Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

25 49.02%
  • Bursaspor

26 50.98%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 227 arası toplam 227 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | Final

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karede iki tane zenci var ama. Birisi sağda birisi ortada.Bienvenu de yoktu sanırım...
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Henri ve sow onlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sezonda daha mac kalmadigina gore tahkimden sabah namazina dogru aciklama gelirmi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lig şampiyonluğunun yerini tutmuyormuş onu anladım Açıkçası çok önemsediğim bir kupa değil ama bu sezonun en azından 1 kupayla bitmesi daha güzel oldu. Tüm takım ve teknik ekibi kutluyorum. Kupa Başkanımıza moral olmuştur inşallah diyerek gidiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu arada Emre'nin de son maçıydı. Gönül isterdi ki kalsın futbola bu formayla veda etsin ama olmadı.

Bu formanın hakkını verenler asla unutulmaz , seni de unutmayacağız Emre Belözoğlu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu sezon büyük bir mücadele örneği sergileyen camiamıza ufak bir teselli lazımdı. O da Türkiye kupası oldu. Türkiye kupası geyikleri son buldu ve önümüzdeki sene formamızda bayrağımız yine olacak. Bu açıdan sevindirici. Bunun haricinde Türkiye kupasının o kadar da büyük bir kupa olmadığı konusundaki şahsi görüşüm devam etmekte. Ama oyuncularımız ortaya koydukları mücadeleyle bunu hak ediyorlardı. Tüm takımımıza tebrikler.

İstanbul'da yaşanan olayları bir grup marjinal yaptı diyerek bu adamlar marjinal olduğu için durduk yere olay çıkarırlar algısı oluşturmaya çalışan bir kesim basına bugün Ankara'daki tribünlerden iyi bir kapak geldi. Çevik kuvvete tezahüratlarla iyi ayar verildi.

Önümüzdeki sene inşallah 2/2'de yaparız da Türkiye kupasını daha coşkulu şekilde kutlarız.

Edit: Maçtan sonra Fenerbahçe'yi tebrik eden Ertuğrul Sağlam ve diğer Bursalı oyunculara da teşekkürler, tebrikler.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 17.Mayıs.2012 at 02:15
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu sezonda daha mac kalmadigina gore tahkimden sabah namazina dogru aciklama gelirmi
    Hem açıklamanın yapılacağı, hem de bu açıklamayı kimsenin duymayacağı bir sistem üzerinde çalışıyormuş Federasyon. Tahkim kararları için test edip, hata vermezse etik kurulu raporu için de kullanacaklarmış.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hala uyanmadığıma göre rüyada değilim , sanırım aldık şu kupayı sonunda . Yapılan geyikler adına hakikaten üzgünüm , bir mizah konusuydu . Ama sonunda oldu . He yeri değil ama şunu söyleyeyim , bir ara Galatasaray forumunda Sabri konusu vardı , dalga geçilmesi ile ilgili . Bizim Türkiye Kupası geyikleri gibidir , candır Sabri , efendiliğine kimse birşey diyemez . Şahsen ben kendim de dalga geçebiliyordum kupayı alamamamızla , o yüzden benzetiyorum bu iki durumu . Reyiz de candır yani sözün özü , nokta .

Maça gelirsek , bu kadarını beklemiyordum mevcut durumda , mevcut durum dediğim 3 Temmuz değil şampiyonluk kaybından bahsediyorum. Ama Alex bu kupayı almadan gitmedi , takım onunla güzel , ne diyeyim ki bu adama ben . Emre'nin de yolu açık olsun , bu taraftar unutmaz formanın hakkını vereni , fazlasıyla da verdi zaten.

Edit : Topuz'un 4-0 dan sonraki şutu girse , eski Topuz'dan eser bir gol olacaktı . Kendine güveni için girmesini isterdim o topun , harika vurdu.
    Last edited by futureless : 17.Mayıs.2012 at 02:46
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruım. Artık Türkiye Kupası ile ilgili tartışmalar son buldu böylelikle.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hem açıklamanın yapılacağı, hem de bu açıklamayı kimsenin duymayacağı bir sistem üzerinde çalışıyormuş Federasyon. Tahkim kararları için test edip, hata vermezse etik kurulu raporu için de kullanacaklarmış.
    Nobetteyim Federasyon binasini izliyecegim mobese kamerasi felan yokmu ? isiklar acikmi kapalimi bi bakim.

Bugun olmadi o aciklama yarin yapilir.

Nesil
    2006

Bir diğer yanı daha ise kupayı kazandığımız için önümüzde ki sezon da Türk bayrağı formamızda olacak.
    Last edited by Nedvedmania : 17.Mayıs.2012 at 15:50 Reason: Konu dışı olan kısım silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gittik, Aldık, Geldik

Direnişi kupayla taçlandırmak adına güzel bir mücadele örneği oldu. Yukarıda arkadaşların söylediği gibi seneye Türk bayrağı armasını tekrar taşıyacak olmak güzel. Caner'in golünden sonra bizler tribünde kupa şampiyonluğuna sevinmeye başlamıştık bile. Her geçen dakika süren iyi oyun, pozisyonlar ve goller sevincimizi daha da katladı. Bursaspor taraftarını tebrik ederim. Maç 3-0 olana dek sessiz olsalar da o skordan sonra takımlarına destek olmak adına güzel görüntüler verdiler. Maç bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular tribünlerin önüne gelerek taraftarı selamladı, Daha sonra Aykut Kocaman tribünlerin önüne gelerek bizleri eğilerek selamladı. Bunlar güzel karelerdi. Kupa kaldırıldıktan sonra oyuncuların çoğu direk soyunma odasına gitti. Sadece Alex, Baroni, Selçukla beraber 1-2 oyuncu tribünlerin önüne kupayla gelerek sevinç gösterilerine ortak oldu. Son olarak maçın sonlarına doğru bizim tribünlerin önüne konuşlanan Emniyet birimlerine taraftarın tepkisi büyüktü. Geçen maç kadıköyde yaşadıklarını anlatanları dinleyince gerçekten bir kez daha üzüldüm. Her ne kadar medyada olayın tek sorumlusu olarak gösterilen teröristler olarak yer alsalar da gerçeği onların ağızlarından duymak üzücü. Gün gelir elbet bunların hesabı sorulur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Maçtan öncede Gökhan Gönül, Volkan, Emre, Alex, Ziegler gibi hırslı oyuncuları olan bir Fenerbahçe'nin moralinin bozulacağını düşünmüyordum nitekim öyle oldu. Belki de sezonun en iyi futbolunu oynarak çok iyi bir form yakalayan Bursa'yı sahadan sildiler resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gittik, Aldık, Geldik

Görev tamamlandı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu konuda espiriler yapıyorduk tabi ama hiçbir şey dünyanın sonuna kadar aynı şekilde sürmez. Yani birgün Fenerbahçe bu kupayı kazanacaktı. Kısmetleri bu seneye saklıymış.

Fenerbahçe açısından bu kupayı almak hele kendileri açısından çok sıkıntılı olarak değerlendirdikleri bu süreçte almak önemliydi.

Tabi Fenerbahçe ile Süper Kupa'da karşılaşacak olmamız da bizi sevindirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok gereksiz konuştunuz yeter bu kadar.

Kupa maçı ile ilgili konuda yazılanlara bak.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri