Sayfa 1034 / 1204 İlkİlk ... 34534934984102410321033103410351036104410841134 ... SonSon
30,991 ile 31,020 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Bruma haberleri bana hiç gerçekçi gelmiyor. Türkiye'de 18 yaşında sadece U-20 turnuvasında kendini göstermiş birine 8 milyon verilebilmesi ihtimal dahilinde değil, Türkiye buna daha hazır değil. Draxler'e bile bu parayı versek yadırgayanlar olur buralarda Bruma'da neymiş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beyler Emmanuel Culio'nun menajerlik şirketiyle Ali Adnan'ın ki aynı.

Menajeri bize önermiş olabilir,gözlemcilerden de rapor alınmıştır büyük ihtimal.İnşallah doğrudur ya,gelmiştir umarım.

Edit:

Bu arada Twitter'da genç yetenek genç yetenek diye yırtınan kişiler Ali Adnan'ın ismi çıkınca ''O kimmiş ? Çilek dediler hurma geldi'' vb böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar.

Herhalde genç yetenekten kasıtları ederleri en az 10-15 milyon edecek süper yetenekli oyuncular.
    ahahahahah hurma mı komikmiş ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu şaka olarak söylese komik tabi ki de adam ciddi ciddi bir şekilde diyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=296240

Profesyonel futbolcu Umut Bulut'un kulübü Toulouse FC ile futbolcunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

5. Default

Galatasaray Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki Kalecisi Ramazan Köse ile anlaşmaya vardı.(AMK)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amkspor'da öyle bir haber yok hocam.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by 12334782346 View Post
    Galatasaray Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki Kalecisi Ramazan Köse ile anlaşmaya vardı.(AMK)
    Nickin çok güzelmiş dostum. Anlamı ne?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16300

Şöyle saçma bir haber var ama umut fakirin ekmeğidir işte Sözde abisi Galatasaray'la anlaştı demiş.

Bu da fotoğraf;

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tekniği gayet üst seviyede,hava toplarında iyi,orta çekiyor,şut çekiyor,pas atıyor,bindirme yapıyor.

Tam aradığımız bir sol bek,inşallah gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ali Adnan Galatasaray' ın ilk 11 oyuncusu olamaz. Tribünde oturmaya, kupa maçlarında veya bazı kolay lig maçlarında oynamaya gelecekse locamızda bol yer var. Buyursun gelsin.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ali Adnan olamayacaksa,Riera ve Hakan hiç hiç hiç olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rieraya talip var ispanyadan villereal yarin marca detaylari aciklicakmis bakalim insallah kurtuluruz su adamdan yillik 3m cok cok fazla...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ali Adnan Galatasaray' ın ilk 11 oyuncusu olamaz. Tribünde oturmaya, kupa maçlarında veya bazı kolay lig maçlarında oynamaya gelecekse locamızda bol yer var. Buyursun gelsin.
    Bunu söyleyebilmek için Ali Adnan'dan daha iyi özelliklere sahip 2 tane sol bek'i olması gerek Galatasaray'ın.

Çünkü sana göre yedek bile olamaz. Kaç defa izledin Ali Adnan'ı demeyeceğim belli ki izlemişsin yoksa bu kadar net konuşmazdın.

Asıl sorum bu çocuktan bu kadar üstün olan 2 tane bek kim Galatasaray da ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ali Adnan'ı izlemediğim için yorum yapamam onun hakkında ama garanti transfer lazım o bölgeye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten biri 30 diğeri 31 yaşında,bunların sonu gelmiş artık,genç bir sol beke ihtiyacımız var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

teknik bir bek degil ama mucadeleci hizli savasan bir bek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bunu söyleyebilmek için Ali Adnan'dan daha iyi özelliklere sahip 2 tane sol bek'i olması gerek Galatasaray'ın.

Çünkü sana göre yedek bile olamaz. Kaç defa izledin Ali Adnan'ı demeyeceğim belli ki izlemişsin yoksa bu kadar net konuşmazdın.

Asıl sorum bu çocuktan bu kadar üstün olan 2 tane bek kim Galatasaray da ?
    Ben Galatasaray'da sol bek var demedim. Zaten olmadığı için sol bek transferi için uğraşılıyor. Ancak yeni bir transfer yapılacaksa bu isim Ali Adnan olmamalı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' ni tam anlamıyla kaldırabilecek, her yönüyle güvenebileceğimiz bir bek olmalı.

Maalesef böyle bir yabancı kuralı var iken, yabancı, genç ve ne yapacağını bilemeyeceğimiz bir sol beke para verip onu ilk 11 e koymak intihardan başka birey değildir.

Bunlara ek olarak elimde Riera, Balta ve Ali Adnan olsa, yaşından ve geleceğinden dolayı tabii ki Ali Adnan' ı oynatırım. Ancak bu demek değildir ki Ali Adnan çok iyi bir bek. Zorunda olduğum için oynatmış olurum.

@Namzet yazmış. Ben de öyle düşünüyorum. "Garanti bir transfer gerekli"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben Galatasaray'da sol bek var demedim. Zaten olmadığı için sol bek transferi için uğraşılıyor. Ancak yeni bir transfer yapılacaksa bu isim Ali Adnan olmamalı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' ni tam anlamıyla kaldırabilecek, her yönüyle güvenebileceğimiz bir bek olmalı.

Maalesef böyle bir yabancı kuralı var iken, yabancı, genç ve ne yapacağını bilemeyeceğimiz bir sol beke para verip onu ilk 11 e koymak intihardan başka birey değildir.

Bunlara ek olarak elimde Riera, Balta ve Ali Adnan olsa, yaşından ve geleceğinden dolayı tabii ki Ali Adnan' ı oynatırım. Ancak bu demek değildir ki Ali Adnan çok iyi bir bek. Zorunda olduğum için oynatmış olurum.

@Namzet yazmış. Ben de öyle düşünüyorum. "Garanti bir transfer gerekli"
    Allah allah

Zevk için Ali Adnan'a yönelinmedi ya sınır bekte kullanımak istenmiyor ve bari genç birisi olsun diye uğraşılıyor.

Bence Riera ve Balta'dan daha iyi bir oyun ortaya koyabilecek bir oyuncu ve kaybedecek çok bişey yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genç oyuncu her zaman riskdir ancak ben o riske razıyım zaten yıllardır sol tarafımız risk altında.Riera'ya göre bakarsak iyi orta açabiliyor,Hakan'a göre bakarsak çok iyi bindirmeler yapıyor ve yaşı da genç.Şahsen ben ortalıkta çok sol bek olmadığı için,maliyeti de çok tutmayacağını düşündüğüm için Ali Adnan'ın alınması taraftarıyım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Allah allah

Zevk için Ali Adnan'a yönelinmedi ya sınır bekte kullanımak istenmiyor ve bari genç birisi olsun diye uğraşılıyor.

Bence Riera ve Balta'dan daha iyi bir oyun ortaya koyabilecek bir oyuncu ve kaybedecek çok bişey yok.
    Kaybedilecek çok birşey yok dediğin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek milyon dolarlar.

sınır olayını anlamadım. Ali Adnan' ın Türk pasaportu yok ki. Her türlü işimize yaramıyor. Ne demek istedin orada ?

Ayrıca bana göre, Ali Adnan gelecek 10 yılı kapatabilecek kalitede bir sol bek değil. Gördüğüm kadarıyla umursamaz ve bencil bir yapısı var. Müthiş potansiyeli olsa bile o potansiyele ulaşamaz.

Son olarak, madem genç ve geleceği kapatacak bir sol bek arıyoruz. O zaman vereceğiz 10 milyon 15 milyon ve gerçekten sağlam bir bek alacağız oraya. Sonra da 10 sene bakmayacağız transfer için. En basit örnek kale mevkisinde Muslera. Bir kaleci için fazla bir ücret verildi. Ancak, Muslera başka yere transfer olmaz ise kimse ardına bakmaz o mevkide.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaybedilecek çok birşey yok dediğin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek milyon dolarlar.

sınır olayını anlamadım. Ali Adnan' ın Türk pasaportu yok ki. Her türlü işimize yaramıyor. Ne demek istedin orada ?

Ayrıca bana göre, Ali Adnan gelecek 10 yılı kapatabilecek kalitede bir sol bek değil. Gördüğüm kadarıyla umursamaz ve bencil bir yapısı var. Müthiş potansiyeli olsa bile o potansiyele ulaşamaz.

Son olarak, madem genç ve geleceği kapatacak bir sol bek arıyoruz. O zaman vereceğiz 10 milyon 15 milyon ve gerçekten sağlam bir bek alacağız oraya. Sonra da 10 sene bakmayacağız transfer için. En basit örnek kale mevkisinde Muslera. Bir kaleci için fazla bir ücret verildi. Ancak, Muslera başka yere transfer olmaz ise kimse ardına bakmaz o mevkide.
    Ben Türk statüsünde sayılacak sanıyordum.

O zaman kendisini kanıtlamış birisi de alınabilir. Coentrao olabilir mesela

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ali Adnan sırf bindirme yaparak sezonda en az 5-6 gole katkıda bulunur,adım gibi eminim.Dar alanda etkili bir oyuncu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bazısı diyor ki teknik ayaklarına hakim ama hantal bi bek bazısı diyoki hızlı ama teknik değil. Bende anlamadım nasıl bi bek, iki maç izledim oda az buz nasıl biri anlamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aniden hızlanabiliyor ama öyle çok hızlı bir oyuncu diyemeyiz,attığı gollere ve dar alanda yaptığı hareketlere bakarsak ben şahsen FM değeri olarak 13-14 gibi bir değer veririm tekniğine.Diğer özelliklerinde en dikkat çekici olanları ise hava topları ve ortaları.

Edit:

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16319
    Last edited by europeanconquer : 14.Temmuz.2013 at 01:30

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ali adnan anca riera giderse mantıklı bir transfer olur.Daha iyi ve tecrübeli biri tabi ki güzel olur ama ben hocamız ne yaparsa arkasındayım.30 yaşnda ve asıl mevkisi sol bek olmayan bir adamın yollanıp yerine genc ve geleceği parlak birinin gelmesi şahsen beni heycanlandırır.Aynı şeyi yabancı bir takım yapsa 'Vay be adamlar korkmadan sahaya sürüyor bizimkiler anca bitik oyuncuları oynatsin' deriz.İlk 11de yeterince tecrübeli adam var niye bir tane de genç olmasın?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Zafer'e Ali Adnan konusunda katılmamak elde değil.Tamam genç potansiyelli eyvallah ama biz şu an yapılanma sürecinde falan değiliz 2-3 senemizi heba edecek.Bize hazır oyuncu lazım.Riera ve Hakan süper değil ama mecbur kalırsak yine Riera'nın oynaması taraftarıyım.Ben ilk alışma dönemi hariç Riera'nın oynamadığı bir mevkii için çok iyi oynadığını düşünüyorum.Riera'nın şu an tek kötü yanı aldığı para.Dağıtmayayım konuyu Ali Adnan ne kadar potansiyelli olursa olsun özellikle Türkiye'de günlük başarılar geçerli.Lig başlayalıdan beri 50 sene oldu mu bilmiyorum ama farzedelim olsun ligte alt yapı kurayım da coşayım diyen bir takım yok gençleri oynatayım da büyük başarılar elde edeyim diyen de yok.Burada her zaman günlük başarılar geçerli.Galatasaray'ın izleyeceği genç oyuncu transfer politikası şu aşamada yemez.2 sene öncesine dönsek anlayışla karşılarım ama böyle büyük kulvarlarda büyük hedefler koyan bir kulüp için Avrupa görmüş olmuş oyuncular şart.İlla yerli genç alınacaksa da alınsın ama lig veya Ş.Liginde forma şansı bulamaz.Realist olmak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Zafer'e Ali Adnan konusunda katılmamak elde değil.Tamam genç potansiyelli eyvallah ama biz şu an yapılanma sürecinde falan değiliz 2-3 senemizi heba edecek.Bize hazır oyuncu lazım.Riera ve Hakan süper değil ama mecbur kalırsak yine Riera'nın oynaması taraftarıyım.Ben ilk alışma dönemi hariç Riera'nın oynamadığı bir mevkii için çok iyi oynadığını düşünüyorum.Riera'nın şu an tek kötü yanı aldığı para.Dağıtmayayım konuyu Ali Adnan ne kadar potansiyelli olursa olsun özellikle Türkiye'de günlük başarılar geçerli.Lig başlayalıdan beri 50 sene oldu mu bilmiyorum ama farzedelim olsun ligte alt yapı kurayım da coşayım diyen bir takım yok gençleri oynatayım da büyük başarılar elde edeyim diyen de yok.Burada her zaman günlük başarılar geçerli.Galatasaray'ın izleyeceği genç oyuncu transfer politikası şu aşamada yemez.2 sene öncesine dönsek anlayışla karşılarım ama böyle büyük kulvarlarda büyük hedefler koyan bir kulüp için Avrupa görmüş olmuş oyuncular şart.İlla yerli genç alınacaksa da alınsın ama lig veya Ş.Liginde forma şansı bulamaz.Realist olmak gerek.
    Niye ki? Philip Lahm 30 yaşında mı başladı Şampiyonlar Liginde oynamaya?
    Koskoca kadroda 20 yaşın altında bir tane oyuncu olması niye bu kadar rahatsız ediyor ki sizi?
    Artı böyle dünya yıldızı ala ala para dayanmaz zaten. Bana öyle geliyor ki maddi sıkıntılarımız var Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra. Transfer yapamıyoruz kamp başladı bitecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tepkiler bu adamın yaşına mı oyununa mı ? Yaşınaysa eyvallah derim ama bu adamın oyununun Hakan'dan,Riera'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta Hakan'dan çok daha iyi bir bek olduğu konusunda eminim ben.Riera'da devşirme sol bek olduğu için tam verim gösteremiyor,aldığı paranın hakkını veren de bir oyuncu değil.Ali Adnan bize gelse de gelmese de büyük bir oyuncu olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Niye ki? Philip Lahm 30 yaşında mı başladı Şampiyonlar Liginde oynamaya?
    Koskoca kadroda 20 yaşın altında bir tane oyuncu olması niye bu kadar rahatsız ediyor ki sizi?
    Artı böyle dünya yıldızı ala ala para dayanmaz zaten. Bana öyle geliyor ki maddi sıkıntılarımız var Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra. Transfer yapamıyoruz kamp başladı bitecek.
    Transfer yapamayışımızın sebebi TFF.Saçma sapan yabancı kuralı ile resmen transferlerimizi baltaladı öncelikle onu belirteyim.

İkincisi şu an Ali Adnan'ın oynayacağı futbol flu.Birde adama sağlam para verirsek-ki dediğiniz gibi iyiyse alacağımız kulüp iyi para ister-iki gün sonra gençmiş potansiyelliymiş kimse bakmaz iyi futbol oynamadığı zaman.Tefe koyarlar iki dakikada.Hem Ünal Aysal benim gördüğüm istemeye istemeye seçime götürdü Galatasaray'ı.Yani tepki çekecek bir hareket yaptı.Galatasaray'da en çok başarısı önemsenen branş takdir edersin ki futbol.En ufak başarısızlıkta Ünal Aysal'a laf edecek çok adam çıkar.Kendi de böyle şeyi istemez haliyle.Bu sebeple Ünal Aysal'ın şu an gençmiş süper yetenekmiş tarzı-bana göre riskli-transfer yapma lüksü yok.Geçenlerde adı geçmişti Jeremy Mathieu gibi Avrupa tecrübesi olan bir isim bize şu an fayda açısından daha mantıklı transfer olur.Bu arada belirtmemde fayda olacak Ali Adnan'ı seyretmedim hiç.Ama yaşı benim çekincelerimin en başında geliyor.Ha iyi futbolcudur ama söylediğim gibi burası Türkiye adamın 2 kötü maçında şu an destekleyen çoğu taraftar bu adam mı aldığınız adam demeye başlar.Gerçekler bence bunlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://instagram.com/p/bwEmDjSsJJ/

Training with my wife! I hope to be with my team next week!!
    Melo geliyor Melo

http://s14.directupload.net/images/120514/pfvzq62o.swf

Mesaj Yetkileri