Karede iki tane zenci var ama. Birisi sağda birisi ortada.Bienvenu de yoktu sanırım...
Printable View
Karede iki tane zenci var ama. Birisi sağda birisi ortada.Bienvenu de yoktu sanırım...
Henri ve sow onlar
Bu sezonda daha mac kalmadigina gore tahkimden sabah namazina dogru aciklama gelirmi :)
Lig şampiyonluğunun yerini tutmuyormuş onu anladım :) Açıkçası çok önemsediğim bir kupa değil ama bu sezonun en azından 1 kupayla bitmesi daha güzel oldu. Tüm takım ve teknik ekibi kutluyorum. Kupa Başkanımıza moral olmuştur inşallah diyerek gidiyorum :)
Bu arada Emre'nin de son maçıydı. Gönül isterdi ki kalsın futbola bu formayla veda etsin ama olmadı.
Bu formanın hakkını verenler asla unutulmaz , seni de unutmayacağız Emre Belözoğlu.
Bu sezon büyük bir mücadele örneği sergileyen camiamıza ufak bir teselli lazımdı. O da Türkiye kupası oldu. Türkiye kupası geyikleri son buldu ve önümüzdeki sene formamızda bayrağımız yine olacak. Bu açıdan sevindirici. Bunun haricinde Türkiye kupasının o kadar da büyük bir kupa olmadığı konusundaki şahsi görüşüm devam etmekte. Ama oyuncularımız ortaya koydukları mücadeleyle bunu hak ediyorlardı. Tüm takımımıza tebrikler.
İstanbul'da yaşanan olayları bir grup marjinal yaptı diyerek bu adamlar marjinal olduğu için durduk yere olay çıkarırlar algısı oluşturmaya çalışan bir kesim basına bugün Ankara'daki tribünlerden iyi bir kapak geldi. Çevik kuvvete tezahüratlarla iyi ayar verildi.
Önümüzdeki sene inşallah 2/2'de yaparız da Türkiye kupasını daha coşkulu şekilde kutlarız.
Edit: Maçtan sonra Fenerbahçe'yi tebrik eden Ertuğrul Sağlam ve diğer Bursalı oyunculara da teşekkürler, tebrikler.
Hala uyanmadığıma göre rüyada değilim , sanırım aldık şu kupayı sonunda . Yapılan geyikler adına hakikaten üzgünüm , bir mizah konusuydu . Ama sonunda oldu . He yeri değil ama şunu söyleyeyim , bir ara Galatasaray forumunda Sabri konusu vardı , dalga geçilmesi ile ilgili . Bizim Türkiye Kupası geyikleri gibidir , candır Sabri , efendiliğine kimse birşey diyemez . Şahsen ben kendim de dalga geçebiliyordum kupayı alamamamızla , o yüzden benzetiyorum bu iki durumu . Reyiz de candır yani sözün özü , nokta .
Maça gelirsek , bu kadarını beklemiyordum mevcut durumda , mevcut durum dediğim 3 Temmuz değil :D şampiyonluk kaybından bahsediyorum. Ama Alex bu kupayı almadan gitmedi , takım onunla güzel , ne diyeyim ki bu adama ben . Emre'nin de yolu açık olsun , bu taraftar unutmaz formanın hakkını vereni , fazlasıyla da verdi zaten.
Edit : Topuz'un 4-0 dan sonraki şutu girse , eski Topuz'dan eser bir gol olacaktı . Kendine güveni için girmesini isterdim o topun , harika vurdu.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruım. Artık Türkiye Kupası ile ilgili tartışmalar son buldu böylelikle.
Bir diğer yanı daha ise kupayı kazandığımız için önümüzde ki sezon da Türk bayrağı formamızda olacak. :)
Gittik, Aldık, Geldik
Direnişi kupayla taçlandırmak adına güzel bir mücadele örneği oldu. Yukarıda arkadaşların söylediği gibi seneye Türk bayrağı armasını tekrar taşıyacak olmak güzel. Caner'in golünden sonra bizler tribünde kupa şampiyonluğuna sevinmeye başlamıştık bile. Her geçen dakika süren iyi oyun, pozisyonlar ve goller sevincimizi daha da katladı. Bursaspor taraftarını tebrik ederim. Maç 3-0 olana dek sessiz olsalar da o skordan sonra takımlarına destek olmak adına güzel görüntüler verdiler. Maç bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular tribünlerin önüne gelerek taraftarı selamladı, Daha sonra Aykut Kocaman tribünlerin önüne gelerek bizleri eğilerek selamladı. Bunlar güzel karelerdi. Kupa kaldırıldıktan sonra oyuncuların çoğu direk soyunma odasına gitti. Sadece Alex, Baroni, Selçukla beraber 1-2 oyuncu tribünlerin önüne kupayla gelerek sevinç gösterilerine ortak oldu. Son olarak maçın sonlarına doğru bizim tribünlerin önüne konuşlanan Emniyet birimlerine taraftarın tepkisi büyüktü. Geçen maç kadıköyde yaşadıklarını anlatanları dinleyince gerçekten bir kez daha üzüldüm. Her ne kadar medyada olayın tek sorumlusu olarak gösterilen teröristler olarak yer alsalar da gerçeği onların ağızlarından duymak üzücü. Gün gelir elbet bunların hesabı sorulur.
Maçtan öncede Gökhan Gönül, Volkan, Emre, Alex, Ziegler gibi hırslı oyuncuları olan bir Fenerbahçe'nin moralinin bozulacağını düşünmüyordum nitekim öyle oldu. Belki de sezonun en iyi futbolunu oynarak çok iyi bir form yakalayan Bursa'yı sahadan sildiler resmen.
Bu konuda espiriler yapıyorduk tabi ama hiçbir şey dünyanın sonuna kadar aynı şekilde sürmez. Yani birgün Fenerbahçe bu kupayı kazanacaktı. Kısmetleri bu seneye saklıymış.
Fenerbahçe açısından bu kupayı almak hele kendileri açısından çok sıkıntılı olarak değerlendirdikleri bu süreçte almak önemliydi.
Tabi Fenerbahçe ile Süper Kupa'da karşılaşacak olmamız da bizi sevindirdi.
Çok gereksiz konuştunuz yeter bu kadar.
Kupa maçı ile ilgili konuda yazılanlara bak.