Ali Adnan olamayacaksa,Riera ve Hakan hiç hiç hiç olamaz.
Printable View
Ali Adnan olamayacaksa,Riera ve Hakan hiç hiç hiç olamaz.
Rieraya talip var ispanyadan villereal :D yarin marca detaylari aciklicakmis bakalim insallah kurtuluruz su adamdan yillik 3m cok cok fazla...
Bunu söyleyebilmek için Ali Adnan'dan daha iyi özelliklere sahip 2 tane sol bek'i olması gerek Galatasaray'ın.
Çünkü sana göre yedek bile olamaz. Kaç defa izledin Ali Adnan'ı demeyeceğim belli ki izlemişsin yoksa bu kadar net konuşmazdın.
Asıl sorum bu çocuktan bu kadar üstün olan 2 tane bek kim Galatasaray da ?
Ali Adnan'ı izlemediğim için yorum yapamam onun hakkında ama garanti transfer lazım o bölgeye
Zaten biri 30 diğeri 31 yaşında,bunların sonu gelmiş artık,genç bir sol beke ihtiyacımız var.
teknik bir bek degil ama mucadeleci hizli savasan bir bek.
Ben Galatasaray'da sol bek var demedim. Zaten olmadığı için sol bek transferi için uğraşılıyor. Ancak yeni bir transfer yapılacaksa bu isim Ali Adnan olmamalı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' ni tam anlamıyla kaldırabilecek, her yönüyle güvenebileceğimiz bir bek olmalı.
Maalesef böyle bir yabancı kuralı var iken, yabancı, genç ve ne yapacağını bilemeyeceğimiz bir sol beke para verip onu ilk 11 e koymak intihardan başka birey değildir.
Bunlara ek olarak elimde Riera, Balta ve Ali Adnan olsa, yaşından ve geleceğinden dolayı tabii ki Ali Adnan' ı oynatırım. Ancak bu demek değildir ki Ali Adnan çok iyi bir bek. Zorunda olduğum için oynatmış olurum.
@Namzet yazmış. Ben de öyle düşünüyorum. "Garanti bir transfer gerekli"
Genç oyuncu her zaman riskdir ancak ben o riske razıyım zaten yıllardır sol tarafımız risk altında.Riera'ya göre bakarsak iyi orta açabiliyor,Hakan'a göre bakarsak çok iyi bindirmeler yapıyor ve yaşı da genç.Şahsen ben ortalıkta çok sol bek olmadığı için,maliyeti de çok tutmayacağını düşündüğüm için Ali Adnan'ın alınması taraftarıyım.
Kaybedilecek çok birşey yok dediğin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek milyon dolarlar.
sınır olayını anlamadım. Ali Adnan' ın Türk pasaportu yok ki. Her türlü işimize yaramıyor. Ne demek istedin orada ?
Ayrıca bana göre, Ali Adnan gelecek 10 yılı kapatabilecek kalitede bir sol bek değil. Gördüğüm kadarıyla umursamaz ve bencil bir yapısı var. Müthiş potansiyeli olsa bile o potansiyele ulaşamaz.
Son olarak, madem genç ve geleceği kapatacak bir sol bek arıyoruz. O zaman vereceğiz 10 milyon 15 milyon ve gerçekten sağlam bir bek alacağız oraya. Sonra da 10 sene bakmayacağız transfer için. En basit örnek kale mevkisinde Muslera. Bir kaleci için fazla bir ücret verildi. Ancak, Muslera başka yere transfer olmaz ise kimse ardına bakmaz o mevkide.
Ali Adnan sırf bindirme yaparak sezonda en az 5-6 gole katkıda bulunur,adım gibi eminim.Dar alanda etkili bir oyuncu zaten.
Bazısı diyor ki teknik ayaklarına hakim ama hantal bi bek bazısı diyoki hızlı ama teknik değil. Bende anlamadım nasıl bi bek, iki maç izledim oda az buz nasıl biri anlamadım.
Aniden hızlanabiliyor ama öyle çok hızlı bir oyuncu diyemeyiz,attığı gollere ve dar alanda yaptığı hareketlere bakarsak ben şahsen FM değeri olarak 13-14 gibi bir değer veririm tekniğine.Diğer özelliklerinde en dikkat çekici olanları ise hava topları ve ortaları.
Edit:
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16319
Ali adnan anca riera giderse mantıklı bir transfer olur.Daha iyi ve tecrübeli biri tabi ki güzel olur ama ben hocamız ne yaparsa arkasındayım.30 yaşnda ve asıl mevkisi sol bek olmayan bir adamın yollanıp yerine genc ve geleceği parlak birinin gelmesi şahsen beni heycanlandırır.Aynı şeyi yabancı bir takım yapsa 'Vay be adamlar korkmadan sahaya sürüyor bizimkiler anca bitik oyuncuları oynatsin' deriz.İlk 11de yeterince tecrübeli adam var niye bir tane de genç olmasın?
Zafer'e Ali Adnan konusunda katılmamak elde değil.Tamam genç potansiyelli eyvallah ama biz şu an yapılanma sürecinde falan değiliz 2-3 senemizi heba edecek.Bize hazır oyuncu lazım.Riera ve Hakan süper değil ama mecbur kalırsak yine Riera'nın oynaması taraftarıyım.Ben ilk alışma dönemi hariç Riera'nın oynamadığı bir mevkii için çok iyi oynadığını düşünüyorum.Riera'nın şu an tek kötü yanı aldığı para.Dağıtmayayım konuyu Ali Adnan ne kadar potansiyelli olursa olsun özellikle Türkiye'de günlük başarılar geçerli.Lig başlayalıdan beri 50 sene oldu mu bilmiyorum ama farzedelim olsun ligte alt yapı kurayım da coşayım diyen bir takım yok gençleri oynatayım da büyük başarılar elde edeyim diyen de yok.Burada her zaman günlük başarılar geçerli.Galatasaray'ın izleyeceği genç oyuncu transfer politikası şu aşamada yemez.2 sene öncesine dönsek anlayışla karşılarım ama böyle büyük kulvarlarda büyük hedefler koyan bir kulüp için Avrupa görmüş olmuş oyuncular şart.İlla yerli genç alınacaksa da alınsın ama lig veya Ş.Liginde forma şansı bulamaz.Realist olmak gerek.
Niye ki? Philip Lahm 30 yaşında mı başladı Şampiyonlar Liginde oynamaya?
Koskoca kadroda 20 yaşın altında bir tane oyuncu olması niye bu kadar rahatsız ediyor ki sizi?
Artı böyle dünya yıldızı ala ala para dayanmaz zaten. Bana öyle geliyor ki maddi sıkıntılarımız var Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra. Transfer yapamıyoruz kamp başladı bitecek.
Tepkiler bu adamın yaşına mı oyununa mı ? Yaşınaysa eyvallah derim ama bu adamın oyununun Hakan'dan,Riera'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta Hakan'dan çok daha iyi bir bek olduğu konusunda eminim ben.Riera'da devşirme sol bek olduğu için tam verim gösteremiyor,aldığı paranın hakkını veren de bir oyuncu değil.Ali Adnan bize gelse de gelmese de büyük bir oyuncu olacak.
Transfer yapamayışımızın sebebi TFF.Saçma sapan yabancı kuralı ile resmen transferlerimizi baltaladı öncelikle onu belirteyim.
İkincisi şu an Ali Adnan'ın oynayacağı futbol flu.Birde adama sağlam para verirsek-ki dediğiniz gibi iyiyse alacağımız kulüp iyi para ister-iki gün sonra gençmiş potansiyelliymiş kimse bakmaz iyi futbol oynamadığı zaman.Tefe koyarlar iki dakikada.Hem Ünal Aysal benim gördüğüm istemeye istemeye seçime götürdü Galatasaray'ı.Yani tepki çekecek bir hareket yaptı.Galatasaray'da en çok başarısı önemsenen branş takdir edersin ki futbol.En ufak başarısızlıkta Ünal Aysal'a laf edecek çok adam çıkar.Kendi de böyle şeyi istemez haliyle.Bu sebeple Ünal Aysal'ın şu an gençmiş süper yetenekmiş tarzı-bana göre riskli-transfer yapma lüksü yok.Geçenlerde adı geçmişti Jeremy Mathieu gibi Avrupa tecrübesi olan bir isim bize şu an fayda açısından daha mantıklı transfer olur.Bu arada belirtmemde fayda olacak Ali Adnan'ı seyretmedim hiç.Ama yaşı benim çekincelerimin en başında geliyor.Ha iyi futbolcudur ama söylediğim gibi burası Türkiye adamın 2 kötü maçında şu an destekleyen çoğu taraftar bu adam mı aldığınız adam demeye başlar.Gerçekler bence bunlar.
http://instagram.com/p/bwEmDjSsJJ/
Melo geliyor Melo :(Quote:
Training with my wife! I hope to be with my team next week!!
http://s14.directupload.net/images/120514/pfvzq62o.swf
Ortada bir isim yokken hayali oyuncularla kıyaslamak gereksiz bence.Digne 15m euro dendi,biz kime 15 vermişiz de ona vereceğiz ? Mathieu dendi Riera ile takas dendi,şimdi Villarreal deniyor Riera için,Carlinhos dendi adam takımını çok seviyor ayrılmıyor,Kolarov dendi ortada somut bir şey yok,zaten kiralık olarak söylendi.Şimdi de 3-4 gündür Ali Adnan ismi ortada dolaşıyor,hem maliyeti açısından hem de şu an ki mevcut beklerimiz açısından Ali Adnan son derece makul bir isimdir.Bu zamanda öyle ''Bastırıyım parayı alıyım kalitelisinden sol beki'' tarzı bir yaklaşım bizim kulüplerimizde gerçekçi olmaz çünkü sol bek sıkıntısı yaşanıyor Dünya'da,hem ucuzunu hem de gencini bulunca yumulacaksın.Zaten oynadığı oyuna değinmiyorum.
Ali Adnan'ı ızledım canlı olarak. Irak gıbı bıreysel yetenek yönünden zayıf bır takımın sol bek olmasına rağmen en kılıt oyuncusu. Savunma'dan top çıkarıyor, hücum bölgesinde hep o var, bindirmeleri hep o yapıyordu. Sol kulvarın her yerinde oynayacak yeteneğe sahip gibi duruyor. Zaten 3.lük maçında son 20 dakıka cıvarı sol açık oynadı. Bana Wınnıng Eleven'da forvete koydugumuz Roberto Carlos'u anımsattı. Ya da Şahan'ın ünlü Fınk'lı skeçındeki Fink gıbı dıyebılırız.
youtube :cool:
şaka bir yana, maçlarda siz Ali Adnan' ın tekniğine bakarken ben biraz da mental durumuna baktım diyeyim. Mental açıdan zayıf bir oyuncu gibi geliyor bana. Evet iyi bir tekniği var, onu da kabul ediyorum ama. Mental gerçekten çok önemli. Belki 5 sene sonra mentalini de geliştirir. Ancak 2-3 sene boyunca çok ağlarız. Ah şu yabancı kuralı olmasa, sağlam bir bek alırım, yedeğe de Ali Adnan' ı koyarım. Ancak bu şartlarda Ali Adnan ne kadar faydalı olur, o konuda şüphelerim var.
keşke @perpetua gelse de 3-5 birşey yazıp aydınlatsa bizleri...
Abi genç oyuncular her zaman bir yerinden eksik olur ancak bu adam bir başka geliyor bana.Sol bek terimi aklımda nasıl yer ettiyse,bütün özellikleri mükemmel olmasa da çoğunu Galatasaray'ın sol bek mevkisini kaldıracak hatta seviye atlatacak şekilde oynuyor.Yanılabilirim tabi ki ancak ortada dolaşan en mantıklı isim şu an Ali Adnan,elbet türlü türlü sol bek bulabiliriz ama onların maliyetleri cidden bizim bir sol beke vereceğimiz düzeyde değil.
Takımın Slovenya kampında Melo ve Umut'ta olucaktır diye düşünüyorum.Bu 2 oyuncuyla transfer kapanır.Belki Kerim Frei gibi bir yerli gelir.Fazlasınada gerek yok zaten.Melo ve Umut ile zaten taşlar yerine oturacak.
Sonra aglıyoruz ya Porto shaktar vs. bu adamları ucuza almış şu kadar satıyor diye.
Ali Adnan diyoruz hala oynar mı bilmem ne vs.
Porto gibi olacaksan böyle risklere gireceksin.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsunQuote:
Umut Bulut Galatasaray'da
Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Umut Bulut ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.
KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Toulouse FC profesyonel oyuncularından Umut Bulut'la 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 3+1 futbol sezonu (son sene opsiyonlu) için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Toulouse FC) 2.700.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve sözleşme devam ederse 2016-2017 sezonlarının herbirinde sırasıyla 1.750.000 EUR, 1.800.000 EUR, 1.850.000 EUR ve 1.850.000 EUR sabit transfer ücreti ve herbir sezonda 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Güzel oldu bu, hayırlı olsun.
umutun alacagi yillik paralar fazla geldi bana bonserviside cok makul.
Umut Galatasaraydan guzel paralar kazaniyormus. Hayirli olsun
Melo'da en geç yarın olur gibi.
Harbi umut çok alıyor ama.
Umut az bile alıyor. Alternatifi olmayan bir adam için normal bir para hatta dediğim gibi az bi para. Yabancısını bulup getirme gibi şansımız yok maalesef.
Umut hayırlı olsun :)
http://www.365g24s.com/content?id=420
'Ali Adnan ve Bruma için teklif yaptık'
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Şaş, “Tercihimizi Melo’dan yana kullandık” dedi.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/gal...elismeler.html
Culio, Elmander ve Riera'yı gönderip, Melo, Ali Adnan, Bruma 3'lüsünü almak istiyorlar galiba.
Geçen yıl yine aynı bugünlerde transferde baya hareketlilik yaşamıştık,yine aynı günler,yine hareketlilik var,akşam üstü Melo,Bruma ve Ali Adnan üçlüsünden birinin KAP'a bildirilme ihtimalini yüksek görüyorum ben.
Umut geçen sene 2. yarıda hiç bişey yapamadı.Ayağında top bile tutamıyordu ama.