Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 228 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 13.2 Güncellemesi

Bu son güncellemeden sonra sakatlıklar tavan yaptı. Oyun güncellemelerle düzeleceği yerde iyice kötüye gidiyor.

2. Default

Twitter i olan arkadaslar; Miles jacob. a alan twit atan var mi bu durumla ilgili, daha doğrusu miles tan cevap alan var mi? Guncelleme gelmesi lazim en yakn zamanda. Bu is böyle olmaz.

Topun fizik kurallarını alt üst eden falsoları,2-3 maçta bir açılan ortaların üst direğe çarpması filan.Bunları da eklemek lazım.

edit: Şu oyundan çıktıktan sonra hata vermesi halâ düzelmedi bende.

Güncellemeden sonra deplasmanlar çok zorlaştı diyebilirim kendi adıma Gerçekçi bir nevi yenmek için çok çaba sarf ediyorum ama genede bazen acı sonuçlar alabiliyorum

Kimse kusra bakmasın ama mayalardan bile daha büyük kazık attılar.

çok sakat var bizde çok

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Resmen Dün SL elemelerinde metalist karsi oynadigim macta julsgard isimli bek oyuncum 35 metreden Orta acti Top kaleye girdi..yuh Dedim resmen

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ben bir taktik oturtabildim sonunda tamamen kanat oyunu kontra ya dayalı bi dışarı bi içeri taktiği yaptım çok iyi ilerliyorum ptt 1.ligdeyim 2.sezonum takımda 2-3 tane 100'ün üstünde CA'sı olan adam var gerisi vasat ama yinede deplasmanda rahat kazanıyorum
    malatyAdana!

41.5 mb'lık yeni güncelleme geldi.

Yeni güncelleme çıktı ben yaptım direk maç motorunda yaşadığımı kayıt ettim ama steamda nereye kayıt oluyor video yerini bilen söylerse sevinirim. Bulup youtube yükleyeyim.

Son çıkan 40 mb lık güncelleme nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki bu seride takımdan kovulma kolaylaşmış gibi mi ne? Yani güncelleme değil, FM13 anlamında.
    FM Gazetesi

ligle avrupa performansı arasında çok büyük fark var. bunun mantıklı bir açıklamasını bir türlü bulamadım. büyük avrupa takımlarına karşı çatır çatır oynuyorum, anadolu kulüplerini yenemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni güncelleme ne zaman çıkıyor. Hataların düzeltileceği
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Moussa Sow'un özelliklerinde oynama yok ama oyunu berbatlaşmış benim sene başı kariyerimde 2 senede 60 Gol atan adam şimdi fos.

Arkadaşlar oyunu dün aldım yarın kalkınca kuracağım. Acaba sadece son güncelleştirmeyi yüklemek yeterli mi yoksa tüm güncelleştirmeleri yüklemek mi gerekir. Cahilliğimi mazur görün pcim olmadığından cm 02-03den beri oyunu kendi pcimde oynayamıyorum bu yüzden de bu yama işlerine yabancıyım.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Arkadaşlar oyunu dün aldım yarın kalkınca kuracağım. Acaba sadece son güncelleştirmeyi yüklemek yeterli mi yoksa tüm güncelleştirmeleri yüklemek mi gerekir. Cahilliğimi mazur görün pcim olmadığından cm 02-03den beri oyunu kendi pcimde oynayamıyorum bu yüzden de bu yama işlerine yabancıyım.
    Steam otomatik olarak güncellemeleri indirip kuruyor senin bir şey yapmana gerek yok. Sadece bitene kadar bekleyeceksin.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Steam otomatik olarak güncellemeleri indirip kuruyor senin bir şey yapmana gerek yok. Sadece bitene kadar bekleyeceksin.
    Çok teşekkürler.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri