iyileşir, toparlanır. Yaşlandıkça bu işin süresi uzar, bazen tam iyileşme bile olmayabilir.
Benim bildiğim %40'ı Sao Paulo'da, %30'u babasında %30'u bi menajerlik şirketinde. Shaktar işi nereden çıktı ?
Kim o Shaktar'da bonservisi var dediyse Wellington Nem ile karıştırmıştır,interneti didik didik ettim Shaktar'la ilgili bir haberini bulamadım,sadece zamanında ilgilendiği yazıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ya o değilde bu adamın ismi sigara markası gibi ya. "Bana bi kısa Wellington ver" dicen tekele hemen uzatıcak mavi bi paket![]()
Wellington'u FM profiline göre değerlendirecek olursak çok iş yapar bu adam bizde ileride de çok iyi fiyata satılır diye düşünüyorum.Hemen eleştirmek yanlış olur yönetimi Melo 4 yıllık sözleşme istediyse böyle bi hamle daha doğru olmuş bence.
Fm profili koyabilir mi biri?
Bu arada shaktar'ı gssözlük'te gördüm ben.
Melo'yu almak gerekirdi bence. Melo'nun yaptığı işi yapacak adamı bulamayız hiçbir yerde.
Gecen sezonun ikinci yarisinda, Melo'nun performansini ortaya koyabilecek futbolcu az.
Ahahaha Shakhtar'dan sonra Wellington'un bonservisinin bir kısmını Atletico Madrid'e de verdilerYok mu artıran ?
rahat olun wellington ortaligin anladinizimparator istediyse diyecek birseyim yok demekki melodan daha kaliteli gordu ki istedilar aldilar.
Millet tutturmus melo da melo ya melo yu siz elestirmiyormuydinuz sezon basinda.?melo gercektende bir ögrenci gibi sinavlar yaklastimi dersine calisiyor,mac secici bir adam eger bonservisi alinsaydi adim gibi eminim ki ilk bize geldigi sezon ki gibi bir performans göstermezdi biz türk milletinin ne istedigi belli olmuyor bir diyoruz genc oyunculari transfer edelim ediyorlar sonrada keske meloyu alsaydik melo söyle melo böyle ya kardesim o kadar biliOrsan cik ünal baskanin karsina de fatih terim bu isi beceremiyor biz yapalim onun isini.biraz saygi gösterelim ve bekleyip görelim fatih hocanin kararlarini,takimin teknik direktörüsü senor terim se ve ünal baskanla risk aldilarsa bir bildikleri vardir hayat zaten bir kumar gibidir risk almadan kazanamazsin
Melo'nun alınmamasını destekliyorum ben açıkcası.
Yat yat yat son maçlarda oyna sonra gelin beni alın de yok öyle bir şey
Melo'nun yerini doldurur mu diye korkanlara da tek lafım ; En kötü ligin ilk yarısındaki Melo gibi olur. Bundan daha aşağısı olmaz yani ki o Galatasaray da öyle ya da böyle yoluna devam ediyordu.
Tek sorun sakatlıkları sanırım 2 tane ağır sakatlık geçirmiş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Melo kalsın Wellington gelmesin diyenlerin çoğu Melo geldiğinde küfrediyordu, Muslera geldiğinde madem o kadar iyi Lazio neden bıraktı diyordu, Elmander geldiğinde o da kim gereksiz düz topçu diyordu, Ujfa geldiğinde 34 yaşında 3'ün 1'inin en dandiğini aldık vs diyordu yani diyeceğim o ki In Terim we trust
devre su an defansif olarak cok iyi gozuktu bana mudaheleleri iyi hizli bir oyuncu ama hucumda pek goremedik ya taktik geregi cikmiyor yada cikmak istemiyor
Wellington'un elleri küçükmüş beyler.
Şu ana kadar göze çarpan tek özelliği hızı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA"]Fm Profini bırak,burdan izle[/YOUTUBE]
Transfer yorumu: Defansif özelliği daha yüksek olan Fiziksel olarak, hatta tip olarak Aurelio'ya benzediği kadar koşusu topa vururken vücudunun aldığı şekil falan bildiğin içine Marco Aurelio kaçmış elemandır (: Bu transfer Selçuk'a daha fazla rahatlık kazandıracak en azından Selçuk Melo'nun açığını kapatmak zorunda da kalmayacak.
...
Wellington'un nasıl bir futbolcu olduğunu pek bilmiyorum da Terim'e de bu kadar aşırı ve koşulsuz güvenmeyin bence. Örneğinl Gs'deki ikinci döneminde yaptığı transfer fiyaskoları ortada. Almaguer, Fabio Pinto, Lukunku,Felipe,Christian(Lan!%&?) Xavier.
Geldiğinde dedik Galatasaray'ın Ferguson'u olsun diye,2-3 hata yapsın varsın,o 2-3 hatadan daha güçlü bir Fatih Terim daha güçlü bir Galatasaray doğacaktır.Evet şu an çok iyi bir yoldayız,ama gün gelir şampiyonluklar yerini 2.liklere ŞL'de çeyrek final Avrupa Ligi'nde 1.tura dönebilir,dönse bile Fatih Terim olduğu sürece Galatasaray taraftarının sabırlı olması gerekiyor artık.
Aklıma Michael Jordan'ın lafı geldi;
“Kariyerimde 9000'in üstünde şut kaçırdım, hemen hemen 300 maçta yenildim, 26 defa maç kazanma sayısı için bana güvenildi, kaçırdım. Hayatımda tekrar, tekrar ve tekrar başarısız oldum ve bu yüzden başardım”
Bu yüzden ne hata yaparsa yapsın ben Fatih Terim'in arkasındayım.Wellington'u Fatih Terim'mi istiyor ? Başka söze gerek yok,çünkü tek sorumlu o.