Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnönü'de basit bir Honduras maçında bile sadece futbolculara değil bize de küfredildi. O maçta ordaydım ve Beşiktaş taraftarı her kırmızı beyaz tezahuratını bir anda siyah beyaza çevirip bütün stada söyletmeye çalıştı. Biz yuhalayıncada üstüne bir ton küfür ettiler, ne anamız kaldı ne bacımız. Oyunculara ettikleri küfürleri saymıyorum bile. O yüzden hiç savunmayın diğer taraftarları küfür her maçta ediliyor. Emre'nin milli maçta ıslıklanmasını bende istemiyorum ki Kazakistan maçında Emre ıslıklanmadı aksine alkışlandı hatta tribüne bile çağırıldı. Ama taraftarın kişisel kinini kusmasını normal olarak karşılıyorum ben çünkü Emre'nin yaptığı bana göre büyük ayıptı ve yanlıştı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ama taraftarın kişisel kinini kusmasını normal olarak karşılıyorum ben çünkü Emre'nin yaptığı bana göre büyük ayıptı ve yanlıştı.
    Taraftarın kişisel kinini kusacağı maç milli maç değil,Fenerbahçe'li futbolculara yapılanların hiçbir açıklaması yok.Kendi takımının lig maçında istediğin kadar anasına bacısına küfür et,milli maçta edince ne oluyor?

Mesaj Yetkileri