Bu son güncellemeden sonra sakatlıklar tavan yaptı. Oyun güncellemelerle düzeleceği yerde iyice kötüye gidiyor.
Printable View
Bu son güncellemeden sonra sakatlıklar tavan yaptı. Oyun güncellemelerle düzeleceği yerde iyice kötüye gidiyor.
Twitter i olan arkadaslar; Miles jacob. a alan twit atan var mi bu durumla ilgili, daha doğrusu miles tan cevap alan var mi? Guncelleme gelmesi lazim en yakn zamanda. Bu is böyle olmaz.
Topun fizik kurallarını alt üst eden falsoları,2-3 maçta bir açılan ortaların üst direğe çarpması filan.Bunları da eklemek lazım.
edit: Şu oyundan çıktıktan sonra hata vermesi halâ düzelmedi bende.
Güncellemeden sonra deplasmanlar çok zorlaştı diyebilirim kendi adıma:) Gerçekçi bir nevi yenmek için çok çaba sarf ediyorum ama genede bazen acı sonuçlar alabiliyorum:)
Kimse kusra bakmasın ama mayalardan bile daha büyük kazık attılar.
çok sakat var bizde çok
http://a1212.hizliresim.com/14/s/h7l9r.png
Resmen Dün SL elemelerinde metalist karsi oynadigim macta julsgard isimli bek oyuncum 35 metreden Orta acti Top kaleye girdi..yuh Dedim resmen :)
Ben bir taktik oturtabildim sonunda tamamen kanat oyunu kontra ya dayalı bi dışarı bi içeri taktiği yaptım çok iyi ilerliyorum ptt 1.ligdeyim 2.sezonum takımda 2-3 tane 100'ün üstünde CA'sı olan adam var gerisi vasat ama yinede deplasmanda rahat kazanıyorum
41.5 mb'lık yeni güncelleme geldi.
Yeni güncelleme çıktı ben yaptım direk maç motorunda yaşadığımı kayıt ettim:) ama steamda nereye kayıt oluyor video yerini bilen söylerse sevinirim. Bulup youtube yükleyeyim.
Son çıkan 40 mb lık güncelleme nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Sanki bu seride takımdan kovulma kolaylaşmış gibi mi ne? Yani güncelleme değil, FM13 anlamında.
ligle avrupa performansı arasında çok büyük fark var. bunun mantıklı bir açıklamasını bir türlü bulamadım. büyük avrupa takımlarına karşı çatır çatır oynuyorum, anadolu kulüplerini yenemiyorum.
Yeni güncelleme ne zaman çıkıyor. Hataların düzeltileceği :)
Moussa Sow'un özelliklerinde oynama yok ama oyunu berbatlaşmış benim sene başı kariyerimde 2 senede 60 Gol atan adam şimdi fos. :(
Arkadaşlar oyunu dün aldım yarın kalkınca kuracağım. Acaba sadece son güncelleştirmeyi yüklemek yeterli mi yoksa tüm güncelleştirmeleri yüklemek mi gerekir. Cahilliğimi mazur görün pcim olmadığından cm 02-03den beri oyunu kendi pcimde oynayamıyorum bu yüzden de bu yama işlerine yabancıyım.