Bu derece kötü oynamamızın bir sebebi de yanlış oyuncu seçimleri.
mert yerine başka biri alınsaydı ne değişirdi? herhangi bir kaleci alınabilirdi. hiddink bir konuşmasında mert'te büyük potansiyel gördüğünü ve mert'in a milli takım atmosferini yaşamasını istediğini söylemişti. 3. kaleci sonuçta. ilk 18'e bile girmez.
Rakip Azerbeycan bırakında Mert gelsin yani :D
Adamı 1 sene evvel maç izlemiyor diye eleştiriyorduk. Şimdi Fenerbahçe'nin yedek kalecisini bir şekilde izlemiş, hakkında zamanında yorum bile yapmış ve nihayet milli takıma 3. kaleci olarak çağırıyor. Rahat bırakalım da işini yapsın artık.
Volkan yerine alınacak hiçbir kaleci zaten maçta forma giymeyecekti, Mert sadece tecrübe olsun bu tadı yaşasın diye alındı.
Mert'e Fenerbahçe çok şey borçlu, kurtardığı penaltı sayesinde bu gün şampiyon olduk. :)
saracoglunda yada inönüde ne zaman milli macta milli takim oyuncularina küfür edildigini gördün? fakat galatasaray taraftarinin her zaman yaptigi birsey bu... gecen mactada 90 dakika emre isliklandi ve ana avrat küfür edildi bu macta ise aynisi volkana yapildi.. bu tip olaylari nasil savunabiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten.
İnönü'de basit bir Honduras maçında bile sadece futbolculara değil bize de küfredildi. O maçta ordaydım ve Beşiktaş taraftarı her kırmızı beyaz tezahuratını bir anda siyah beyaza çevirip bütün stada söyletmeye çalıştı. Biz yuhalayıncada üstüne bir ton küfür ettiler, ne anamız kaldı ne bacımız. Oyunculara ettikleri küfürleri saymıyorum bile. O yüzden hiç savunmayın diğer taraftarları küfür her maçta ediliyor. Emre'nin milli maçta ıslıklanmasını bende istemiyorum ki Kazakistan maçında Emre ıslıklanmadı aksine alkışlandı hatta tribüne bile çağırıldı. Ama taraftarın kişisel kinini kusmasını normal olarak karşılıyorum ben çünkü Emre'nin yaptığı bana göre büyük ayıptı ve yanlıştı.
2. olup play-off oynama durumunda Bosna, İsveç, Hırvatistan, Danimarka, İskoçya gibi takımlar bekliyor bizi yüksek olasılıkla. Hırvatlar ve Bosna inşallah gelmez kalırsak. Ancak içimden bir ses play-offlara gidemeyeceğimizi söylüyor.
Ermenistan var Sait...Umarım onlar gelir gerisini eleyeceğimizi sanmıyorum...Gerçi Ermanistan'da güçlenmiş onlara karşı da ne yaparız bilmem ama en azından şansımız yüksek olur diğer takımlara göre...
Karadağ ile eşleşirsek benim için çok dramatik bir eşleşme olur. Fakat Karadağ gelsin istiyorum aralarında en kolayı.
İrlanda eler ama Ermenistan gelebilir yani futbol bu her şey olabilir :D Fransa-Bosna var Danimarka-Portekiz var onlarda kesin değil Fransa ve Portekiz 2. olursa zaten biz unutalım Euro 2012'yi falan :D